Raluka recunoaște că a fost infidelă: „Am înșelat și am impresia că o s-o mai fac”

Publicat pe

Raluka recunoaște că a fost infidelă în relații. Jurata de la „SuperStar România' a scos la iveală detalii nebănuite, fără perdea, legate de viața ei personală. Prietena Anei Baniciu a mărturisit că a călcat strâmb în relațiile cu foștii parteneri, fără să spună însă când s-a întâmplat mai exact. Pe deasupra, ea a povestit că a făcut multe „tâmpenii' din iubire. Iată confesiunea vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluka a recunoscut că a fost infidelă în relații. Cântăreața a demonstrat încă o dată că este o femeie asumată și că nu se sfiește să-și recunoască greșelile. Le-a povestit fanilor că a făcut multe „tâmpenii' din dragoste și mărturisește că este o persoană impulsivă. În prezent, jurata de la „SuperStar România' spune că e singură, dar a dezvăluit cum arată „bărbatul ideal' pentru ea.

Raluka recunoaște că a fost infidelă: „Am înșelat și am impresia că o s-o mai fac'Raluka recunoaște că a fost infidelă: „Am înșelat și am impresia că o s-o mai fac'

La 32 de ani, Raluka este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. De când s-a lansat în muzică, iar numele ei a devenit cunoscut în toată țara, ea a păstrat mereu discreția în privința vieții sale personale. De curând, fanii ei au avut ocazia să afle detalii nebăuite despre ea, odată cu apariția ei în podcast-ul lui Damian Drăghici de pe YouTube. Cântăreața a vorbit despre cele mai mari frici, despre copilăria ei, dar și despre fostele relații.

Citește și: Ce greutăți a avut Raluka, înainte să devină celebră:„Viața nu a fost tocmai ușoară pentru părinții mei' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Raluka cu ceilalți colegi din juriu, de la SuperStar:”Nu sunt foarte răsfățată”/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Relu Pănescu de la Survivor. Au o fiică

Citește și: Fiul lui Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere, din banii lui, la doar 20 de ani.Violeta, sora lui, i-a fost alături

Raluka recunoaște că a fost infidelă în relații

Legat de partea sentimentală, Raluka a spus că în prezent este singură. Artista a recunoscut public faptul că și-a înșelat partenerii, în trecut, și are impresia ca vă mai face asta. Potrivit spuselor sale, a făcut multe lucruri nebunești din iubire, descriindu-se drept o fire impulsivă. Cât despre „bărbatul ideal', în viziunea ei, acesta ar trebui să fie un om foarte bun.

„Am făcut multe tâmpenii din dragoste, sunt impulsivă. Și mai sunt în stare, îmi asum aceleași lucruri atunci când iubesc. Am și înșelat! Și am impresia că o să mai înșel în viața mea.

Bărbatul ideal trebuie să fie un om bun. Avem o problemă în ziua de azi, femeile au devenit independente și puternice, iar bărbații invers. Când sunt îndrăgostită, nu mi-e foame, nu mi-e somn, e cel mai frumos sentiment din lume. E ca un drog', a mărturisit Raluka în cadrul podcast-ului.

Printre altele, artista originară din Deva a vorbit despre modul în care lucrează zi de zi la personalitatea ei. Spune ea, face eforturi pentru a-și înmulți calitățile, atât ca om, cât și ca artist.

„Oamenii nu prea știu cine sunt eu'

Raluka a vorbit și despre fobiile sale. Cântăreața a declarat că se teme de întuneric încă de când era mică. Îi e atât de teamă, încât crede că ar face infarct dacă s-ar stinge toate luminile dintr-o încăpere.

„Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om și ca artist. Asta știu eu despre mine. Din păcate, mi-aș dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguță, mereu cu zâmbetul pe buze. Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea știu cine sunt eu.

Îmi este frică de întuneric, aș putea face infarct, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile', a mai spus ea.

Printre altele, Raluka a vorbit și despre debutul în muzică. I-a mulțumit public lui DJ Sava, cel pe care-l alintă „Soare', iar pe colegul ei de breaslă, Connect-R, a spus că „îl iubesc de mor', pentru că a susținut-o în carieră. Artista a început să facă primii bani din acest domeniu de la o vârstă fragedă. Pe atunci, ea cânta la nunți.

„La 12-13 ani am făcut primii bani din muzică, pe la nunți. Am bifat cam toate nunțile din Deva', a mai povestit cântăreața.

Raluka, despre copilăria ei

Raluka nu a ezitat să vorbească nici despre copilăria ei. A fost înconjurată mereu de iubire, chiar dacă părinții ei nu îi făceau chiar toate „mofturile'. Tatăl ei a lucrat în străinătate când ea era în școala primară, iar mama ei s-a ocupat atunci ca la carte de creșterea și educația ei, dar și a surorii sale.

„Mama nu m-a lăsat să-mi pun cercel în limbă. Dar la ora 12.00 cel târziu, trebuia să fiu acasă. Tata trebuia să meargă la muncă, să ne aducă bani, eram conștientă de acest lucru. Din clasa I până într-a V-a tatăl meu a fost plecat în Israel, mama a trebuit să ne altoiască, pe mine și pe sora mea. Dar eu știam să mă ascund. Iar la școală m-am descurcat mereu. Mă jucam mai mult cu băieții, mă băteam cu ei!

Aveam mulți copii cu care să mă joc, iar la școală cei mai minunați colegi. La Școala de muzică. Puteam să cânt cu vocea oricâte ore, dar nu mi-a plăcut să studiez după partituri. Mama cânta muzică folk, iar tata – muzică populară, din momentul în care bea un păhărel până când reușim să-l oprim', a continuat ea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Captură ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter