Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și milionarul-administrator al Statuii Libertății. Au împreună 2 copii

Publicat pe

Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății. Iasmina Milutinovici-Hill și Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății, trăiesc o frumoasă poveste de iubire, de șapte ani. În prezent, cei doi au împreună doi băieței, pe Michael și David. Puțini știu însă cum a început relația lor. Potrivit acestora, a fost dragoste la prima vedere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății. Iasmina Hill, pe numele ei complet Iasmina Milutinovici-Hill, se poate considera o femeie împlinită. Are o căsnicie frumoasă și este mama a doi copii superbi. Românca noastră este căsătorită cu Bradford Aaron Hill, administratorul Statuii Libertății. Au avut o nuntă de basm, în celebrul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza din New York, iar luna de miere a fost una de neuitat.

Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și milionarul-administrator al Statuii Libertății. Au împreună 2 copiiCum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și milionarul-administrator al Statuii Libertății. Au împreună 2 copii

Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății. Iasmina Milutinovici-Hill și Bradford Aaron Hill formează un cuplu de șapte ani. Povestea lor de iubire pare a fi desprinsă dintr-un film de dragoste de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2018, în faimosul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza situat New York. După petrecere, cei doi au avut parte de o lună de miere de vis, în luxosul Miami, la un resort.

Citește și: Iasmina Hill, primele imagini cu bebelușul.Cine o ajută să-l crească

Citește și: Iasmina Hill, soția milionarului Bradford Hill, a născut!Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Iubitul artistei Carmen de la Sălciua, condamnat penal.Ce pedeapsă a primit după ce a fost prins băut la volan

Citește și: Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, are atacuri de panică la un an de la moartea actorului:„Se obisnuiește foarte greu'

Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertăți

Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății. Cei doi s-au cunoscut în Statele Unite ale Americii, după ce a venit acolo cu programul Work & Travel. A plecat de acasă cu un scop clar stabilit, de a rămâne peste hotare, dorindu-și să-și trăiască visul american. Dintre toate orașele, ea a ales New York-ul, având posibilitatea să lucreze la Statuia Libertății.

„Am plecat cu Work & Travel, la master. Am avut un scop, să rămân acolo, am fost îndrăgostită de Manhattan. Am ales orașul New York pentru că mi s-a spus că pot lucra la Statuia Libertății. M-am dus și asta a fost. N-am să uit când am ieșit din metrou. Simțeai pulsul, pentru că e un oraș agitat', a povestit Iasmina Hill, conform unica.ro.

Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății au împreună 2 copii

Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății. Iasmina Hill își aduce aminte cu zâmbetul pe buze de clipa în care l-a văzut prima dată pe cel ce avea să-i devină soț. Ea lucra pe atunci ca hostess și îl conducea pe Bradford Aaron Hill la cafenea, la fel ca pe restul clienților. Nu știa cine este. Într-o zi, el a invitat-o să-l însoțească la un concert susținut de Katy Perry, propunere pe care i-a acceptat-o imediat.

„La Statuie a fost fain, dar foarte agitat. Inițial, am servit mâncare. Am venit printre primii și de asta aveau nevoie. Apoi au văzut că mă pricep la oameni și m-au pus hostess, să conduc oamenii la cafenea. A fost fain. L-am observat, dar nu știam cine este, în schimb mi-am dat seama că nu era un client. Venea să-și ia masa și îl salutam, îl conduceam.

„Îi zâmbeam și într-o zi m-a întrebat dacă vreau să merg la un concert Katy Perry, am zis: «Sigur că da!»', a continuat ea.

Administratorul Statuii Libertății și-a completat soția, spunând că s-a îndrăgostit pe loc de zâmbetul ei:

„Am văzut-o la o întâlnire cu angajații și zâmbetul ei a fost suficient!'.

Iasmina Hill și soțul ei, nuntă în faimosul zgârie-nori 30 Rockefeller Plaza

Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății. La scurtă vreme, Iasmina Hill s-a întors în România, însă asta nu le-a afectat relația. El a venit să o viziteze cât timp era la facultate, iar ea a mers din nou în America, după master. A continuat să lucreze pentru el, fiind astfel mai mereu unul în preajma celuilalt.

„Am vrut să merg la concert. Ne-am simțit foarte bine. Am sărit să-l pup, așa zice el, eu zic că el a făcut primul pas. A fost un fel de întâlnire, dar nu neapărat.

Apoi m-am întors în țară în toamnă și am ținut legătura. M-a vizitat în România, în București, pentru că eram la facultate. Ne-am tot vizitat și, după ce am terminat masterul, m-am întors în America și am lucrat în continuare pentru el, dar în domeniul meu, eu am făcut relații publice, social media și PR, și a fost perfect. Am avut viză de lucru, am aplicat la master acolo, iar după mi-am obținut green card tot prin serviciu', a mai mărturisit românca.

Nu a durat mult și s-au căsătorit. Iasmina Hill spune că cel mai mult l-a atras la administratorul Statuii Libertății faptul că e un gentleman.

„După ne-am și căsătorit. M-a atras la el că a fost atât de gentleman, era așa de timid, de modest, în ciuda faptului că era patron', a mai spus Iasmina Hill despre relația cu soțul ei.

Și-au botezat recent mezinul, în România

Iasmina Hill și administratorul Statuii Libertății au împreună doi copii, pe Michael și David. De curând, cei doi și-au botezat mezinul, chiar în România. Aflați în țară, ei au oferit câteva detalii despre fericitul eveniment.

„Am avut un eveniment important. Suntem încântați că suntem la București, ne-a fost foarte dor. Am avut botezul lui David. Am fost acasă, împreună, toți, am fost la biserică, au venit toți cei apropiați mie', a dezvăluit Iasmina Hill.

Întrebat dacă îi place în țara noastră, administratorul Statuii Libertății a răspuns afirmativ: „Da, ador România și Bucureștiul!'.

„Și mâncarea românească! Am fost la Brașov acum câțiva ani, în rest nu prea am văzut România, dar el vrea să vadă Transfăgărășanul, tot', l-a completat soția lui, Iasmina.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter