Iasmina Hill, primele imagini cu bebelușul. Cine o ajută să-l crească

Publicat pe

Iasmina Hill a născut în urmă cu doar o lună și urmăritorii săi deja au văzut primele imagini cu bebelușul ei. Este căsătorită cu administratorul Statuii Libertății și mai are un copil cu acestea, motiv pentru care recunoaște că se descurcă destul de greu și și-a luat un ajutor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iasmina Hill este foarte fericită de când a născut și cel de-al doilea copil pe care îl are împreună cu Bradford Hill, milionarul care administrează Statuia Libertății. Vedeta a postat deja primele imagini cu micuțul, iar fanii au reacționat imediat! Iasmina Hill a dezvăluit cine o ajută și cum reușește să se descurce cu doi copii mici, atunci când aceștia rămân singuri cu ea.

Citește și: Micutzu, ridicat de Poliție după un scandal uriaș, la o terasă din București: „Un tip a agresat-o pe logodnica mea”

Citește și: Ramona Bădescu face nunta și botezul în România: „Va fi ca în basme'

Citește și: Cum a decis Gabriel Cotabiță să se însoare după ce și-a revenit din comă: „Îi spusesem să nu mă părăsească”

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, nași pentru Nasrin Ameri de la Antena Stars. Imagini de la nuntă

Iasmina Hill a arătat primele imagini cu bebelușul născut acum o lună la Antena Stars, acolo unde a mărturisit că are o persoană care o ajută în permanență cu îngrijirea celor doi copii. După ce a născut și cel de-al doilea copil, Iasmina Hill a apelat la o bonă internă.

Iasmina Hill, primele imagini cu bebelușul. Cine o ajută să-l creascăIasmina Hill, primele imagini cu bebelușul. Cine o ajută să-l crească

Iasmina Hill a născut acum o lună și este ajutată de o tânără din India

Chiar dacă a născut acum o lună și multor femei le este greu să se descurce pe cont propriu, cu un nou născut și un băiețel încă mic, Iasmina Hill are parte de un ajutor de nădejde. Vedeta și soțul ei au găsit o bonă de origine indiană, care i-a cucerit de la bun început și care se înțelege foarte bine și cu micuții cuplului, chiar dacă stă, în mare parte, doar cu băiețelul cel mare.

„Acum am găsit o dădacă să o luăm cu noi mai des pentru că este mul mai ușor să stam cu cel mic, ea stă numai cu cel mare. (…) Avem o nanny nouă, una momentant, este indiancă, e mai tânără, e foarte activă.', a declarat Iasmina Hill la Antena Stars, în cadrul primei apariții de când a născut.

Bradford Hill, fericit peste măsură să devină tată… din nou!

Mai mult decât atât, nu doar Iasmina Hill este entuziasmată de venirea pe lume a unui nou membru în familia ei. Bradford Hill are copii și din căsniciile anterioare, însă a fost bucuros atunci când Iasmina Hill l-a născut pe David, al doilea băiețel pe care îl au împreună.

La scurt timp după ce fiul lui venea pe lume, Bradford Hill spunea că este nu doar fericit, ci și foarte emoționat, să își cunoască băiețelul. A plâns când l-a văzut pe micuț și a mărturisit că nașterea este un eveniment plin de bucurie.

„Nașterea este cea mai minunată experiență. Sunt fericit că nu sunt eu cel care naște. A fost incredibil, atât de special. Am plâns. A fost foarte emoționant', a declarat Bradford, la scurt timp după ce Iasmina Hill a născut.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter