Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac: "Îmi este drag omul acesta"

Publicat pe

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Marin a povestit, printre altele, care a fost, de fapt, relația ei cu Ion Țiriac. Asta după ce, de-a lungul vremii, s-a speculat că între cele două personalitați a existat mai mult decât o simplă relație de prietenie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu o dată s-a scris în presă că între Andreea Marin și Ion Țiriac a existat o poveste de dragoste, pe care cei doi ar fi ascuns-o la vremea respectivă. Asta în contextul în care au fost surprinși nu o dată împreună la multe evenimente.

Pe vremea aceea, Andreea avea 31 de ani, în timp ce marele fost sportiv nu mai puțin de 66. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, vedeta a spus adevărul despre relația ei cu Ion Țiriac.

Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac: "Îmi este drag omul acesta"Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac: "Îmi este drag omul acesta"

Andreea Marin, adevărul despre relația cu Ion Țiriac

Andreea Marin a fost invitata de ieri-seară a lui Denise Rifai în emisiunea ei de la Kanal D, iar jurnalista, în stilu-i bine-cunoscut a supus-o unui tir de întrebări. De la viața personală până la cea profesională, Andreea a făcut o serie de mărturisiri mai puțin știute. Bineînțeles, a fost abordat și un subiect care, la vremea respectivă, a făcut valuri în presa mondenă – relația dintre Andreea Marin și Ion Țiriac.

Citește și: Cum s-a născut rivalitatea dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu: „Agresivitatea te deranjează și trebuie să…'

Citește și: Andreea Marin, despre asemănarea dintre ea și Lavinia Pârva:’Niciun om întreg la minte…’

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Marin la pupitrul știrilor, la TVR?Cum arăta în urmă cu 25 de ani

Citește și: Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl fiului ei: „El nu a fost pregătit. Problema…'

Citește și: Ileana Gyulai Ienei, soția lui Emeric Ienei, a murit. Marea campionă avea 75 de ani

Pe vremea când avea 31 de ani, vedeta de televiziune și fostul mare tenismen erau un cuplu aproape de nedespărțit și chiar se zvonea că ar urma o căsătorie… Iată ce a răspuns Andreea Marin curiozității lui Denise Rifai, care a vrut să știe dacă între ei a existat, cu adevărat, o poveste de dragoste.

„Nici măcar nu vă pot răspunde la această întrebare. Nu aș fi negat să răspund unui adevăr. Este onorant să ai o legătură cu un astfel de om, așa cum l-am cunoscut eu pe Ion Țiriac. Am tot respectul pentru el și mi-a fost un prieten de nădejde.

Nu am cuvinte să descriu relația de prietenie cu un om de calibrul domniei sale. Până la urmă, a fost atât de mare presiunea părții de presă, încât eu am decis că îi fac rău omului acesta. Lucrurile erau duse la o extremă care nu avea nicio legătură cu realitatea. Nu văd de ce aș nega că aș fi avut o relație dacă ar fi fost adevărat.

Am avut o prietenie pe care o prețuiesc și astăzi și îmi este drag omul acesta și am tot respectul, și am învățat de la el. Nu este răspunsul meu, nu a fost niciodată vorba despre un inel. Cum ar putea fi vorba despre așa ceva dacă nu s-a pus problema decât de o prietenie și nimic altceva', a mărturisit Andreea Marin în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

De 4 ani se iubește cu Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin a început în urmă cu patru ani o relație cu Adrian Brâncoveanu, un diplomat cu 10 ani mai tânăr ca ea, iar povestea de dragoste pare să fie acum una din cele mai solide. Un cuplu destul de discret, Andreea și iubitul ei își trăiesc povestea de iubire în tihnă, însă în rarele apariții publice nu se feresc să spună adevărul despre relația lor.

Invitat, cu ceva vreme în urmă, alături de Andreea, în emisiune la Cătălin Măruță, Adrian Brâncoveanu nu a ocolit răspunsul atunci când a fost întrebat dacă își doresc copii. ‘Bineînțeles că ne gândim la acest lucru, e o dorință foarte mare, cred ca e dorința fiecărui om să procreeze‘, a mărturisit tânărul diplomat.

Când Măruță a adus în discuție ideea de ‘suflete-pereche’, Andreea a confirmat că este foarte valabil acest lucru în cazul lor. ‘Considerăm că nu e o întâmplare, ne-am întâlnit într-un moment în care chiar aveam nevoie unul de celălalt‘, a spus Andreea Marin.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter