Văduva lui Victor Socaciu, despre relația artistului cu cei trei copii ai săi: "Nu a făcut niciodată..."

Publicat pe

Văduva lui Victor Socaciu a clarificat care a fost relația artistului cu cei trei copii ai săi. La două săptămâni de la moartea neașteptată a cântărețului de folk, Brândușa Simion infirmă zvonurile potrivit cărora acesta și-ar fi tratat preferențial copiii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Almășan, cea de a treia fostă soție a lui Victor Socaciu, a dezvăluit recent că fiul ei, Victoraș, nu ar fi putut sta în casa de la Cornu de Jos, fiind obligat să doarmă la un hotel. A lăsat de înțeles, astfel, că regretatul artist nu și-ar fi iubit toți copiii la fel, situație infirmată vehement de Brândușa Simion.

„Personal sunt în perioada de doliu de 40 de zile. Ca atare, nu mă interesează nimic, nici ce spune lumea, nici ce spun televiziunile sau presa.

Nu vreau să știu absolut nimic și vă declar că nu urmăresc niciun fel de emisiune de televiziune. Pentru Victor copiii erau la fel. Nu a făcut niciodată diferențe între ei', a declarat Brândușa Simion pentru impact.ro.

Citește și: Connect-R, despre dependența de droguri: „Mă dureau organele’. Cum s-a lăsat de cocaină

Citește și: Ștefan Stan joacă poker pe bani: „Am câștigat aproape 30.000 de euro’

Citește și: Cristina Cioran, din nou la spital cu fetița: „Copilul nu putea să respire'. Cum se simte acum

Victor Socaciu a fost căsătorit de patru ori și are trei copii

Victor Socaciu s-a căsătorit de patru ori, iar de trei ori a divorțat. Prima soție a fost Doina, cu care s-a însurat când avea 25 de ani, aceasta fiind femeia care l-a făcut tată pentru prima dată. Apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici, alături de care artistul a fost fericit timp de 12 ani.

Artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almăşan. Aceasta l-a întâlnit pe Victor în anii 80, când era studentă şi crainică la Radiovacanţa Costineşti, iar artistul se număra printre greii muzicii folk. S-au reîntâlnit peste 10 ani, când Marina îşi croia un drum ca realizator şi moderator TV la TVR.

În 1996, între ea şi artist s-a înfiripat o poveste de dragoste, deşi fiecare era căsătorit. Ea a divorţat pentru Victor în 1996 şi s-a căsătorit cu acesta în acelaşi an. Povestea lor de dragoste a luat sfârșit în 2012.

Ulterior, în 2016, Victor Socaciu a spus pentru a patra oară marele DA. Atunci i-a devenit soție impresara lui, Brândușa Simion, care i-a fost alături până în clipa morții.

Victor Socaciu a lăsat în urmă trei copii

Iulia este fata cea mare (are aproximativ 40 de ani), din mariajul cu prima soție, cu Doina. Ea a petrecut mult timp în Australia, cu mama ei.

Alessia Ana-Maria e fata cea mică a lui Victor Socaciu, ea are 33 de ani. Este rodul iubirii dintre cântăreț și o frumoasă sibiancă.

Victor Socaciu are un singur băiat, pe Victoraș. Acesta are 23 de ani și s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter