Cine este Artiom Topal de la SuperStar și cu ce se ocupă

Publicat pe

Cine este Artiom Topal de la SuperStar România. Artistul a făcut senzație pe scena de la SuperStar România și are șanse mari să câștige marele premiu. Iată de unde provine Artiom Topal, dar și cum și-a găsit pasiunea pentru muzică. Detalii mai puțin știute despre viața concurentului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Artiom Topal de la SuperStar România. Este concurentul care a reușit să-i surprindă atât pe jurați, cât și pe telespectatori. Numărul său a fost unul extrem de bun și poate fi considerat unul dintre finaliști.

Cine este Artiom Topal de la SuperStar și cu ce se ocupăCine este Artiom Topal de la SuperStar și cu ce se ocupă

Cine este Artiom Topal de la SuperStar România. Tânărul este originar din UTA Găgăuzia, satul Etulia, și face parte dintr-o familie de muzicieni.

Citește și: De ce nu-și dezvăluie identitatea Carlas Dreams de la SuperStar România:Uneori nu e doar despre succes/ EXCLUSIV

Citește și: Theo Rose prezintă emisiunea SuperStar de la Pro TV:’O mare provocare…’

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu: „Individa asta instabilă…’

Citește și: Cum a murit Benone Sinulescu. Beatrice Mahler:„Șansele de supraviețuire sunt extrem de mici la domiciliu

Cine este Artiom Topal de la SuperStar România

Iată cine este, de fapt, Artiom Topal de la SuperStar România. Tânărul provine dintr-o familie de muzicieni. Bunicii au cântat la instrumente, iar mama acestuia a făcut baian și acorden. Tatăl său a cântat, de asemenea, la trompetă.

La vârsta de 5-6 părinții i-au luat o clapă și, astfel, Artiom Topal a descoperit plăcerea pentru muzică. Înainte de pandemia de coronavirus, Artiom Topal de la SuperStar România cânta alături de band-ul său, cu care colaborează de mai bine de 4 ani.

De asemenea, face Masterul de Drept, dar este și profesor de muzică pentru copii, în satul natal.

De când a urcat pe scena de la SuperStar România, a făcut senzație. În cea de-a doua gală, a interpretat piesa „Take On Me', de la A-HA. Carlas Dreams și Smiley au avut doar cuvinte de laudă despre punerea în scenă a melodiei respective.

Ai făcut fix ceea ce trebuie cu piesa asta. Ăsta este scopul muzicii', a spus Carlas Dreams.

„Ești bine, bravo! Sunt foarte plăcut impresionat de performance-ul tău… A, și cât ceri pe cămașa aia cu Răpirea din serai', a spus și Smiley.

Când este finala SuperStar România 2021

Competiția de la Pro TV se apropie cu pași repezi de marea finală. Astfel, în data de 17 decembrie, publicul va putea urmări finala de la SuperStar România.

Tot atunci, aceștia vor putea afla cine va câștiga marele premiu, dar și titlul de superstar.

Premiul cel mare este în valoare de un milion de lei și va fi câștigat doar de un singur concurent.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter