Iubitul artistei Carmen de la Sălciua, condamnat penal. Ce pedeapsă a primit după ce a fost prins băut la volan

Publicat pe

Marian Corcheș, iubitul artistei Carmen de la Sălciua a fost condamnat penal după ce a fost prins băut la volan. Deși risca până la 5 ani de închisoare, acesta a scăpat cu o amendă. Iată ce pedeapsă i-au dat magistrații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Omul de afaceri Marian Corcheș, iubitul artistei Carmen de la Slăciua, a scăpat ca prin urechile acului de închisoare, acesta fiind condamnat penal în 2019, deoarece a condus sub influența substanțelor alcoolice. Din fericire pentru el, a scăpat doar cu o amendă piperată, deși ar fi putut risca o pedeapsă cu închisoarea de la 30 la 400 de zile.

Iubitul artistei Carmen de la Sălciua, condamnat penal. Ce pedeapsă a primit după ce a fost prins băut la volanIubitul artistei Carmen de la Sălciua, condamnat penal. Ce pedeapsă a primit după ce a fost prins băut la volan

Iubitul artistei Carmen de la Sălciua, condamnat penal

Deși a fost prins băut la volan, Marian Corcheș, iubitul artistei Carmen de la Sălciua a avut norocul să scape doar cu o amendă de 5000 de lei, deși ar fi putut să primească din partea magistraților până la 400 de zile de pușcărie, notează spynews.ro. În acest caz însă, afaceristul s-a bucurat de o oarecare clemență din partea magistraților, aceștia stabilind contravaloarea unei zile la 35 de lei.

Conform legii „suma corespunzătoare unei zile-amendă, cuprinsă între 10 lei şi 500 lei, se înmulţeşte cu numărul zilelor-amendă, care este cuprins între 30 de zile şi 400 de zile'.

Citește și: Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal: „Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze…”

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…’

Citește și:Carmen de la Sălciua, totul relația cu iubitul ei, Marian:„Am început să pun…’

Citește și: Andreea Tonciu, zilnic la spital înainte să plece la Survivor România: „Mi-a apărut ceva pe…”

Dat fiind că a fost cooperant, afacaristul a beneficiat de un bonus: „în caz de condamnare sau amânare a aplicării pedepsei, limitele de pedeapsă prevăzute de lege în cazul pedepsei închisorii se reduc cu o treime, iar în cazul pedepsei amenzii, cu o pătrime'.

Ce au decis magistrații în cazul lui Marian Corcheș

Iubitul artistei Carmen de la Sălciua s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și, cu toate că exista riscul de a primi până la 5 ani de pușcărie, acesta a scăpat doar cu o amendă în valoare de 5.250 de lei, fiindu-i imputate și cheltuieli judiciare în sumă de 800 de lei.

Condamnă pe inculpatul CORCHEŞ MARIAN SEPTIMIU la pedeapsa amenzii în cuantum de 5250 lei stabilită prin înmulţirea unui număr de 150 zile amendă cu suma de 35 lei corespunzătoare unei zile-amendă pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Atrage atenţia asupra consecinţelor neexecutării cu rea-credinţă a pedepsei amenzii, respectiv înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea. Obligă pe inculpat la plata sumei de 800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului, în care sunt cuprinse şi cheltuielile aferente urmăririi penale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare', a fost decizia magistaților, conform sursei citate.

Afaceristul a avut noroc să scape doar cu o amendă, în condițiile în care, conform legii, conducerea pe drumurile publice sub influența alcoolului (cu o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge la momentul prelevării) se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă