Irina Tănase confirmă despărțirea de Liviu Dragnea! Ce s-a întâmplat între ei: „Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS...”

Publicat pe

Despărțirea lui Liviu Dragnea de Irina Tănase a surprins pe toată lumea. Cei doi au trecut prin multe momente dificile, dar se pare că fostul politician se simte rănit de faptul că iubita sa ar fi păstrat legătura cu fostul iubit. Irina Tănase a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre separarea de Liviu Dragnea

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au cunoscut în 2013, iar la scurt timp au decis să formeze un cuplu. Cei doi au demonstrat în nenumărate rânduri că iubirea lor este mai presus de orice zvon care apărea în presă legat de relația lor. Deși între ei exista o diferență de 30 de ani, Irina și-a apărat mereu povestea de dragoste trăită alături de fostul lider al PSD.

Irina Tănase confirmă despărțirea de Liviu Dragnea! Ce s-a întâmplat între ei: „Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS...'Irina Tănase confirmă despărțirea de Liviu Dragnea! Ce s-a întâmplat între ei: „Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS...'

Iubita politicianului a hotărât să spună adevărul și să lămurească situația care a devenit un subiect important în presa din România. Tânăra de 29 de ani a spus care este motivul despărțirii de Liviu Dragnea, mărturisind totodată că îl iubește și că îl așteaptă acasă.

Citește și: Liviu Dragnea, noi declarații după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase:„Nu intru în acest joc. E sub demnitatea mea de bărbat'

Citește și: Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce s-ar fi despărțit de Irina Tănase:”Există schimbări în viața fiecăruia”

Citește și :Cine este Artiom Topal de la SuperStar și cu ce se ocupă

Citește și: Nicoleta Nucă s-a luptat cu depresia:„Astea sunt primele semne. Începe totul de la…'

Irina Tănase: „Despărțirea dintre noi a fost bruscă”

Irina Tănase a vrut să clarifice lucrurile și să explice ce se întâmplă, de fapt, între ea și Liviu Dragnea. Tânăra a mărturisit pentru Gândul.ro că fostul politician a plecat din apartamentul unde locuiau împreună și că nu îi mai răspunde la telefon.

'Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS care conținea conversațiile pe care le-ați publicat, și ulterior nu l-am mai putut contacta.„, a spus Irina Tănase, în exclusivitate pentru Gândul.ro.

Irina Tănase își dorește să se împace cu Liviu Dragnea

Tânăra a mărturisit că a ales să facă aceste declarații pentru că fostul politician nu-i mai răspunde la telefon și a blocat-o pe rețelele de socializare. Astfel, Irina s-a văzut nevoită să-i transmită un mesaj prin intermediul presei, declarându-i fostului iubit că îl așteaptă acasă și că îl iubește. „N-am agreat niciodată aparițiile publice, mesajele prin intermediul presei, dar aceasta este singura formă prin care mă pot adresa lui. Și vreau să fiu împăcată că am putut face totul pentru a-l readuce înapoi.

Când vine vorba despre bărbatul iubit, despre Liviu, renunț la orgolii. Îl iubesc și îl aștept acasă! Sper să se întoarcă, să continuăm! Nu îmi e frică de cuvinte, nu mă feresc de ele.Și de această dată sunt la mijloc interese de a ne separa și știu ce afirm. Nu aș vrea să nominalizez pe nimeni. Nu doresc să port vreun război prin presă cu nimeni. Nici cu Codrin Ștefănescu, nici cu altcineva!”, a mai spus Irina.

Irina a vorbit despre presupusul amant

De când Liviu Dragnea a luat decizia de a plecat din apartamentul în care locuia împreună cu Irina Tănase, aceasta nu mai poate dormi și nu-și mai găsește liniștea. Blondina vrea cu orice preț să se împace cu fostul lider al PSD. Irina recunoaște că și-a asumat relația cu Liviu Dragnea, chiar dacă a fost nevoită să îndure criticile celor din jur.

Tânăra l-a menționat și pe presupusul bărbat din cauza căruia Dragnea ar fi părăsit-o pe Irina. Aceasta a declarat că nu a fost iubită lui, ci doar sunt prieteni și se cunosc de mult timp. „Nici Paul nu a fost iubitul meu, ci un bun prieten. Liviu mă cunoaște, știe că nu sunt persoana care să fie radicală și să mă rup de oameni. Păstrez cu ei o relație decentă. Așa cum am păstrat și cu Paul și nu numai cu el.  Pe Paul l-am întâlnit ultima oară la începutul anului. De 8 martie, el îmi mai trimitea flori, îi trimitea și mamei mele pentru că o cunoaște. Poate de aici au apărut aceste conexiuni. Nu este amantul meu, nu a fost nici iubitul meu! Nu am amant și o susțin cu tărie.„, a mai spus fosta iubita lui Dragnea.

Sursa foto: Facebook, Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter