Cum arată casa în care Rocsana Marcu locuiește cu chirie în Anglia: "Fetița mea a găsit locul"

Publicat pe

Rocsana Marcu a decis să plece din România și să-și facă o altă viață în Anglia. Fosta prezentatoare TV s-a mutat la Londra, cu cele două fiice ale sale, Mayra și Indira. Vedeta nu regretă că a luat această decizie. Recent, Rocsana le-a arătat românilor cum arată casa în care locuiește cu chirie în Anglia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu un an jumătate, Rocsana Marcu a renunțat la cariera din televiziune și și-a început o nouă viață în Anglia. Fosta prezentatoare de la Antena Stars nu are o casă de lux, dar locuiește într-un imobil decent și primitor, unde ea se simte foarte bine. Blondina le-a prezentat tuturor casa sa din Londra.

Cum arată casa în care Rocsana Marcu locuiește cu chirie în Anglia: "Fetița mea a găsit locul"Cum arată casa în care Rocsana Marcu locuiește cu chirie în Anglia: "Fetița mea a găsit locul"

Fosta prezentatoare TV este foarte fericită că a reușit să își refacă viața în Anglia. Casa în care locuiește blondina este potrivită pentru ea și cele două fiice ale sale. Rocsana stă cu chirie în Londra, iar cea care a ales locuința a fost fiica cea mare.

Citește și: Cu ce se ocupă Rocsana Marcu după ce s-a mutat la Londra:„În weekend merg la evenimente'

Citește și: Unde locuiește acum Rocsana Marcu și cu ce se ocupă!Au apus vremurile când purta ținute sexy

Citește și: Cine este Artiom Topal de la SuperStar și cu ce se ocupă

Citește și: Codin Maticiuc, întrebat dacă i-a fost frică de Nuțu Cămătaru:„Când m-am dus prima oară la el…'

Rocsana Marcu locuiește cu chirie în Anglia

Rocsana Marcu și-a luat cele două fiice și s-au mutat în Anglia, la Londra. Mayra și Indira, de 14 și respectiv 10 ani sunt foarte fericite de schimbarea pe care au făcut-o. Rocsana este broker imobiliar acreditat în UK, mărturisind că locuințele de care se ocupă sunt foarte scumpe.

Este un loc pe care l-am ales după sufletul meu și mă simt foarte bine aici. Eu când am închiriat acest loc am făcut un tur video, așa cum îl numim noi. Eu locuiam în România. Fetița mea a găsit locul acesta. Eu voiam să locuim într-o altă zonă, dar fata mea a zis că e frumos și aici am ajuns. Iubim foarte mult florile. (…) Mi-am adus și icoanele cu mine. Sunt mult mai multe, dar le-am împărțit așa în toate camerele. Eu la Londra am venit doar cu fetele, după aceea au ajuns și sacii cu haine. În afară de haine nu am venit cu nimic', a spus Rocsana Marcu în emisiunea Teo Show, potrivit Libertatea.ro.

Câți bani câștigă Rocsana Marcu în Anglia

Fosta prezentatoare TV a declarat că viața în Anglia este scumpă, iar chletuielile lunare ajung la aproape 3.000 de lire. Rocsana a mai spus că aceasta a fost cea mai mică sumă pe care ea a câștigat-o când s-a mutat în Londra.

Viața mea la Londra este total schimbată, pentru că este foarte liniștită față de ceea ce trăiam în România. Se fac bani aici. La Londra se fac foarte mulți bani dacă ești bun în domeniu. (…) E foarte important atunci când mergi să te întâlnești cu clienții trebuie să ai o ținută elegantă. Mi-am cumpărat foarte multe costume. Toate hainele mele sunt în saci și le-am trimis la tata la țară. Câștig destul de bine cât să fiu fericită alături de fetițele mele. Prima casă pe care am vândut-o, după două luni, a fost un milion de lire. E scumpă viața la Londra. Cel mai puțin într-o lună am câștigat 3.000 de lire. Cheltuielile lunare mă duc tot pe acolo', a mai spus Rocsana, potrivit sursei citate mai sus

Fosta prezentatoare TV vrea să își cumpere casă în Anglia

Pentru că a început să vândă case în Anglia, Rocsana Marcu își dorește ca până la începutul anului 2022 să își cumpere propria casă, undeva prin nordul Londrei. Blondina a mărturisit că lucrează numai cu străini, deocamdată, dar este dispusă să-i ajute și pe românii care vor să se mute în Anglia.

Eu intenționez să îmi iau casă aici, în Anglia, dar mai spre sfârșitul anului pentru că până atunci mai am lucruri de făcut. Așa mi-am planificat, pe la sfârșitul anului. Ar fi culmea să îi ajut pe alții să își ia case aici și eu să nu îmi cumpăr! La Londra aș vrea să îmi cumpăr și eu casă, chiar dacă este foarte aglomerată zona de centru și pentru liniștea fetelor mele și pentru siguranța lor, nu mă interesează așa ceva, dar partea de nord a Londrei ne place foarte mult, e plină de parcuri, foarte liniștită, superbă și sigură. Eu lucrez aici numai cu străini, deocamdată, dar mi-aș dori să pot ajuta și românii să își cumpere case în Anglia. Ei vin aici și nu știu cum să  reușească să își ia case pe aici', a declarat vedeta pentru Ciao.ro.

Sursa foto: Kanal D

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter