Cum se înțelege Raluka cu ceilalți colegi din juriu, de la SuperStar: "Nu sunt foarte răsfățată"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Raluka se află masa juriului, în cadrul show-ului SuperStar România, alături de Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams. Cu toate că este singura prezență feminină din juriu, artista susține că nu se pune problema de răsfăț în ceea ce o privește. Nu am putut să nu remarcăm și cât de bine arată, astfel că ne-a spus și cum reușește să se mențină în formă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

VIVA a fost pe platourile de filmare de la SuperStar România, show-ul difuzat la PRO TV din toamnă. Am întâlnit-o pe Raluka, care s-a arătat deschisă și ne-a spus câteva detalii despre ce s-a întâmplat la prima audiție.

Cum se înțelege Raluka cu ceilalți colegi din juriu, de la SuperStar: "Nu sunt foarte răsfățată"/ EXCLUSIVCum se înțelege Raluka cu ceilalți colegi din juriu, de la SuperStar: "Nu sunt foarte răsfățată"/ EXCLUSIV

Sunt foarte bine, chiar mă distrez foarte tare și ascult concurenții care vin și cântă foarte diferit unul de celălalt. Mă bucur că aud și că văd oameni atât de diferiți și atât de talentați în același timp. Am participat și eu la festivaluri, am fost întotdeauna competitivă, cum sunt și în continuare. Îmi e dor de competiție', ne-a spus Raluka.

Raluka: „Nu sunt neapărat foarte răsfățată de colegi la SuperStar'

Cu toate că este singura prezență feminină din juriu, Raluka ne-a mărturisit că nu este răsfațată de ceilalți trei jurați: Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams.

„Nu sunt neapărat foarte răsfățată, pentru că fiecare trebuie să-și spună opinia lui, să fim sinceri și să spunem lucrurilor pe nume. Atât timp cât spunem totul pe nume, nu se pune problema de niciun răsfăț', a declarat Raluka pentru VIVA.

Citește și: Smiley, dezvăluiri din culisele SuperStar România:„Nu suntem de acord în multe privințe'. Ce face artistul după filmări / EXCLUSIV

Citește și: Raluka, Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TV

Citește și: Ce făcea Raluka înainte să fie celebră.A început să câștige singură bani de la 13 ani

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:„A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei'/ EXCLUSIV

Raluka: „Am o problemă cu memoria'

Fiecare jurat are în față cartonașe la pupitru, pe care fiecare își notează ce consideră de cuviință. Curiozitatea ne-a împins să aflăm ce anume scrie Raluka pe acestea, la SuperStar România.

„Aș fi vrut să scriu numele, pentru că am o problemă cu memoria, uit numele și vârsta și așa mai departe. Astfel, am o hârtie pe care să scriu. Dar acum am văzut că scrie Andrei (n.r. Smiley) toate numele și trag cu ochiul la el pe hârtie să văd exact, să nu greșesc', ne-a povestit Raluka.

Raluka: „Nu am făcut încă o strategie la SuperStar'

Raluka nu și-a făcut încă o strategie la SuperStar România, care să o ajute să departajeze concurenți. Artista se bazează foarte mult pe emoția de moment și ia în considerare potențialul de creștere pe care fiecare concurent l-ar putea avea.

Nu stau să mă gândesc, încă, cum o să fac selecția, nu am făcut o strategie. În momentul asta vreau să găsesc ceva ce o să-mi placă foarte mult. Atâta vreme cât îmi place și văd un potențial acolo și cred că ar putea să crească, atunci sunt „on' și cu „da-ul' după mine', ne-a mai povestit Raluka.

Cum se menține Raluka în formă

Nu am putut să nu remarcăm cât de bine arată Raluka, care se menține de ani buni în formă. Se pare, însă, că nu dietele ar constitui secretul său, ci faptul că este o persoană foarte activă și are un stil de viață sănătos.

Cred că ține de stilul meu de viață care este foarte activ. Nu țin diete, nu am ținut niciodată, nu sunt genul. Dacă vreodată o să am vreo problemă cu greutatea în viața asta, probabil că o țin o dietă. Dar cât nu am o problemă cu greutatea nu țin. Încerc să mănânc cât mai sănătos și să fac cât de mult sport pot eu. Dar oricum eu sunt un om foarte activ. Nu prea pot să stau într-un loc', ne-a declarat Raluka de la SuperStar.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter