Cristina Cioran, din nou la spital cu fetița: "Copilul nu putea să respire". Cum se simte acum

Publicat pe

Cristina Cioran a ajuns din nou în spital cu fetița, la scurt timp după ce și-au petrecut Crăciunul acolo, în urma infectării cu COVID-19. Iată ce s-a întâmplat cu micuța Ema!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce au petrecut Crăciunul în spital și au fost la un pas de a întâmpina noul an tot acolo, Cristina Cioran a ajuns din nou la spital cu fetița ei. După ce s-a vindecat de COVID-19, din nefericire, micuța s-a ales cu o altă problemă care a necesitat vizita la medici.

Cristina Cioran și-a dus din nou la spital fetița

După experiența tristă care a debutat chiar în ajunul Crăciunului, când s-au infectat cu COVID-19 atât ea, cât și fetița, iată că emoțiile nu s-au încheiat pentru vedetă. La scurt timp după Sărbători, fiica ei a început din nou să se simtă rău. După ce au petrecut Revelionul în izolare, deoarece tatăl Emei ieșise negativ la teste, a doua zi după ieșirea din carantină fetița a început să se simtă rău. La spital, medicii au constatat că fetița suferea de bronșiolită.

„Revelionul l-am făcut în izolare, doar noi două. Tatăl ieșise negativ la teste. Am ieșit din izolare pe 7 ianuarie și pe 8 ianuarie copilul nu putea să respire! Iar m-am dus la spital. Pac, fă iar bagajul de internare… avea o bronșiolită, s-ar părea. Din fericire, acum e bine! Ema va face peste o săptămână șase luni. E zdrahoaică. Recuperează!', a povestit actrița la o emisiune TV.

Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița: „Nașii au fost aleși'

Citește și: Cum s-a adaptat Naomi, iubita lui Florin Ristei, în România: „Sunt părți pozitive și părți negative' / EXCLUSIV

Citește și: Maria Constantin a amânat panurile de nuntă.De ce a luat această decizie

Citește și: Ștefan Stan joacă poker pe bani: „Am câștigat aproape 30.000 de euro'

Sărbători de coșmar pentru Cristina Cioran și fiica ei

Din păcate, actrița nu a avut parte de un Crăciun așa cum și-a imaginat, alături de persoanele dragi sau deschizând cadourile pentru fiica sa. Cristina Cioran a ajuns de urgență la spital cu fetița ei, în noaptea de Crăciun, după ce au fost depistate cu SARS-CoV-2. Din păcate, în această perioadă micuța a avut probleme de sănătate, dar în cele din urmă totul s-a sfârșit cu bine.

'A doua zi de Crăciun era un pic fornăită. După-amiază însă a început să respire greu. Am zis: 'gata, mamă mă duc la spital!' Să știți că la o vârstă așa de mică, la orice semn cât de mic mergi imediat la spital. S-a schimbat starea copilului de la o oră la alta. Acest Covid ne-a lovit fix de Crăciun', a povestit Cristina Cioran în cadrul unei emisiuni TV.

În toată această perioadă, Cristina și fiica ei au ajuns în trei spitale, unde au fost tratate în urma infectării cu COVID-19.

„Cu stupoare am aflat că spitalul Covid din Constanța nu mai există. Spital Covid era doar la Medgidia. Acolo odată ajunse eram singurele paciente de pe etaj, era și Crăciunul. Eu seara la Medgidia eram negativă, culmea. A doua zi, am ieșit pozitivă. La Medgidia am stat două zile. Am cerut transfer la București, la Grigore Alexandrescu. Pe 29 ne-au externat!', a mai povestit actrița.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter