Denise Rifai, primele dezvăluiri despre iubitul ei: "Este foarte deștept"

Publicat pe

Deși permanent în atenția publicului, Denise Rifai a reușit întotdeauna să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor… Dar de data aceasta însă, jurnalistei i-a venit rândul să răspundă întrebărilor mai mult sau mai puțin discrete în podcastul lui Damian Drăghici. Iată ce spune Denise Rifai despre iubitul ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Activitatea ei profesională a fost întotdeauna deschisă publicului, dar nu același lucru se poate spune despre viața personală a lui Denise Rifai, care a vorbit în premieră despre iubit, povești de dragoste trecute și nu numai. Dacă, în urmă cu ceva timp, Damian Drăghici a fost protagonistul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, acum jurnalistei i-a venit rândul să-i întoarcă vizita artistului, în podcastul căruia a răspuns fără să ezite la întrebări.

Denise Rifai, primele dezvăluiri despre iubitul ei: "Este foarte deștept"Denise Rifai, primele dezvăluiri despre iubitul ei: "Este foarte deștept"

Denise Rifai, mărturisiri despre iubit

Dacă, în general, este extrem de reținută în privința vieții personale, Denise Rifai a recunoscut că în acest moment există un iubit în viața ei și a povestit fără rezerve și despre prima ei dragoste.

'Aveam vreo 16 ani. Ohoho, mi-aduc aminte de acel băiat. A fost foarte pur și foarte frumos, curat, profund. Și este un tip foarte dulce, un om bun, am rămas prieteni', i-a mărturist Denise Rifai lui Damian Drăghici.

Citește și: Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă: „Îmi plac bărbații care aduc flori” / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Denise Rifai: „Sunt foarte strictă în alimentație” Alimentele pe care nu le mănâncă niciodată / INTERVIU

Citește și: Mama gemenilor căzuți de la etaj, internată la Psihiatrie. Medic: „Foarte teatrală, puţin îndurerată”

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Citește și: Valentin Poienariu de la Next Star va fi tată la 21 de ani. Cine e iubita lui

Deși a fost extrem de deschisă în această privință, jurnalista s-a ferit să dea nume. A recunoscut însă că în viața ei există cineva și că iubește. Dar și că a suferit în dragoste…

'Există un bărbat în viața mea, trebuie să existe. Iubesc, da! Am suferit în dragoste. Am ținut viața mea departe de ochii lumii. Viața mea e ca oricărui alt om, cu bune, cu rele, cu de toate. Am nevoie de iubire. Mi-ar plăcea să se așeze zona asta din viața mea. Eu cred în destin și cum trebuie să fie așezate lucrurile de la Dumnezeu. Le mulțumesc tuturor celor care au trecut prin viața mea, fiecare a avut rolul și rostul lui. Există cineva pe care l-am iubit tare mult, există un el', a încheiat Denise Rifai.

Denise Rifai, care, de altfel se declară o romantică incurabilă, i-a făcut descrierea perfectă iubitului său: 'Este foarte deștept, are răspuns la toate întrebările mele. Trebuie să fie perfect, inteligent, să aibă răspunsuri acolo unde ale mele nu mai există'.

Jurnalista suferă că nu are copii

Jurnalista are însă și un mare regret, iar acela este legat de faptul că nu are copii, jurnalista mărturisind că și-ar fi dorit chiar o familie mare. Din păcate, până la 35 de ani nu a fost să fie…

'Nu m-aș fi gândit vreodată că până acum să nu am patru copii, îmi doream când eram mică trei băieți și o fată! N-a fost să fie. Nu am încă un copil, nu știu dacă voi avea vreodată copii. Dar știu cu siguranță că dacă bărbatul meu va avea copil sau copii, vor fi și copiii mei. Mai am câteva elemente care să așeze în viața mea pentru a fi fericită pe deplin', a mai mărturisit ea.

De altfel, într-un interviu recent pentru VIVA!, Denise Rifai mărturisea că își dorește mai mulți copii, dar că și-ar dori să fie mamă de băiat.

„Mi-ar plăcea tare mult ca într-o zi să fiu mamă și mi-ar plăcea la fel de mult ca într-o zi să pot să-mi întemeiez o familie. În cel mai tradițional mod posibil. Și mi-ar plăcea să am chiar mai mulți copii. Însă cel și cel mai mult îmi doresc să fiu mamă de băiat. Să las și eu în urma mea măcar un Bărbat, că și așa e un deficit atât de mare de bărbați pe lumea asta. E ca o datorie a mea de femeie!”, ne-a spus jurnalista. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter