Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian o dă în judecată pe sora artistului: „El mi-a zis că vor veni hienele pe mine”

Publicat pe

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, surorile sale au declanșat un război de proporții cu impresarul artistului, Doru Gușman. Bărbatul susține că înainte de a muri, cântărețul l-a avertizat că urmează un scandal cu cele două surori ale sale. Doru Gușman a anunțat că o va da în judecată pe Maria Tărchilă, sora interpretului de muzică populară.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tarchilă, a făcut acuzații grave la adresa impresarului. Femeia a declarat că Doru Gușman a încercat să profite de artist și să-i ia toată averea. Surorile și impresarul cântărețului se luptă pentru averea acestuia, iar Gușman s-a declarat indignat de acuzațiile făcute de sora lui Petrică Mîțu Stoian.

Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian o dă în judecată pe sora artistului: „El mi-a zis că vor veni hienele pe mine'Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian o dă în judecată pe sora artistului: „El mi-a zis că vor veni hienele pe mine'

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a declanșat război între surorile sale și impresarul Doru Gușan. Cei trei se ceartă pe averea cântărețului, dar se pare că artistul a presimțit scandalul. Gușan a făcut declarat că Petrică Mîțu Stoian a vrut să lase lucrurile așezate înainte de a muri.

Citește și: Niculina Stoican, mesaj despre Petrică Mîțu Stoian de ziua ei de naștere:„Îmi va lipsi toată viața'

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian răspunde acuzațiilor, în scandalul pe averea artistului:„Omul nu știa că moare, bunurile…'

Citește și: Cine este Artiom Topal de la SuperStar și cu ce se ocupă

Citește și: Codin Maticiuc, întrebat dacă i-a fost frică de Nuțu Cămătaru:„Când m-am dus prima oară la el…'

Doru Gușman o dă în judecată pe sora lui Petrică Mîțu Stoian

După ce a aflat că sora lui Petrică Mîțu Stoia îi aduce acuzații grave, Doru Gușman a declarat că o va da în judecată pe Maria Tărchilă. Recent, bărbatul a mărturisit că femeia minte și că tot ce își dorește este să pună mâna pe averea fratelui său. Doru Gușman s-a declarat deranjat de spusele acesteia, precizând că va acționa în instanță.

'Spune că (,) cabinetul fetei mele că e luat de la Petre, fals, spune că eu am trăit pe spinarea lui Petre. (…) Eu o să-o dau în judecată cu afirmațiile astea ale ei', a spus impresarul lui Petrică Mîțu Stoian într-o emisiune tv, potrivit Spynews.ro.

Doru Gușman: 'Minte cu nerușinare'

Impresarul regretatului interpret de muzică populară a declarat că sora artistului a spus că va face o pomană, dar se pare că Maria Tărchilă nu s-a ținut de cuvânrt. Doru Gușman susține că niciuna dintre cele două surori ale lui Petrică Mîțu Stoian nu i-au făcut nicio pomenire de când a plecat la ceruri.

'Am înțeles că minte cu nerușinare, dar ca să minți referitor la pomana lui Petre întrece orice măsură, ele n-au făcut nimic, în afară de o nepoata căruia el voia să-i lase casa de la Isverna, ea i-a adus apa în cele 40 de zile, în rest totul am făcut eu', a mai spus acesta.

Petrică Mîțu Stoian a presimțit scandalul dintre surorile sale și Doru Gușman

Cântărețul de muzică populară era apropiat de impresarul său. În ultimii ani, Petrică Mîțu Stoian a locuit alături de familia acestuia, iar după moartea soției lui Doru Gușman, artistul a slăbit foarte mult. În urmă cu ceva timp, cântărețul mărturisea ca a suferit mult după moartea Mariei Gușman.

Din păcate, Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață mult prea devreme, iar scandalul dintre surorile sale și impresar a început. Doru Gușman a mărturisit că artistul a presimțit aceast conflict. 'În ianuarie urma să fie operația pe inimă, o operație grea. Și a zis că am să las treburile clare că ferească dumnezeu vor veni hienele alea pe tine și uite că au venit, a avut dreptate', a mai spus Doru Gușman.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter