Ce dietă ține Denise Rifai: "Sunt foarte strictă în alimentație" Alimentele pe care nu le mănâncă niciodată / INTERVIU

Publicat pe

Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D, susține că este extrem de strictă atunci când vine vorba despre alimentație și, în general, tot ce ține de aspectul său! Vedeta ne-a povestit că a ținut mai multe diete de-a lungul timpului. Iată cum se menține în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De când te-am văzut prima oară pe sticlă, mi se pare că ești neschimbată.  Care  este  secretul  tău?  Cum reușești să arăți așa de bine? Ai secretele tale de beauty sau e doar moștenirea genetică?

Sunt foarte strictă, și în alimentație, și în tot ce ține de aspectul meu. De mică am fost așa. Cred în creme și proceduri cosmetice inteligente. Și cred că o femeie trebuie să fie îngrijită, din multul sau puținul pe care îl are. Trebuie să fim feminine și să ne iubim și să ne răsfățăm măcar puțin, chiar dacă o putem face doar din când în când!

Denise Rifai: „Cred că trebuie să mâncăm cât mai simplu”

Ai ținut vreodată vreo dietă? Măcar spune-ne – te rugăm! –, că adori dulciurile sau că ai și tu micile tale plăceri vinovate și că nu te temi că îți vei strica silueta!

Da, am ținut multe diete. Atât de multe, încât am ajuns să fac un mod de viață din mâncarea sănătoasă. Cred mult că trebuie să mâncăm cât mai simplu, cât mai verde, cu proteină animală. Și cred că numai o alimentație corectă ne întărește corpul și sistemul imunitar, și reușim să avem și un ten luminos și un păr puternic. Eu nu înțeleg oamenii care își permit să mănânce corect și ce trebuie și nu o fac. Și se răsfață spunând că „ei nu pot. Așa cum nu înțeleg oamenii care insistă să te servească cu tot felul de alimente nesănătoase și se miră de tine că tu nu mănânci. La început, mi se părea că eu sunt o prezență neplăcută, prin faptul că refuzam acele atenții culinare, însă anii au trecut și mi-am dat seama că, de fapt, insistența lor e ceva realmente nepoliticos!

Citește și: Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă:”Îmi plac bărbații care aduc flori” / EXCLUSIV

Citește și: Denise Rifai revine în televiziune! A semnat contractul cu Kanal D. Ce emisiune va modera jurnalista:”Am spus da, cu tot sufletul”

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu pentru o siluetă de vis, la 50 de ani.Trucurile și meniul ei zilnic

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani:”Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Ce dietă ține Denise Rifai: "Sunt foarte strictă în alimentație" Alimentele pe care nu le mănâncă niciodată / INTERVIUCe dietă ține Denise Rifai: "Sunt foarte strictă în alimentație" Alimentele pe care nu le mănâncă niciodată / INTERVIU

Cum arată o zi din viața ta? Ce-ți place să faci în timpul liber? Care sunt pasiunile tale?

Îmi place să-mi văd prietenii. Să stau de vorbă cu ei, pentru că  absolut  toate relațiile se construiesc în timp. Mă relaxează. Îmi place să râd. Îmi place să mănânc doar în restaurante arăbești. Ador marea și muzica. Îmi place să mă plimb muuult pe jos. Îmi place și parcul. Și sportul. Și, evident, îmi plac cărțile bune și filmele care merită văzute! Șiii… Îmi place să fac shopping. Și nu doar de haine. „Shopping stradal – îmi place să mă plimb pe străzi și să admir case frumoase, să văd așa așezate pe străzi toate stilurile arhitecturale din manualele de specialitate. Mi-ar plăcea să am timp să și călătoresc mai mult! Viața în sine e atât de frumoasă și de spectaculoasă! Viața asta trăită are o energie fabuloasă! Eu mulțumesc des, aproape în fiecare zi, lui Dumnezeu, pentru minunea asta pe care viața însăși o reprezintă!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter