Cum s-au îndrăgostit Florin Ristei și Naomi Hedman și cum a evoluat relația lor: „Gelozia e un semn...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Naomi Hedman și Florin Ristei ne-au vorbit în exclusivitate despre relația lor și modul în care aceasta a evoluat de-a lungul timpului! S-au cunoscut la filmările de la X Factor, unde Naomi a pășit cu gândul de a-i fi recunoscut talentul. Artistul, în căutare de talente, nu și-a imaginat nicio clipă că va găsi inclusiv dragostea în cadrul show-ului. Iată cum a evoluat relația lor și cum se înțeleg acum!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin, să-i explicăm și lui Naomi expresia „nu aduce anul ce aduce
ceasul. Mi se pare că vi se potrivește de minune! Și, trebuie să recunosc, Florin, nu mă așteptam să vină momentul în care să te așezi la casa ta, te mai vedeam „burlac multă vreme… Cum era viața ta sentimentală atunci când ai cunoscut-o? Te simțai pregătit să intri într-o relație atât de serioasă?

Cred că niciodată nu aș fi fost suficient de pregătit, dacă era să mă întrebi înainte, însă am aflat în timp că lucrurile bune care se întâmplă nu întreabă înainte. Nu căutam neapărat o relație, însă cu siguranță nu voiam să mă împotrivesc dacă era să mă lovească norocul. Și da, vârsta de 33 de ani se pare că este un prag la care se întâmplă o mulțime de chestii care îți pot schimba cursul vieții.

Cum s-au îndrăgostit Florin Ristei și Naomi Hedman și cum a evoluat relația lor: „Gelozia e un semn...'/ EXCLUSIVCum s-au îndrăgostit Florin Ristei și Naomi Hedman și cum a evoluat relația lor: „Gelozia e un semn...'/ EXCLUSIV

Naomi Hedman: „Gelozia este o boală mintală'

Există gelozie la voi în cuplu? Că Naomi e superbă asta nici nu ar
mai trebui să mai spunem, dar nici tu, Florin, nu duci lipsă de admiratoare… Ați avut vreodată discuții mai aprinse?

Naomi: Gelozia este un semn interior al inferiorității cuiva, e o „boală mintală, pentru că trebuie să înțelegi că ce e al tău e pus deoparte și nimeni și nimic nu-ți poate opri drumul. Și, ca să raspund la întrebare, ultima dată când am verificat, eu și Florin nu eram bolnavi. (râde)

Citește și: Naomi și Florin Ristei, dezvăluiri despre începutul relației:„Mi-am depășit un pic rușinea și am făcut eu primul pas'/ EXCLUSIV

Citește și: Naomi și Florin Ristei, adevărul despre inelul misterios. Ce spun despre căsătorie:”Niște acte…”/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Eremia are COVID-19. Cum se simte:„Aveam sistemul imunitar slăbit'

Citește și: De ce s-au despărțit Sebastian Chitoșcă și soția lui:„Am lovit-o…'

Florin Ristei: „Am avut amândoi o energie care a fost ca un magnet'

Aș vrea să-mi spuneți fiecare ce v-a plăcut cel mai mult la celălalt și ce
simțiți că v-a unit, de la început, și că vă unește în continuare…

Florin: În primul rând, am avut amândoi o energie care a fost ca un magnet. Ne-am simțit natural unul cu celălalt, nu a fost nimic forțat, am descoperit pasiuni comune, avem amândoi o latură artistică, niște principii și niste valori care au rezonat, iar mie mi-a venit foarte natural
exprimarea în engleză.

Naomi, aș vrea să te cunoaștem mai bine. Spune-ne ce știai despre
România și cum te-ai hotărât să te înscrii la „X Factor?

Am destui prieteni români în Londra, așa că știam că sunteți un popor care se distrează. Nu m-am înscris singură la „X Factor și chiar m-am gândit să nu vin la concurs până în ultima clipă. (râde) Totuși, se pare că planurile Universului nu se pot schimba și bine s-a întâmplat!

Naomi Hedman: „Nu aveam niciun fel de așteptări'

Ei bine, te-ai fi gândit vreo clipă că vei întâlni dragostea și că acest
concurs îți va aduce mult mai mult decât ai sperat?

Ca să fiu sinceră, categoric nu! Nu aveam niciun fel de așteptări, iar în
concurs doar voiam să fiu sigură că nu am să leșin din cauza emoțiilor.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă