Toto Cutugno, sarut pasional cu Ramona Badescu!

Publicat pe

Artistul italian Toto Cutugno a sustinut un recital de exceptie la Sala Palatului. Prietena buna cu acesta, Ramona Badescu a fost invitata de Cutugno la spectacol si a rugat-o sa traduca dialogul  lui cu publicul.

Ramona Badescu si Toto Cutugno pe scena Salii Palatului

 

La sfarsit, Ramona a incheiat concertul alaturi de artistul italian. Ea a cantat o piesa napoletana, Reginella', dar a facut si un duet neprevazut cu Toto Cutugno pentru Ciobanas cu 300 de oi'. Vrajit de frumusetea Ramonei, dar recunoscand la un moment dat ca acum cativa ani i-a facut si curte frumoasei oltence, desi ea nu a acceptat, Toto Cutugno a glumit cu Ramona pe scena, a strans-o in brate si a numit-o Principessa'.

ramona badescu&toto cutugno

Dupa ce i-a spus ca este poate invidiata de fanele artistului pentru ca se afla langa el pe scena, prezentatoarea Duminicii in familie' a adaugat ca ar putea sa-l pupe din partea tuturor femeilor. Artistul a replicat ca inchide ochii si o lasa sa-l pupe de trei ori, unde vrea ea.

Ramona Badescu a intrat in jocul lui Toto Cutugno, iar bruneta l-a pupat pe obraz si pe frunte. Pentru ca se astepta sa primesca ceva mai mult, Toto Cutugno a preluat initiativa si i-a dat romancei noastre un sarut adevarat, spre deliciul publicului prezent la spectacol.

Am fost foarte mandra sa fiu pe scena alaturi de Toto, sa cant alaturi de el. M-a luat prin surprindere gestul lui, am ramas fara cuvinte. Intre mine si Toto Cutugno este o frumoasa prietenie si un respect minunat, ne cunoastem de 19 ani! Si-a cerut scuze apoi ca l-a luat valul pe scena si m-a sarutat. Prezenta mea in spectacol nu era stabilita, dar cu o seara inainte de concert am facut un  interviu cu el pentru emisiunea mea, Duminica in familie', si m-a rugat sa vin la spectacol, sa ii traduc dialogul cu publicul. Am cantat si o piesa', spune Ramona Badescu.

 

Toto Cutugno o saruta pe Ramona Badescu

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă