Ce dietă ține Sonia Argint la 39 de ani. Își face toate poftele: "Porții mici, mâncate foarte încet..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Sonia Argint se menține de ani buni în formă și mulți se întreabă care sunt secretele ei pentru o siluetă de invidiat. Prezentatoarea TV susține că nu poate ține dietă și nu s-a mai cântărit de aproximativ doi ani, însă încape în hainele de acum 10 ani. Vedeta în vârstă de 39 de ani ne-a dezvăluit toate secretele unei siluete de vis!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tu ești, de altfel, și o bloggeriță de succes, dacă pot să mă exprim așa. Cât de greu este să faci tipul ăsta de activitate printre atâtea fete care devin blogger sau influencer încă din primii ani de liceu?

Sunt un om care scrie pe platforma sa, într-un mod informativ, cu soluții la probleme de zi cu zi, inspirate din propria viață. Scriu doar despre ce știu! Și nu îmi exprim prea multe opinii personale. Încerc să păstrez nota jurnalistică, obiectivă, dar să adaug pe alocuri și o perspectivă personală. Și, da, este o activitate solicitantă care presupune multă responsabilitate. Sunt preocupată de calitate și mai puțin de cantitate.

Ce dietă ține Sonia Argint la 39 de ani. Își face toate poftele: "Porții mici, mâncate foarte încet..."/ EXCLUSIVCe dietă ține Sonia Argint la 39 de ani. Își face toate poftele: "Porții mici, mâncate foarte încet..."/ EXCLUSIV

Sonia Argint: „Expunerea ar trebui gândită în perspectivă'

Dar toate acestea cântăresc prea puțin pentru adolescenți. Orice le-aș spune eu unor liceene dornice de a face influencing, nu cred că ar fi de mare impact. La vârsta respectivă suntem destul de opaci la sfaturi. Dar dacă trebuie să fac totuși acest exercițiu, atunci aș spune să nu se mai bazeze doar pe sexualitate atunci când comunică. Știu, fotografiile din anumite unghiuri incitante sunt aducătoare de like-uri multe. Bine ar fi însă ca toată această expunere să fie gândită în perspectivă.

Oare mi-ar plăcea la 35 de ani, când poate ajung o super femeie de afaceri, să fie scoase public fotografii cu mine în ipostazele respective? – este o întrebare pe care merită să și-o pună. Ideea este că și valul ăsta nou de „creatori de content, să zic așa, se împarte în două categorii relevante: cei care au supertalent atunci când își împachetează ideile (fie că e inspirațional, util sau „entertainment) și „experții, oamenii cu viziune clară, cu know how fără nicio îndoială. Sunt sigură că viitorul este al acestui tip de influencers, iar „followers-ii pe ei îi vor alege.

Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint:”Atunci când ne întâlnim…”/ EXCLUSIV

Citește și: Sonia Argint Ionescu:despre sport, stil de viață sănătos și rețete rapide de vară

Citește și: Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț:„Pot fi considerat uneori mai bădăran, e un minus'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cove, de la Vorbește Lumea:„Ne-am cunoscut la o petrecere'

Cum se menține Sonia Argint în formă: „Fac sport de 3-5 ori pe săptămână'

Recunosc, ți-am studiat pagina de Instagram și am remarcat că ești pasionată de sport și de alimentația sănătoasă. Bine, nu că nu s-ar fi văzut doar privindu-te… Cât timp petreci la sală și cum te întreții în formă? Ne poți spune detaliat programul tău de sport și meniul dintr-o zi, de exemplu?

Azi, la piață, două doamne m-au întrebat: „Doamnă, de atâția ani și nu v-ați
îngrășat deloc. Ce tot faceți? Iubesc mișcarea și datorită ei mi-am menținut în formă atât fizicul, cât și psihicul. Sportul este un fel de terapie pe care o practic de o viață și zi de zi. Detaliat mi-e greu să spun ce fac, pentru că nicio zi nu arată ca alta. Fac sport de 3-5 ori pe săptămână, alternând pilates, alergarea, sala, yoga, iarna schiez și patinez. Am două mese pe
zi, una în jurul prânzului și cina. Dar mai ciugulesc. Mai ales noaptea… Mănânc multe legume și fructe, iubesc pastele și pâinea, dar fac eforturi să reduc la minimum cantitățile. Îmi plac alimentele grase, gen ulei de măsline, unt, slănină, carne cu un pic de grăsime.

Sonia Argint: „Dietele nu au fost niciodată preferatele mele'

Nu știu dacă îți mai amintești, dar acum 4 ani ai acceptat provocarea
VIVA! și te-ai lăsat măsurată… Aveai și atunci dimensiuni de invidiat 88/66/93. Ai ținut vreodată dietă sau ești genul care nu lasă kilogramele să se acumuleze? Trebuie să ne spui ce mănânci ca să arăți așa!

Hmmm… 93 peste șold nu cred că am avut prea des în viața mea… (zâmbește) Sigur ai măsurat bine atunci? Hai că m-ai provocat din nou… măcar de curiozitate. În acest moment am 89/67/95. Nu m-am mai cântărit de doi ani! Dar încap în haine de acum 10 ani… deci, its OK!

Dietele nu au fost niciodată preferatele mele, pur și simplu pentru că nu am fost în stare, sau suficient de motivată, să le țin. Când mi se impune să nu mănânc ceva, fix după aia leșin. Așa că răspunsul este că încerc să mă mențin, fără să mă frustrez. Pentru asta sunt dispusă să fac sport și să fiu atentă la cantitatea și calitatea mâncării pe care o consum. Porții mici, mâncate foarte încet, ca să apuc să simt mai repede senzația de sațietate. De cele mai multe ori nu mă ridic sătulă de la masă, nici nu-mi place acea senzație.

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă