Mihai Găinușă, jefuit chiar în mijlocul zilei! Hoții au fost surprinși de camerele de luat vederi

Publicat pe

Mihai Găinușă, jefuit chiar în mijlocul zilei! Fostul prezentator al emisiunii „Cronica Cârcotașilor' de la Prima TV a fost jefuit în mijlocul zilei. Acestuia i s-a furat bicicleta, un model Decathlon, iar camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă. El a postat imaginile pe rețelele de socializare și le-a cerut fanilor să îl ajute în găsirea făptașilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Găinușă este unul dintre cei mai nostimi prezentatori TV. Acesta a fost mult timp la Prima TV, unde a moderat emisiunea „Cronica cârcotașilor'. Acum, bărbatul s-a retras de pe micile ecrane și își trăiește viața din plin. Recent, el a avut parte de o experiență extrem de nefericită. Chiar în mijlocul zilei, o persoană a sărit gardul curții sale și i-a furat bicicleta.

Camerele de supraveghere au înregistrat momentul în care hoțul sare gardul casei lui Mihai Găinușă și îi fură bicicleta. Imaginile au fost postate pe Facebook.

Citește și: Cu ce se ocupă Mihai Găinușă de când nu mai apare la TV!De ce nu a vrut să se întoarcă la Cronica Cârcotașilor

Citește și: Șerban Huidu și Mihai Găinușă, încă rivali după 7 ani!Cum i-a afectat despărțirea pe plan financiar

Citește și: Niculina Stoican a început să plângă în direct, la TV, după înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian:„Nu pot să cred că nu o să-i mai aud vocea, glumele, râsul'

Citește și: Ministerul Sănătății schimbă regulile după moartea lui Petrică Mîțu Stoian.Fără terapie hiperbară în recuperarea post-COVID

Mihai Găinușă, jefuit chiar în mijlocul zilei

Mihai Găinușă a trecut printr-un șoc în momentul în care a observat că îi lipsește bicicleta din curte. Acesta a postat imediat pe Facebook imaginile surprinse de camerele de vederi.

„Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva', a scris prezentatorul, în descrierea videoclipului. 

Cum a fost surprins hoțul

În imagini se poate observa un bărbat care petrece câteva clipe lângă gardul casei lui Mihai Găinușă. După ce privește de câteva ori în jurul său, sare gardul și stă câteva minute în curte.

La scurt timp, el iese cu tot cu bicicleta prezentatorului TV și închide poarta în urma sa. Se pare că Mihai Găinușă nu este singurul care a trecut prin asemenea incident. Dan Capatos a povestit recent o întâmplare similară.

Sursă foto: Facebook și Captură ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter