Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19: "Stresul a fost foarte mare"

Publicat pe

Celia a fost infectată cu noua variantă a coronavirusului și a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. Vedeta urmează să nască în mai puțin de o lună și, deși spune că nu are simptome grave, s-a îngrijorat foarte tare în momentul în care a văzut testul pozitiv.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu nouă luni, Celia a trecut prin momente cumplite, după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19 și a ajuns la spital. La doar câteva luni după, cântăreața s-a infectat din nou, de data aceasta cu noua variantă a coronavirusului.

Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19: "Stresul a fost foarte mare"Celia a fost infectată cu Omicron, cu o lună înainte să nască. Acum un an a mai avut COVID-19: "Stresul a fost foarte mare"

Cântăreața a tras o sperietură pe cinste, întrucât urmează să nască în mai puțin de o lună și nu și-a dorit vreo secundă să treacă prin ce a trecut prima dată. În cadrul unui interviu, a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate, dar și cum a reușit să se infecteze pentru a doua oară.

Citește și: Celia, primele declarații despre sarcină. Cum se simte:”Mi-era frică să mă bucur”

Citește și: Celia a dezvăluit sexul bebelușului.Va avea fetiță sau băiețel?

Citește și: Cum se înțelege Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan, cu familia impresarei:„Dacă eu îl cert pe Bebe…

Citește și: Suma colosală pe care o percepe Inna pentru un concert, în pandemie

Celia a fost infectată cu Omicron, după ce acum un an a mai avut COVID-19

Celia a fost infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. În urmă cu nouă luni, vedeta a ajuns de urgență la spital din această cauză. De data aceasta, sperietura a fost și mai mare, întrucât vedeta este însărcinată în opt luni.

În cadrul unui interviu, îndrăgita artista a spus că a decis să meargă de Revelion, iar apoi a vrut să-și viziteze mama. Însă, a decis să-și facă un test înainte de a merge la Deva. Din păcate, rezultatul a indicat două liniuțe. Atunci, s-a panicat foarte tare, pentru că și-a dat seama că nu poate să ia niciun fel de tratament, fiind gravidă în opt luni.

'Am fost pe la Revelion și trebuia să mă duc la mami, iar eu pe mami era s-o pierd din cauza Covidului, anul trecut, când am avut toată familia… Am văzut că-mi curge un pic nasul. N-am avut niciun fel de simptom, nicio durere, absolut nimic. Trebuia să mă duc la mami ca să meargă Angelo la ziua unui băiețel, acolo, la Deva. Și zic «hai să-mi fac un test», am unele foarte bune…Dumnezeule, din prima când l-am făcut, două linii atât de clare… Iar aia roșie… Era așa de închisă, spre vișiniu. Mi-am zis: «Ce mă fac?» Un pic, dar un pic m-am panicat! Dar am avut un feeling, așa, că o să treacă repede. Dar, totuși, mă gândeam: «Sunt însărcinată, n-am voie să fac niciun tratament», aici îmi era stresul', a povestit Celia, pentru CANCAN.RO.

Celia a trecut prin momente dificile și a crezut în toată această perioadă că va avea o formă la fel ca data trecută, cu febră, tuse, oboseală și dureri în tot corpul.

Spre bucuria ei, a contractat o formă mai ușoară de data aceasta.

'Stresul a fost foarte mare, după ce am aflat că-s pozitivă. Și teama că voi face o formă la fel ca data trecută, cu febra pe care nu am reușit să o stabilizez zile și zile, cu dureri, tuse, oboseală, etc … Eram șocată, mai ales că veneam după alte probleme medicale despre care nu vreau să vorbesc și pe care abia le depășisem cu chiu cu vai … Dar, spre bucuria mea, a fost o formă foarte ușoară, am fost protejate divin și eu și prințesa mea, iar acum și ea are imunitate. A dobândit imunitatea în burtică și îi va fi de ajutor după ce vine pe lume', a completat artista, pentru sursa citată anterior.

„Boala a trecut foarte ușor”

Pe toată durată infectării, Celia a încercat să-și mențină o atitudine cât mai pozitivă, pentru a trece mai ușor peste.

'E șocant să fii însărcinată și să vezi testul pozitiv … te panichezi în primă instanță, însă e bine să scapi de starea asta cât mai repede. Nu poate să facă decât rău, după ce am trecut de starea de șoc, m-am liniștit și m-am lăsat cu încredere în voia divină, simțind că totul va fi bine, din acel punct era șocant cât de liniștită eram, mă uimeam și pe mine. Dar faptul că am fost exterm de pozitivă și sigură că sunt protejată m-a ajutat enorm, iar boala a trecut foarte, foarte ușor', a declarat Celia, pentru sursa menționată mai sus.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter