Cu ce se ocupă Rocsana Marcu după ce s-a mutat la Londra: „În weekend merg la evenimente”

Publicat pe

Cu ce se ocupă Rocsana Marcu după ce s-a mutat la Londra. După ce a clădit o carieră impresionantă în România, Rocsana Marcu a decis să se mute definitiv într-o țară străină. Aceasta și-a luat cele două fetițe, Marya și Indira și a ales să locuiască în Marea Britanie, mai exact la Londra. Acolo, diva nu a stat prea mult pe gânduri și a început deja să câștige sume frumoase de bani. Nu a uitat nici de scenă, iar în weekend cântă și organizează diverse evenimente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Rocsana Marcu după ce s-a mutat la Londra. Artista a decis să renunțe la lumina reflectoarelor și să stea departe de agitația din România, așa că a plecat la Londra. Tânăra și-a luat cele două fetițe și au pornit împreună pe un drum aproape necunoscut. Aceasta a ales Marea Britanie deoarece avea cunoștințe și prieteni deja stabiliți acolo. Diva nu a stat prea mult pe gânduri și deja a început să câștige sume frumoase de bani, iar în weekend cântă la diverse evenimente.

În luna iulie a anului 2020, deși ne aflam în plină pandemie, diva a ales să părăsească țara. Acum, ea a vorbit despre ocupațiile pe care le are, dar și despre starea sa de spirit actuală.

Citește și: Unde locuiește acum Rocsana Marcu și cu ce se ocupă!Au apus vremurile când purta ținute sexy

Citește și: Ce face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune.Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei

Citește și: Florin Zamfirescu îi ia apărarea lui George Burcea după ce actorul a instigat la violență împotriva femeilor:„Reacția lui mi se pare foarte firească'

Citește și: Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino de la filmările pentru House of Gucci

Cu ce se ocupă Rocsana Marcu după ce s-a mutat la Londra

Rocsana Marcu a renunțat la cariera impresionantă pe care a construit-o în România și a decis să meargă pe un cu totul alt drum. Aceasta și-a închiriat vila din Pipera și a ales să locuiască în Anglia. Diva se consideră un adevărat agent imobiliar, după ce și-a finalizat studiile chiar în Londra.

 „Numele meu este Rocsana Marcu și vând proprietăți de peste 10 ani. Locuiesc în Winchmore Hill, sunt specialist PR, expert legal și mamă pentru două fetițe minunate. Mi-am dat examenele la Londra și am început să lucrez ca agent imobiliar în nordul Londrei', spune Rocsana Marcu pe site-ul personal.

Vedeta va cânta alături de Culiță Sterp

Cu toate că a renunțat la România, ea nu a spus adio carierei sale în industria muzicală. Diva a dezvăluit că în fiecare weekend merge la evenimente, uneori să cânte, iar alteori să le organizeze sau prezinte. De această dată, vedeta va cânta alături de Culiță Sterp la un Restaurant Classic din Londra.

„Da, sunt agent imobiliar. În weekend merg la evenimente mereu. Organizez, prezint și cânt. În Londra cânt dinainte să mă stabilesc, mai precis de vreo 10 ani”, a spus ea pentru Click.

Sursă foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter