Marian Godină va deveni tată pentru prima oară: "Sper să semene cu..."

Publicat pe

Marian Godină trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Lorena Georgiana Dascălu. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2018, iar nași le-au fost Traian și Gabriela Berbeceanu. De curând, polițistul a anunțat că o să fie tătic pentru prima oară. Iată mesajul emoționant transmis pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Godină este în culmea fericirii de când a aflat că o să fie tătic. Sâmbătă seara, polițistul a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care le spunea fanilor că soția lui este însărcinată și urmează să nască.

Marian Godină va deveni tată pentru prima oară: "Sper să semene cu..."Marian Godină va deveni tată pentru prima oară: "Sper să semene cu..."

Zeci de mesaje au curs în mediul online, iar fanii l-au felicitat imediat pe viitorul tătic.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Marian Godină, cel mai faimos polițist de pe internet

Citește și: Marian Godină, apariție la Antena 1.Polițistul urcă pe scena de la iUmor

Citește și: Iasmina Hill, soția milionarului Bradford Hill, a născut!Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, are atacuri de panică la un an de la moartea actorului:„Se obisnuiește foarte greu’

Marian Godină va deveni tată pentru prima oară

Marian Godină și soția lui s-au căsătorit în anul 2018, în aceeași zi cu Meghan Markle și Prințul Harry, mai exact în data de 19 mai. Nași de cununie le-a fost chiar Traian și Gabriela Berbeceanu. La vremea respectivă, polițistul a postat o serie de fotografii de la nuntă, care au strâns zeci de mii de like-uri.

După acest eveniment extrem de special, urmează un altul, întrucât Marian Godină urmează să devină tătic pentru prima oară. Vedeta din mediul online le-a scris internauților un mesaj în stilul său specific.

 'Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el', a scris Marian Godină, pe contul său de socializare.

Fanii au ținut imediat să-l felicite, iar, în comentarii, Godină a mai scris: „Sper să semene cu Georgiana!'. De asemenea, a mai specificat faptul că urmează să fie tată de fetiță.

Cine este Marian Godină

Marian Godină s-a născut pe 7 septembrie 1986 și este din Brașov. A devenit cunoscut pe rețelele de socializare datorită postărilor sale plin de umor.

De asemenea, din data de 20 decembrie 2006 lucrează în Poliţia Română.

 „Sunt polițist de 10 ani. Numai mama nu s-a obișnuit cu asta, iar atunci când mă sună și îi zic că nu pot vorbi, că-s la poliție, mă întreabă ce-am făcut.’, spune polițistul.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter