Cum să pui stop conflictelor în funcție de zodie

Publicat pe

Fiecare zodie are și părțile ei mai puțin plăcute, în funcție de personalitate. Atunci când vine vorba de conflicte, contează și ce soluții au zodiile pentru a aplana totul. Dacă unele persoane sunt liniștite și stau în banca lor, pe de altă parte, sunt și persoane care iscă conflicte din orice și întorc lucrurile doar în favoarea lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Conform astrologiei, zodiile de apă tind să fie mai răzbunătoare, cele de foc sunt aprige la mânie, zodiile de pământ răbufnesc și încearcă să și aplaneze certurile, în schimb, zodiile de aer ar face orice să evite scandalurile. Iată cum pun stop conflictelor toate zodiile și ce metode folosesc fiecare în parte.

Berbec

Berbecii se enervează destul de repede și acționează de cele mai multe ori din impuls. Nativii acestei zodii sunt polemici și intră în conflicte des, deși nu îi vizează direct. Atunci când se ceartă, Berbecii vor pune paie pe foc și vor încerca să se impună prin firea lor dură și violentă. La final, însă, vor constata că mai mult au de pierdut.

Citește și: Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi trimis-o pe Bianca Drăgușanu să se prostitueze: „În doi ani de relație…'

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii a născut un băiețel. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Echinocțiu de toamnă 2021. Cele mai afectate zodii

Citește și: Zodiile care fug de iubire! Cine sunt nativii care se îndrăgostesc foarte greu

Taur

Taurii sunt semne de Pământ, ceea ce înseamnă că adoră liniștea și siguranța. Aceștia vor evita să intre în conflicte, nu se vor înfuria decât în cazurile în care imaginea lor este grav afectată. Mai mult de atât, Taurii cred că banii pot rezolva orice problemă și nu sunt deloc agresivi. Dacă sunt provocați, nativii Taur își vor distruge adversarii.

Gemeni

De obicei, Gemenii ocolesc conflictele și nu vor să piardă timpul cu persoane care se iau la ceartă din orice motiv. Dacă sunt provocați, Gemenii vor răspunde într-un mod sarcastic. Adoră să fie înconjurați de oameni pozitivi, comunicativi, fără să intre în conflict cu nimeni.

Rac

Racii sunt emotivi și sensibili. Atunci când sunt într-un conflict, aceștia suferă enorm și se vor retrage în carapacea lor. Dacă este provocat, Racul nu mai ține cont de nimic și poate izbucni violent, cu tot felul de cuvinte tăioase.

Leu

Leii sunt orgolioși și mândri, iar atunci când sunt în conflict, preferă să se certe cu persoane la fel de inteligente ca ei. Dacă adversarul lor este o persoană slabă, Leul o va distruge total, doar pentru a-și demonstra că deține controlul absolut.

Fecioară

Fecioarele nu sunt persoane impulsive, însă un conflict cu ele te vor măcina mult timp. Acestea te vor toca încet, vorbă cu vorbă, până când vei ajunge să fii de acord cu ea. De asemenea, Feciorele vor căuta punctele slabe și vor critica adversarii și pentru cele mai mici greșeli. Nativii Fecioară vor întotdeauna să aibă dreptate și cred cu tărie că fac lucrurile mult mai bine decât ceilalți.

Balanță

Balanțele vor evita mereu conflictele. Ele sunt un semn al echilibrului și al păcii și vor încerca să intervină doar pentru a regla lucrurile sau pentru a scoate adevărul la suprafață. Balanța se va implica în conflicte de partea celor slabi.

Scorpion

Scorpionii sunt cele mai răzbunătoare persoane ale zodiacului și nu se vor mulțumi cu argumente. Vor încerca să-și distrugă adversarii pe toate părțile, indiferent de situație. Fie că au sau nu dreptate, Scorpionii vor intra în tot felul de conflicte din care ei să iasă invingători mereu. Persoanele care nu sunt de partea lor, vor deveni automat dușmani.

Săgetător

Săgetătorii sunt firi orgolioase și niciodată nu vor renunța la ideile lor. Nativii acestei zodii nu sunt răzbunători, chiar dacă intră în conflict cu ceilalți. Din moment ce a obținut ce și-a propus, Săgetătorul va pune punct conflictului și va încerca să dispară din peisaj.

Capricorn

Capricornii evită să intre în conflict, însă sunt întotdeauna pregătiți pentru o confruntare cu argumente raționale. Este recomandat să fii prieten cu un Capricorn decât să te cerți cu el.

Vărsător

Vărsătorii sunt persoane pașnice și se vor certa destul de rar. Sunt indiferenți și nu bagă în seamă lucrurile mărunte. Nu vor intra în conflict pentru scopuri efemere și vor trece mai departe.

Pești

Peștii sunt imprevizibili în situațiile critice, când intră în conflict cu alte persoane. Vor reacționa dur, însă vor lăsa lucrurile în aer, fără să le pese dacă se vor rezolva vreodată sau nu. Ei preferă să fie diplomați, să găsească un compromis și să treacă repede peste situațiile stânjenitoare.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă