Ce greutăți a avut Raluka, înainte să devină celebră: „Viața nu a fost tocmai ușoară pentru părinții mei” / EXCLUSIV

Publicat pe

În prezent, Raluka este una dintre cele mai apeciate artiste din România. Drumul către succes nu a fost însă unul ușor, ci presărat cu multe greutăți. Jurata de la SuperStar România și-a deschis sufletul și ne-a povestit ce sacrificii au făcut părinții ei pentru ea, în copilărie, pentru a-și urma visul în ceea ce privește muzica. Recent, ea a trecut și printr-un moment dureros, atunci când mama ei a suferit intervenție delicată. Iată o parte din interviul din revista VIVA! de ianuarie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestește-ne puțin despre copilăria ta. Cum te-ai înțeles cu părinții tăi? Ai fost o adolescentă rebelă? Ce înseamnă familia pentru tine?

Familia este totul pentru mine, ocupă primul loc în viața mea. Copilăria mea a fost una frumoasă, am niște părinți minunați, care uneori au fost exigenți cu mine pentru a mă proteja. Ai mei au făcut tot posibilul ca eu să fiu prezentă la toate concursurile și festivalurile de muzică, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a mă ajuta, chiar dacă viața nu a fost tocmai ușoară pentru ei.

Citește și: Cum se înțelege Raluka cu ceilalți colegi din juriu, de la SuperStar:”Nu sunt foarte răsfățată”/ EXCLUSIV

Citește și: Raluka și Pavel Bartoș prezintă PROTEVELIONUL la PRO TV.Ce vedete sunt invitate

Citește și: De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea:„Post-COVID, acumula lichid la plămâni…'

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022:„Din acest motiv absentez'

Ce greutăți a avut Raluka, înainte să devină celebră

Ai declarat că provii dintr-o familie modestă. Ce sacrificii au făcut ai tăi pentru tine, pentru a te susține în carieră?

Multe, toate! Tati a fost plecat o perioadă din țară, a muncit în străinătate, în timp ce mama se ocupa de mine și de sora mea. Mă ducea la toate concursurile și mă impulsiona mereu, astfel încât să le câștig pe toate. Așa este, provin dintr-o familie modestă căreia, dacă i-au lipsit anumite lucruri materiale, nu i-au lipsit niciodată iubirea, devotamentul și susținerea.

Am citit că mama ta a fost operată, de curând. Despre ce intervenție a fost vorba mai exact și cum se simte acum? Presupun că a fost un moment dureros pentru tine…

Da, am operat-o chiar pe 1 noiembrie la Spitalul Memorial din Istanbul. Am avut un noroc incredibil că l-am cunoscut pe Ensar Duman, un prieten ne-a făcut cunoștință și el mi-a spus că problema mamei mele poate avea o rezolvare. Intervenția a fost făcută pentru diabet de tip 2. Da, au fost niște momente dure, dar oamenii ăia de acolo sunt niște îngeri pe Pământ. Până să intre în operație, am stat câteva zile în care i s-au făcut toate analizele și în care ne-au explicat pe înțelesul nostru ce urmează să se întâmple. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că astăzi mama se simte foarte bine, operația a fost un real succes și, încet-încet, se recuperează complet. Mulți oameni m-au întrebat și încă mă întreabă de această operație despre care, din păcate, nu se știe foarte mult la noi în țară.

Raluka, despre relația cu nepoții ei

Știm că iubești foarte mult copiii. Sora ta te-a făcut și mătușă. Cât de apropiată ești de cei mici? Tu când ai vrea să devii mamă? Te-ai vedea în acest rol?

Așa este, am niște nepoței minunați! Petrec mult timp cu ei, îmi place tare să avem activități împreună și să îi văd crescând. Este superb să le vezi evoluția, atâta bucurie ce aduc în viața noastră, nu vă imaginați! O să devin mamă atunci când o să fie cazul, știu că o să mă descurc foarte bine, având deja antrenament cu nepoții mei. (râde)

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE INUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Facebook, Instagram, PRO TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter