Cum a decis Gabriel Cotabiță să se însoare după ce și-a revenit din comă: "Îi spusesem să nu mă părăsească"

Publicat pe

În mai 2015, Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte și puțini au fost cei care se mai așteptau să-și revină, după ce a făcut infarct în sala de sport. Artistul a stat aproape o lună în comă, iar una dintre persoanele care nu au renunțat să creadă că va trăi este Alina, femeia care i-a devenit între timp soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ceea ce s-a întâmplat în urmă cu mai bine de șase ani i-a schimbat viața complet lui Gabriel Cotabiță. Cântărețul și-a revenit miraculos din comă, când până și medicii sperau la o minune și a decis să renunțe la burlăcie odată cu noua șansă la viață. A cerut-o în căsătorie pe Alina, femeia care nu s-a mișcat de lângă el cât timp a stat în comă.

Cum a decis Gabriel Cotabiță să se însoare după ce și-a revenit din comă: "Îi spusesem să nu mă părăsească"Cum a decis Gabriel Cotabiță să se însoare după ce și-a revenit din comă: "Îi spusesem să nu mă părăsească"

Grija Alinei pentru el în perioada aceea dificilă l-a făcut să realizeze că a făcut o alegere bună atunci când a cerut-o de soție. La emisiunea Oanei Turcu de la Antena Stars, solistul a dezvăluit cum s-a decis să facă pasul cel mare, dar a spus şi că nu şi-a revenit complet după periaoada în care s-a aflat în comă.  

„Nu a fost vorba niciodată înainte de aşa ceva (n.r. căsătorie). Nici Alina nu şi-a pus vreodată problema de căsătorie. Nu se poate cuantifica ce a făcut ea pentru mine. Chiar aşa de iubit…am mai fost, dar niciodată nu a avut nimeni ocazia să-mi demonstreze asta. Când mi-am revenit, stăteam în fotoliu la Elias şi …nu reuşeam să citesc, nu mă puteam concentra. La televizor nu mă puteam uita pentru ca nu puteam să citesc, să lipesc literele unele de altele…

Prima experienţă când am început să scriu a fost ceva îngrozitor, pentru că nu te mai ascultă mâna! Am învăţat acum, este ceva sinistru, scriam eu urât, dar acum scriu şi mai urât.

Am exersat zi de zi pentru că nu poţi să faci totul pe calculator. Nu aş mai putea fi atât de deştept cum am fost eu pe computer. Am fost analist programator o grămadă de vreme, dar nu mai ştiu absolut nimic”, a povestit atunci Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabiță a povestit că Alina s-a purtat exemplar cu el într-una dintre cele mai grele perioade din viața lui, iar asta l-a determinat să creadă că este femeia alături de care vrea să trăiască toată viața.

„Ne-am mutat împreună numai după ce m-am întors eu din… întâmplările mele. Dar aveam intenţii serioase şi înainte, doar îi spusesem să nu mă părăsească. Am întrebat-o, într-o seară, dacă nu vrea să ne căsătorim, iar ea a zis: ‘Tu ţi-ai revenit suficient încât să ştii ce spui?

Şi m-am bucurat că a zis ‘Da!. Contează felul în care s-a comportat ea, după comă. A fost o dovadă de dragoste total dezinteresată„, povestea Gabriel Cotabiţă, într-un interviu mai vechi.

Citește și: Julie Mayaya e total schimbată la 6 ani după ce a câștigat Vocea României: a slăbit enorm! Ce a făcut cu banii câștigați din concurs

Citește și: Vica Blochina, petrecere cu manele și dansuri pe mese de ziua de naștere! Câți ani a împlinit

Citește și: Cu ce se ocupă Florin Călinescu după ce și-a dat demisia de la Pro TV:„Facem o televiziune

Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă'

Artistul și-a schimbat complet modul de viață de la momentul când viața lui atârna de un fir de ață. Acum are grijă să aibă un stil de viață cât mai sănătos, nu se expune în perioadele extrem de călduroase și se asigură că își continuă activitățile fizice în mod moderat, la recomandarea specialiștilor.

„Pentru că este prea cald, nu am mai acceptat spectacole pe Litoral, nu am nici petreceri private, am avut destule, vara trecută. Am în casă toate ventilatoarele pornite, nu am aer condiționat, așa trecem peste caniculă. Mai merg la sala de sport, dar acum e în concediu. Mai fac exerciții fizice, dacă renunți la sport ești pierdut!

Nu fac exerciții fizice grele sau ușoare, nu asta contează. Atunci, când am avut acel necaz, așa s-a întâmplat, așa a fost să fie. Totul este acum în regulă, este sub control, pregătesc noutăți pentru fani, câteva piese frumoase de dragoste.

Iar soția mea, Alina, este la serviciu, lucrează ca manager de proiecte. Ea merge la muncă, eu o aștept cu drag acasă, ca de fiecare dată”, a dezvăluit Cotabiță pentru impact.ro.

Gabriel Cotabiță a mai fost o dată în pragul morții

Cotabiță a mai fentat o dată moartea, la Revoluție, când alături de Octavian Ursulescu și de Ileana Șipoteanu, a fost implicat într-un accident serios de mașină. Atunci, cei trei au fost la un pas să-și piardă viețile, eveniment pe care nu-l pot uita nici acum, la 30 de ani distanță:

'Mașina a fost serios avariată pe ambele părți laterale. Vedeam de la Bacău spre București și m-am angajat într-o depășire riscantă, în pantă, pe fondul ceții dense. Și astăzi mă mir cum am reușit să trec printre ambele mașini fără să fim striviți. Am avut îngeri, eu fiind șoferul, Gabriel Cotabiță și Ileana Șipoteanu pasageri', își aduce aminte Octavian Ursulescu despre momentul miraculos, de cumpănă, în care viața sa și a acelora de care era responsabil, a fost în pericol.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter