Echinocțiu de toamnă 2021. Cele mai afectate zodii

Publicat pe

Echinocţiul de toamnă 2021, când Soarele se va afla pe ecuatorul ceresc, va avea loc pe 22 septembrie, la ora 22:21. Echinocțiul de toamnă aduce schimbări pentru cele mai multe dintre zodii, dar 3 dintre acestea vor fi afectate în mod puternic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Este vorba despre nativii din zodia Taur, despre cei din zodia Fecioară și despre cei din zodia Balanță, afectați în mod special de echinocțiul de toamnă.

Taurul, sub influența echinocțiului de toamnă 2021

Începutul anului 2021 a fost unul dificil pentru nativii din zodia Taur, care au avut probleme diverse. Fie au avut probleme serioase în mariaj, cu certuri numeroase, unii dintre nativi chiar despărțindu-se sau ajungând în prag de despărțire, fie au avut probleme la serviciu.

Mulți și-au dat demisia și au plecat pe alte drumuri sau pe cont propriu, alții au fost la un pas să dea cu ușa, dar au amânat momentul până acum. Și bine au făcut!

Ei bine, totul se schimbă pentru Tauri odată cu venirea echinocțiului de toamnă. Echinocțiul din septembrie 2021 le aduce Taurilor mult noroc. Ei vor avea parte de momente frumoase atât în cuplu, cât și în viața profesională. Munca le va fi răsplătită și nu este exclus chiar să fie promovați și să li se mărească salariul. 

Citește și: Loredana Groza, primele declarații despre starea sa de sănătate, după ce a fost internată

Citește și: De ce a bătut-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

Citește și: Elena Băsescu a vorbit în premieră despre faptul că fiica ei cea mare s-a născut prematur: „Din păcate…

Fecioara, sub influența echinocțiului de toamnă 2021

Echinocțiul de toamnă, care se petrece pe 22 septembrie 2021, la o singură zi după ce se încheie zodia Fecioarei, nu vine cu vești prea bune pentru Fecioare. Fecioarele vor avea parte de un conflict serios cu un membru al familiei. Spiritele se vor aprinde, iar relația se va strica, cel puțin pentru o perioadă. Unii deja au pus punct unor relații amoroase în perioada asta, au divorțat sau au avut discuții serioase în cuplu, potrivit kanald.ro.

Nici în privința jobului și a relației Echinocțiul de toamnă 2021 nu aduce lucruri prea bune pentru Fecioare. Nu vor avea parte de mari realizări până în luna octombrie 2021. Dar nu priviți asta ca pe o dramă și păstrați-vă optimismul!

Balanța, sub influența echinocțiului de toamnă 2021

Echinocțiul de toamnă 2021 are loc chiar în zodia Balanță. Data de 22 septembrie 2021, atunci când se petrece Echinocțiul de toamnă 2021, este chiar prima zi a zodiei Balanță.

Echinocțiul de toamnă 2021 va avea o influență puternică pentru Balanță, din păcate nu una pozitivă. Balanțele vor fi stresate și obosite, urmând să aibă foarte mult de muncă în această perioadă.

Vor avea zile în care vor claca, dar puterea de muncă le va ajuta pe Balanțe să o scoată, în cele din urmă, la capăt. Luna octombrie vine cu vești mai bune pentru Balanțe, cel puțin în ceea ce privește a doua parte a lunii.

Echinocțiul de toamnă poate fi resimțit ca o zdruncinătură în sistem, încurajându-te să-ți întruchipezi mai deplin personalitatea și să-ți îmbrățișezi autenticitatea înnăscută. Nu vă schimbați pentru a vă potrivi cu lumea. Lăsați lumea să se schimbe pentru a vă face loc.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter