Toto Cutugno, sarut pasional cu Ramona Badescu!

Publicat pe

Artistul italian Toto Cutugno a sustinut un recital de exceptie la Sala Palatului. Prietena buna cu acesta, Ramona Badescu a fost invitata de Cutugno la spectacol si a rugat-o sa traduca dialogul  lui cu publicul.

Ramona Badescu si Toto Cutugno pe scena Salii Palatului

 

La sfarsit, Ramona a incheiat concertul alaturi de artistul italian. Ea a cantat o piesa napoletana, Reginella', dar a facut si un duet neprevazut cu Toto Cutugno pentru Ciobanas cu 300 de oi'. Vrajit de frumusetea Ramonei, dar recunoscand la un moment dat ca acum cativa ani i-a facut si curte frumoasei oltence, desi ea nu a acceptat, Toto Cutugno a glumit cu Ramona pe scena, a strans-o in brate si a numit-o Principessa'.

ramona badescu&toto cutugno

Dupa ce i-a spus ca este poate invidiata de fanele artistului pentru ca se afla langa el pe scena, prezentatoarea Duminicii in familie' a adaugat ca ar putea sa-l pupe din partea tuturor femeilor. Artistul a replicat ca inchide ochii si o lasa sa-l pupe de trei ori, unde vrea ea.

Ramona Badescu a intrat in jocul lui Toto Cutugno, iar bruneta l-a pupat pe obraz si pe frunte. Pentru ca se astepta sa primesca ceva mai mult, Toto Cutugno a preluat initiativa si i-a dat romancei noastre un sarut adevarat, spre deliciul publicului prezent la spectacol.

Am fost foarte mandra sa fiu pe scena alaturi de Toto, sa cant alaturi de el. M-a luat prin surprindere gestul lui, am ramas fara cuvinte. Intre mine si Toto Cutugno este o frumoasa prietenie si un respect minunat, ne cunoastem de 19 ani! Si-a cerut scuze apoi ca l-a luat valul pe scena si m-a sarutat. Prezenta mea in spectacol nu era stabilita, dar cu o seara inainte de concert am facut un  interviu cu el pentru emisiunea mea, Duminica in familie', si m-a rugat sa vin la spectacol, sa ii traduc dialogul cu publicul. Am cantat si o piesa', spune Ramona Badescu.

 

Toto Cutugno o saruta pe Ramona Badescu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter