Când își va boteza Nicole Cherry fetița: "O să aibă loc după..."

Publicat pe

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei. În urmă cu doar câteva săptămâni, îndrăgita vedetă a adus pe lume o fetițăe perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Anastasia. Cei doi părinți se pare că s-au gândit deja la botezul micuței și au făcut și primele declarații despre eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Nicole Cherry și logodnicul ei, Florin, au devenit părinți pentru prima oară. Cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, Anastasia.

Când își va boteza Nicole Cherry fetița: "O să aibă loc după..."Când își va boteza Nicole Cherry fetița: "O să aibă loc după..."

În urmă cu puțin timp, cei doi îndrăgostiți au vorbit și despre când va avea loc creștinarea micuței, dar și cum s-a recuperat după naștere Nicole.

Citește și: Nicole Cherry s-a pozat cu abdomenul la vedere, la doar câteva săptămâni de la naștere. Cum arată acum

Citește și: Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o:'M-au enervat foarte tare mesajele'

Citește și: Ce mesaj a transmis soția lui CRBL după ce artistul a plecat la Survivor România:'Orice s-ar întâmpla…'

Citește și: Cum arată, de fapt, Jennifer Lopez în costum de baie.Diferența dintre Instagram și realitate

Când își va boteza Nicole Cherry fetița

Nicole Cherry se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Tânăra a dat naștere unei fetițe superbe în urmă cu doar câteva săptămâni. După ce a împărtășit momentul nașterii cu internauții, vedeta le-a spus acum acestora când va avea loc creștinarea micuței Anastasia.

Astfel, cântăreața a spus că urmează că botezul o să aibă loc după Paște, adică mai exact în luna mai. Însă, nu a dat mai multe detalii despre unde va avea loc evenimentul sau cum o să se desfășoare.

„Botezul o să aibă loc după Paște, prin luna mai cred', a spus Nicole Cherry.

Când va avea loc nunta

Nicole Cherry și Florin, logodnicul acesteia, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au devenit părinți de curând, însă nu se grăbesc să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

Cântăreața își dorește să revină la forma inițială, întrucât are în cap rochia ideală pentru ziua cununiei.

„Amândoi ne-am dorit să fim părinți. Nu suntem căsătoriți, dar nu a fost o frână asta. Vreau să fac cununie, dar nu acum. Eu îmi doresc să am o rochie deosebită. Să revin la forma mea inițială, vreau să fac mai multe lucruri înainte. Nu țin la chestia asta neapărat, că trebuie să fie. Se făcea și e frumos s-o faci, dar asta nu înseamnă că te împiedică cu ceva', a spus Nicole Cherry la „Xtra Night Show'.

sursă foto- Facebook și Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter