Cum s-a adaptat Naomi, iubita lui Florin Ristei, în România: „Sunt părți pozitive și părți negative” / EXCLUSIV

Publicat pe

Naomi și Florin Ristei trăiesc o frumoasă poveste de iubire, desprinsă parcă din filme. Emisiunea „X Factor' le-a schimbat complet viețile, în cadrul show-ului de pe Antena 1 având loc prima lor „întâlnire'. El în calitate de jurat, iar ea în calitate de concurentă. Relația lor s-a conturat după ce ea a părăsit concursul și continuă și astăzi cu o mulțime de sentimente intense și dragoste nemărginită. În urmă cu ceva timp, ea ne-a povestit cum s-a adaptat în România, ce planuri are în privința carierei și despre cât de bine a învățat limba română.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Naomi, aș vrea să te cunoaștem mai bine. Spune-ne ce știai despre România și cum te-ai hotărât să te înscrii la „X Factor?

Am destui prieteni români în Londra, așa că știam că sunteți un popor care se distrează. Nu m-am înscris singură la „X Factor și chiar m-am gândit să nu vin la concurs până în ultima clipă. (râde) Totuși, se pare că planurile Universului nu se pot schimba și bine s-a întâmplat!

Cum s-a adaptat Naomi, iubita lui Florin Ristei, în România: „Sunt părți pozitive și părți negative' / EXCLUSIVCum s-a adaptat Naomi, iubita lui Florin Ristei, în România: „Sunt părți pozitive și părți negative' / EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au îndrăgostit Florin Ristei și Naomi Hedman și cum a evoluat relația lor:„Gelozia e un semn…'/ EXCLUSIV

Citește și: Naomi și Florin Ristei, adevărul despre inelul misterios. Ce spun despre căsătorie:”Niște acte…”/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Constantin a amânat panurile de nuntă.De ce a luat această decizie

Citește și: De ce a lipsit Oana Zamfir de la Antena 3:„Am făcut mai multe analize și…'

Cum s-a adaptat Naomi, iubita lui Florin Ristei, în România

Ei bine, te-ai fi gândit vreo clipă că vei întâlni dragostea și că acest concurs îți va aduce mult mai mult decât ai sperat?

Ca să fiu sinceră, categoric nu! Nu aveam niciun fel de așteptări, iar în concurs doar voiam să fiu sigură că nu am să leșin din cauza emoțiilor.

Am văzut că, încet-încet, îți construiești o carieră de model aici. Cum te-ai acomodat în România? Ce îți place cel mai mult și cel mai puțin, aici? Sau cu ce îți este mai dificil să te obișnuiești?

Nu cred ca mă voi putea „obișnui de tot în România, din multe motive, însă aveți o țară foarte frumoasă, de care ați putea profita mai mult. Sunt părți pozitive și părți negative, ca în orice alt loc, însă oamenii sunt cei care pot cu adevărat să facă o schimbare.

Cât de bine ai învățat limba română, într-un an?

„Aici, acum, te rog, mulțumesc și, din când în când, dacă Florin vorbește mult, știu să zic „taci. (râde)

Florin: Eu cred că înțelege mai multe, dar nu vrea să știu, ca să poată asculta ce prostii vorbesc eu cu alți oameni. (râde)

Naomi, despre viața la Londra

Povestește-ne câte ceva despre viața ta, la Londra… Cine era Naomi, înainte să devină persoană publică, în România…

Naomi, înainte să „devină persoană publică în România era exact la fel, doar că puțin mai tânără. (zâmbește)

Cu siguranță că ai fost mereu foarte frumoasă… dar au fost cumva momente în care poate ai avut de pierdut din cauza aspectului fizic?

Nu ai cum să pierzi în viată nimic, there are only lessons and blessings, iar povestea și drumul fiecăruia sunt diferite și unice. Întotdeauna sunt tratată diferit din cauza culorii pielii, însă încerc să nu-mi las pacea și somnul afectate de slaba educație a unor oameni.

Intenționezi să continui cariera muzicală aici?

Time will tell.

Sursă foto: Instagram, Marius Bărăgan

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter