Niculina Stoican a început să plângă în direct, la TV, după înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian: "Nu pot să cred că nu o să-i mai aud vocea, glumele, râsul"

Publicat pe

La o zi după înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian, celebra cântăreață de muzică populară a venit la TV pentru a oferi mai multe detalii despre presupusul conflict pe care l-ar fi avut cu regretatul artist.  Șefa Ansamblului Folcloric Maria Tănase a mărturisit că acuzațiile aduse de Doru Gusman vor trebui dovedite în instanță. Emoționată, Niculina Stoican a început să plângă atunci când a vorbit despre ce relație a avut cu Petrică Mîțu Stoian.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu ochii în lacrimi, Niculina Stoican i-a povestit lui Cătălin Măruță că Petrică Mîțu Stoian i-a fost mai mult decât un prieten. Cei doi artiști și-au început cariera în același timp și au evoluat împreună din punct de vedere muzical. Cei doi a avut mereu o relație foarte apropiată, lucru confirmat și de sora regretatului interpret.

Niculina Stoican a început să plângă la TV. Care a fost relația ei cu Petrică Mîțu Stoian

Niculina Stoian a eliminat toate zvonurile despre o posibilă ceartă majoră între ea și Petrică Mîțu Stoian, astfel că le-a explicat tuturor că într-adevăr de-a lungul anilor au existat conflicte, însă ca în orice relație de prietenie, în niciun caz vreun scandal.

„Mi-e greu. Poate eu sunt ultima care ar fi trebuit sa spun ca mi-e greu, familia este cea mai afectată. Noi ne-am născut aproape în același loc, ne-am început cumva cariera împreună. Tot parcursul nostru se leagă intr-un fel sau altul.

Petre pentru mine nu a fost un prieten, ci dincolo de aceasta prietenie, a fost familie. Noi eram în primul rand sprijin unul pentru altul. Nu conta ca aveam concerte, că o să cantam sau nu. Noi ne bucuram de realizările noastre împreună.

Noi niciodată nu am defilat cu relația noastră. (…) Din mesajele prezentate vi se pare că noi doi am fost certați? Nu. Vreau ca oamenii să înțeleagă. Ne ciondăneam pe diverse lucruri, dar chestii normale. Niciodată sa nu ne vorbim, sa ne purtam ura sau ceva. Vă spun cu lacrimi în ochi, nu pot să cred că nu o să-i mai aud vocea, glumele, râsul. Erau atâtea lucruri frumoase care se întâmplau între noi.”, a declarat Niculina Stoican despre relația cu Petrică Mîțu Stoian la ProTV.

Citește și: Ministerul Sănătății schimbă regulile după moartea lui Petrică Mîțu Stoian

Citește și: Prima imagine cu fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian

Citește și: Fiica Roxanei Ciuhulescu are grave probleme la coloană:„Trebuie să poarte un corset non-stop

Citește și: Ce îl enerva pe Dani Oțil la Mihaela Rădulescu, când erau împreună:„De câte ori eu povesteam ceva acasă…

Cum a aflat Niculina Stoican de moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Niculina Stoican a vorbit despre cum a primit vestea că Petrică Mîțu Stoian a murit. Cât timp a fost internet în spital, artista a ținut non-stop legătura cu sora intepretului, Mia.

„Am sperat până în ultima clipă că toate demersurile care au fost făcute de apropiați, de ei, de familie, vor avea un rezultat bun.

Din păcate, el nu a rezistat. (…) Eu vestea am primit-o, fiind la telefon, închisisem telefonul cu Mia și vorbeam cu altcineva la telefon și în timp ce vorbeam persoana respetivă mi-a spus, cum se anunță la știri că a murit deja. Așa am primit eu vestea.', a declarat Niculina Stoican la Antena Stars.

Fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian va fi dat în judecată de Niculina Stoian

Referindu-se la impresarul lui Petrică Mîțu Stoian, Doru Gusman, Niculina Stoian a spus că toate acuzațiile care i-au fost aduse de acesta sunt false. Artista a precizat că toate acuzațiile lansate de acesta în ultimele zile vor avea efecte juridice.

„Își dorea să facă doar ce vrea el. Vreau să fac doar ce vreau eu. Își dorea să facă doar ce vrea el. Vreau să fac doar ce vreau eu. Mie îmi spunea că nu vrea să depindă de nimeni, de niciun fel de program.

S-au adus injurii instituției pe care o conduc, mie ca om. Vom face demersurile necesare din punct de vedere juridic. Se va veni cu probe, cu dovezi, așa cum trebuie să se facă', a mai spus Niculina.

Mai mult, artista a arătat câteva mesaje din conversațiile sale cu regretatul artist, din care reiese cât de bine se înțelegeau. Cântăreața a izbucnit în plâns dezvăluind că nimeni nu are dreptul să pună la îndoială buna ei credință față de Petrică, pe care l-a tratat mereu cu respect cât era la ansamblu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter