Cum să scapi ușor de grăsimea de pe abdomen. Dieta propusă de Mihaela Bilic

Publicat pe

Mihaela Bilic, despre grăsimea de pe abdomen. Prezența grăsimii pe abdomen provoacă disconfort femeilor, dar și bărbaților deopotrivă. Pentru a scăpa de stratul care nu arată deloc estetic este nevoie de ordine alimentară în viața celor care sunt deciși să facă acest pas.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mihaela Bilic, despre grăsimea de pe abdomen. Potrivit spuselor medicului , pentru a scăpa de stratul din jurul burții, e nevoie de mai multe lucruri. Printre ele respectarea unor reguli legate de orele meselor, dar și cantitatea de mâncare zilnică.

Cum să scapi ușor de grăsimea de pe abdomen. Dieta propusă de Mihaela BilicCum să scapi ușor de grăsimea de pe abdomen. Dieta propusă de Mihaela Bilic

Mihaela Bilic, despre grăsimea de pe abdomen. Din categoria alimentelor care nu sunt recomandate în dieta care ajută la înlăturarea grăsimii de pe abdomen repede se numără cele gătite în mod tradiţional, cele care au multă grăsime şi conţin carne tocată, cum ar fi salata de boeuf, sarmale, şniţel, chiftele, sosuri cu smântână.

„Atunci când vreţi să scăpaţi de stratul adipos din jurul burţii trebuie să optaţi pentru variante dietetice: grătar sau cuptor, carne salbă, sos tomat, condimente şi ierburi aromatice', subliniază dr. Bilic.

Mihaela Bilici, despre grăsimea de pe abdomen: Renunțați la alimentele cu densitate calorică mare

Mihaela Bilic, despre grăsimea de pe abdomen. Pentru a scăpa de această problemă, mâncărilor cu multe calorii trebuie elimitate de tot. Alimentele cu densitate calorică mare sunt cele care au calorii multe concentrate într-un volum mic adică mezelurile, cașcavalul, margarina, dulciurile și fast-food-ul.

Mihaela Bilic, despre grăsimea de pe abdomen. Este indicat ca aceste alimente să fie înlocuite cu produse care au densitate calorică mică şi volum mare, cum ar fi: carnea slabă, peştele, laptele, iaurtul, fructele şi legumele.

Citește și: Mihaela Bilic dezvăluie alimentul care topește kilogramele

Citește și: Ce este dieta MIND și pe ce alimente se bazează

Citește și: Ce dietă ține Sonia Argint la 39 de ani. Își face toate poftele

Citește și: Cum arată Thalia la 50 de ani și ce dietă ține

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen. Obligatoriu trei mese pe zi

Nutriționistul Mihaela Bilic spune că disciplina celor trei mese pe zi este sfântă în acest caz. Atunci când se sare peste o masă caloriile venite după sunt asimilate mai repede şi transportate instantaneu în grăsime de depozit.

„Efortul de digestie a alimentelor şi mâncatul lor la intervalul 4-5 ore ajută metabolismul să ardă mai multe calorii decât atunci când există o singură masă şi aceea seara', spune medicul nutriţionist, Mihaela Bilic, reguli de aur pentru un abdomen plat.

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen. Fără carbohidrați după ora 18.00

La cină nu sunt recomandate produse precum pâinea, pastele, orezul, fructele, cartofii sau mămăliga. După ora 18.00, organismul îşi încetineşte metabolismul şi nu mai poate consuma glucidele, aceastea transformându-se automat în grăsime.

Astfel, la cină cele mai indicate alimente sunt carnea, inclusiv peștele, şi cât mai multe legume. Din fericire, carbohidraţii pot fi incluşi în meniul micul dejun şi cel al mesei de prânz.

Băuturile alcoolice au capacitatea de a reduce arderea grăsimilor de depozit şi favorizează transformarea caloriilor alimentare în ţesut adipos.

„Majoritatea băutorilor de alcool au un surplus ponderal provenit atât din caloriile proprii alcoolului, cât şi din aportul generos de alimente grase şi sărate care merg bine cu alcoolul', spune nutriţionista, potrivit doctorulzilei.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter