Ramona Bădescu face nunta și botezul în România: „Va fi ca în basme”

Publicat pe

După patru ani de absență, Ramona Bădescu s-a întors în România. Vedeta are planuri mari legate de nuntă și botezul fiului ei, Ignazio, care în septembrie va împlini 2 ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bruneta este într-o relația cu bancherul sicilian și omul de afaceri Fabio Cali (53 ani) de patru ani, dar, din cauza pandemiei au amânat nunta, dar și creștinarea celui mic. În prezent, cuplul se gândește să facă botezul și cununia în aceeași zi.

„Botezul lui Ignazio s-a tot amânat din cauza pandemiei dar se apropie și momentul lui. Ne pregătim! Ne ocupăm acum de lista cu invitați și de organizare, de tot ceea ce trebuie pentru că fiul meu să aibă un botez deosebit, un botez ca în basme!

Surpriza este că ne-am gândit să unim două evenimente importante din viața noastră și o să facem nunta împreună cu botezul!', a declarat Ramona Bădescu, pentru Click.ro.

Ramona Bădescu face nunta și botezul în România: „Va fi ca în basme'Ramona Bădescu face nunta și botezul în România: „Va fi ca în basme'

Ramona Bădescu nu s-a hotărât dacă băiețelul va fi botezat ortodox sau catolic

Dar, potrivit spuselor brunetei, în familia ei încă mai există discuții legate de botez. Mama Ramonei își dorește foarte mult ca nepotul ei să fie creștinat ortodox, în timp ce viitorul soț al vedetei vrea ca fiul său să fie botezat catolic, având în vedere că este italian.

„Deocamdată, cel puțin acum, sunt puțin în dubiu în ceea ce privește locația botezului. Mamei mele i-ar face plăcere ca fiul meu să fie botezat ortodox. Normal, trăind în Italia, ar trebui să fie botezat catolic, chiar dacă este și creștin ortodox.

Sunt acum în medieri și în stabilirea tututor detaliilor și sper să stabilim și data evenimentului, până la urmă vom decide cum este mai bine. Mama mea și-ar dori să-l botezăm pe Ignazio în aceeași bisericuță unde am fost botezată și eu, la Craiova, iar tatăl lui, Fabio, vrea să fie botezat catolic, în Italia, așa că deocamdată suntem în negocieri.

Pentru mine, botezul este un moment foarte important în viața unui creștin! Mulți spun ziua în care s-au născut, dar nu își aduc aminte și ziua în care au fost botezați…', a mărturisit vedeta.

Citește și: Iată cât de sexy este Ramona Bădescu la 45 de ani!

Citește și: Toto Cutugno, sarut pasional cu Ramona Badescu!

Citește și: Ce a scos din decolteu Ramona Bădescu la prima ediţie a Duminicii în familie'

Cum s-au cunoscut Ramona Bădescu și Fabio

Ramona povestește că și-a cunoscut viitorul soț în 2017, s-au plăcut din prima, dar nu a fost dragoste la prima vedere, ci mai degrabă o relație care a trebuit „muncită' la început.

„Ne-am cunoscut pe 18 iulie 2017 și atunci nu ne-am plăcut din prima. Nu a fost dragoste la prima vedere. A fost o cucerire lentă, am vorbit mult la telefon, mai ales că imediat ce ne-am cunoscut în Italia, eu am plecat la Malta pentru un spectacol și apoi la București, unde începeam filmările pentru Te cunosc de undeva'.

El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai mai delicat.

Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit. Chiar dacă sunt zodie de foc și nerăbdătoare, mi-a plăcut că atunci când vine vorba de relații, să am răbdare în a cunoaște o persoană, întotdeauna am avut nevoie de timp', a mai spus vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter