Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cove, de la Vorbește Lumea: „Ne-am cunoscut la o petrecere”

Publicat pe

Cove este unul dintre cei mai iubiți actori și prezentatori TV din România, fapt ce se datorează prezenței sale zilnice pe micile ecrane cu emisiunea Vorbește Lumea, dar puțini sunt cei care știu cine este și cu ce se ocupă soția lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cove este foarte discret și a avut grijă, de-a lungul carierei sale, să stea departe de controverse. Prezentatorul matinalului Vorbește Lumea, de la ProTV, se află la cea de-a doua căsătorie și este însurat, din 2013, cu Florentina Ene. În anul 2015 cei doi au venit părinți, iar Cove are încă un băiat, din prima căsnicie, cu Maria Movileanu.

Citește și: Cove și-a cunoscut soția când era implicat în altă relație. Cum a început relația lor și cum a cerut-o în căsătorie: „Nu a fost deloc ceva spontan”/ EXCLUSIV

Citește și: Cove are un salariu fabulos! Vorbește lumea că o sumă cu patru zerouri îi intră în cont lunar!

Citește și: Dan Negru, după ce Cleopatra Stratan s-a măritat cu Edward Sanda: „A trecut la alt desert”

Citește și: Ea este sora secretă a lui Cove! Mihaela e cântăreață și l-a cooptat în trupă și pe fratele ei celebru!

Cove de la Vorbește Lumea și soția lui trăiesc o poveste de dragoste la care nu s-ar fi așteptat vreodată! Ce-i drept, nu putem să vorbim despre dragoste la prima vedere, dar este clar că au fost făcuți unul pentru celălalt, așa cum chiar Florentina Ene, soția lui Cove, a mărturisit. Partenera prezentatorului de la Vorbește Lumea este medic ginecolog și l-a cunoscut pe Cove la o petrecere.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cove, de la Vorbește Lumea: „Ne-am cunoscut la o petrecere'Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cove, de la Vorbește Lumea: „Ne-am cunoscut la o petrecere'

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Cove, Florentina Ene

„Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!

Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat.

Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt', a declarat, la un moment dat, soția lui Cove de la Vorbește Lumea.

Cove de la Vorbește Lumea, despre Florentina Ene: „Are o inteligență emoțională fantastică'

De altfel, se pare că prezentatorul TV și soția lui se înțeleg de minune și Cove recunoaște că acesta este meritul soției sale. De altfel, Florentina Ene își susține partenerul necondiționat, iar actorul este de părere că acest lucru se datorează nivelului ridicat de inteligență emoțională.

„Soția mea are o inteligență emoțională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Lucrează în domeniul medical. (…) E medic ginecolog. Ea este cea care mă susține. Dacă am cea mai mică întristare, suferință, are un umăr și pentru mine', a mărturisit Cove, despre soția lui.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter