Fiul lui Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere, din banii lui, la doar 20 de ani. Violeta, sora lui, i-a fost alături

Publicat pe

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere, din banii lui. Băiatul marelui artist a făcut primii pași în lumea antreprenoriatului la nici 20 de ani. A bifat reușita semnificativă cu doar câteva zile să împlinească această vârstă, veste ce nu poate decât să-l bucure pe tatăl său. La lansare, Radu Ștefan Bănică a avut-o alături pe sora lui, Violeta, fiica Andreei Marin. Iată cum s-au afișat pe Internet!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere, din banii lui. Radu Ștefan Bănică este acum în culmea fericirii, după ce a reușit să-și îndeplinească una dintre cele mai mari dorințe. La eveniment, Radu Ștefan Bănică a avut-o alături pe sora lui, Violeta, fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Astfel, cei doi au demonstrat încă o dată că au o relație minunată.

Fiul lui Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere, din banii lui, la doar 20 de ani. Violeta, sora lui, i-a fost alăturiFiul lui Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere, din banii lui, la doar 20 de ani. Violeta, sora lui, i-a fost alături

Ștefan Bănică are cu ce să se mândrească. Artistul este tată a trei copii minunați, ce-i înseninează fiecare zi. În weekend, fiul lui cel mare a bifat o reușită considerabilă. La doar 19 ani, Radu Ștefan Bănică și-a deschis propra cafenea, doar din banii câștigați de el. Este vorba despre o cafenea cochetă, situată în centrul Capitalei. Bucuria a fost împărtășită și de sora lui Radu, Violeta, tânăra venind să-i fie alături la inaugurare.

Citește și: Ce relație a existat între Ștefan Bănică și tatăl lui:”Mă pupa și la 25 de ani la fel…”

Citește și: Ce regulă respectă mereu Ștefan Bănică, de Crăciun, și ce spune despre soția lui, Lavinia Pârva:”Ea este resposabilă de toate”

Citește și: Zanni a fost îndrăgostit de Irina Rimes. Cum a reacionat ea, când a aflat:„A venit după 3 ore un băiat să îmi spună că…'

Citește și: Ce a făcut Mihaela Rădulescu când a văzut camera de cămin în care stă fiul ei, în America:„I-am dus covor în campus…'

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere, din banii lui, la 20 de ani

Radu Ștefan Bănică și-a deschis propria cafenea duminică, pe 16 ianuarie 2022. Această dată va rămâne cu siguranță mereu imprimată în memoria lui, fiind ziua în care una dintre cele mai mari dorințe i s-a îndeplinit. Pentru a marca evenimentul, tânărul artist a postat mai multe imagini din interiorul, dar și din exteriorul cafenelei. Acestea au fost însoțite de un mesaj emoționant, îndemnându-i totodată pe oameni să-i treacă pragul.

Potrivit click.ro, cafeneaua se află vis a vis de Sala Palatului, spațiu frecventat de Ștefan Bănică pentru spectacolele sale. Acolo, clienții pot servi un mic dejun copios sau un bruch ca la carte, ce poate fi compus dintr-un sandviș cu somon sau cu șuncă, cafea sau prosseco.

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele sau împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco”, a scris Radu Ștefan Bănica pe pagina lui oficială de Instagram.

Sora lui, Violeta, i-a fost alături

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a intrat în lumea afacerilor și a antreprenoriatului la o vârstă relativ fragedă. Peste câteva săptămâni, pe 7 februarie 2022, el va împlini 20 de ani. La această vârstă, Radu Ștefan Bănică se poate considera deja pe picioarele lui. Acesta a venit la inaugurare într-o ținută casual, într-un trening și o pereche de adidași.

În imaginile postate de el pe Instagram apare și sora lui, Violeta. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică și Radu Ștefan Bănică sunt foarte zâmbitori, semn că se bucură de fiecare dată, din plin, de timpul petrecut împreună.

Radu Ștefan Bănică poate fi considerat drept un exemplu în rândul tinerilor. Fiul lui Ștefan Bănică a început să muncească de la o vârstă fragedă. Moștenindu-i talentul tatălui său, el și-a câștigat primii bani ca actor. Tânărul a interpretat numerose roluri în diverse piese de teatru, dar a participat la multe emisiuni și concerte. În plus, el câștigă destul de bine și din asocieri de imagine cu diverse brand-uri de haine.

Radu Ștefan Bănică muncește de la o vârstă fragedă

Pe lângă toate acestea, Radu Ștefan Bănică și studiază. Acesta învață la U.N.A.T.C, sperând ca, în viitor, să ajungă la nivelul celebrului său tată.

„Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize. Cine vrea să mă urmărească, poate să-mi dea follow pe Instagram sau subscribe pe YouTube', mărturisea Radu Ștefan Bănică, anul trecut, pentru revista OK! Magazine.

În urmă cu ceva timp, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică spunea că e o onoare pentru el că tatăl lui e celebru. Totodată, a menționat că acest lucru îl determină să muncească și mai mult, pentru a-și face părinții mândri.

„E o onoare pentru mine, sunt recunoscător și muncesc ca să îi fac mândri pe părinții mei', a declarat recent Radu Ștefan Bănică.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter