Niculina Stoican, mesaj despre Petrică Mîțu Stoian de ziua ei de naștere: „Îmi va lipsi toată viața”

Publicat pe

Niculina Stoican a împlinit 51 de ani. Deși ar trebui să fie o zi plină doar de bucurii pentru ea, ceva îi macină sufletul. Interpreta de muzică populară este încă îndurerată după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Este prima zi de naștere fără el și îi lipsește acel călduros „la mulți ani' din partea fostului său coleg de breaslă. Artista a mărturisit că-i va simți mereu lipsa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, pe 9 decembrie 2021, Niculina Stoican a împlinit 51 de ani. În fiecare an, artista primește sute de urări din partea admiratorilor săi, dar și a colegilor de breaslă. Și regretatul Petrică Mîțu Stoian obișnuia să-i spună „la mulți ani' de ziua ei de naștere, însă, din păcate, anul acesta este diferit. Cântăreața spune că îi va lipsi toată viața, arătându-se încă îndurerată după decesul lui.

Niculina Stoican, mesaj despre Petrică Mîțu Stoian de ziua ei de naștere: „Îmi va lipsi toată viața'Niculina Stoican, mesaj despre Petrică Mîțu Stoian de ziua ei de naștere: „Îmi va lipsi toată viața'

Este mare sărbătoare în familia Niculinei Stoican! Astăzi, îndrăgita cântăreață împlinește 51 de ani. Cântăreața a oferit primele declarații legate de fericitul eveniment. A povestit că, anul acesta, ziua ei de naștere a fost una normală, ca oricare alta. Vedeta nu a dorit să primească niciun cadou, întrucât e mulțumită cu tot ceea ce are deja.

Citește și: Niculina Stoican a început să plângă în direct, la TV, după înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian:”Nu pot să cred că nu o să-i mai aud vocea, glumele, râsul”

Citește și: Niculina Stoican, primele declarații după înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian:„Am vrut să-i cântăm, dar nu am avut putere'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, primul pictorial alături de iubita lui:„Este femeia lângă care simt că sunt iubit'

Citește și: Gina Pistol împlinește 41 de ani!Ce mesaj i-a transmis Smiley și cum își petrece ziua de naștere

Niculina Stoican a împlinit 51 de ani

Niculina Stoian a susținut că prin munca și talentul cu care a fost înzestrată de Dumnezeu a reușit să-și îndeplinească dorințele materiale. Astfel, singura ei dorință a fost să fie mereu acasă, alături de cei dragi. Totodată, i-a anunțat că le pregătește fanilor o surpriză.

„Mi-am îndeplinit dorințe materiale destul de rezonabil, așa că dorința mea a fost să fiu întotdeauna acasă. Sunt foarte conservatoare, îmi doresc să fiu acasă, cu cei dragi pe lângă mine. Astăzi am să fac ceva foarte special', a povestit Niculina Stoican la Atena Stars, potrivit spynews.ro.

Artista, îndurerată de ziua ei de naștere, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Anul acesta, Niculina Stoican nu se mai poate bucura de urarea pe care obișnuia să i-o facă Petrică Mîțu Stoian, de ziua ei de naștere. Potrivit spuselor ei, regretatul maestru obișnuia să-i spună mereu „la mulți ani'. Cântăreața a mărturisit că-i va lipsi toată viața și că reprezintă acea bucată din sufletul ei care e goală.

„Îmi va lipsi toată viața și este bucățica aceea din sufletul meu care e tristă și goală, dar o păstrez pentru mine, pentru că eu am momentele mele pentru sufletul meu, cu tot ce se întâmplă. Eu le păstrez pentru mine, le consider ale mele. Lumea are destulă greutate, mai ales în momentele astea', a mai transmis ea.

Niculina Stoican a început să plângă în direct, la TV, după înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian a murit anul acesta, pe 6 noiembrie 2021. La o zi după înmormântarea lui, Niculina Stoican a fost invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, de la Pro TV. În timp ce vorbea despre regretatul artist, interpreta a început să plângă, fără să-și mai poată controla lacrimile. A spus că pentru ea nu a fost doar un prieten, ci că l-a simțit ca făcând parte din familie. Cei doi și-ar fi început carieră cam în aceeași perioadă.

„Mi-e greu. Poate eu sunt ultima care ar fi trebuit sa spun ca mi-e greu, familia este cea mai afectată. Noi ne-am născut aproape în același loc, ne-am început cumva cariera împreună. Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul. Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de aceasta prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rand sprijin unul pentru altul. Nu conta ca aveam concerte, că o să cantam sau nu. Noi ne bucuram de realizările noastre împreună.

Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră. (…) Din mesajele prezentate vi se pare că noi doi am fost certați? Nu. Vreau ca oamenii să înțeleagă. Ne ciondăneam pe diverse lucruri, dar chestii normale. Niciodată sa nu ne vorbim, sa ne purtam ura sau ceva. Vă spun cu lacrimi în ochi, nu pot să cred că nu o să-i mai aud vocea, glumele, râsul. Erau atâtea lucruri frumoase care se întâmplau între noi.', declara Niculina Stoican atunci la ProTV.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter