Semne că te înșală. Cum îți dai seama că relația este terminată

Publicat pe

Există câteva semne că partenerul te înșeală. Luna ianuarie este, din punct de vedere istoric, perioada de vârf pentru persoanele care își înșală partenerii – numărul persoanelor care încep o relație extraconjugală este dublu față de luna august.

Înșelatul este un lucru care ne-a afectat pe mulți dintre noi – fie că este vorba de sfătuirea unui prieten sau a unei rude care are îngrijorări cu privire la relația lor, fie că lăsați o licărire de îndoială să vă treacă prin minte când vine vorba de propria relație.

Întrebări la prima întâlnire. Ce să discuți

O mulțime de cupluri trec prin momente dificile, iar interesele noastre unul față de celălalt vin și pleacă, în funcție de cât de siguri vă simțiți ca și cuplu. Așadar, dacă suspectezi că partenerul tău ar putea avea o aventură, cum îți poți da seama? Care sunt semnele că te înșeală?

Semne că te înșală:Comportamentul lui

Suspiciunea că se întâmplă ceva este adesea primul semn pentru multe femei. Este adevărat că intuiția nu este o dovadă că partenerul tău chiar face ceva greșit, dar știi că ceva nu pare a fi în regulă. De multe ori, în aceste cazuri, ai observat unele dintre celelalte semne în mod subconștient.

Pur și simplu, intuiția ta ar putea fi greșită. Vorbiți suficient unul cu celălalt? Poate că trece printr-o perioadă stresantă.

Cum alegi creionul de ochi? Ce trebuie să știi despre dermatograf și tuș

Dacă instinctul îți spune că ar putea să se distanțeze, atunci ține ochii și urechile deschise pentru celelalte semne.

Schimbările în activitatea online

Acum, când tehnologia facilitează contactarea oamenilor, acest lucru nu înseamnă doar că este mai ușor să ai o aventură, ci și că există mai multe locuri în care poți fi prins.

S-ar putea să descoperi că partenerul tău are un cont de e-mail despre care nu ai știut niciodată, sau poate că are două telefoane și tu știi doar un singur număr. Un alt semn obișnuit este atunci când începe să răspundă la apeluri și să plece din cameră, spunându-ți adesea că este vorba de serviciu, iar apoi devine defensiv când te apropii de telefonul lui.

Îngrijirea părului șaten. Cum să ai grijă de el cu produsele potrivite

În plus, orice schimbare de comportament în legătură cu tehnologia ar putea fi un semn de avertizare. Închiderea în grabă a laptopului sau a filelor de pe ecran atunci când partenerul intră în cameră ar putea însemna că ascund ceva de tine.

Prietenii tăi observă că se întâmplă ceva

Nu este ceva ce a făcut el, dar adesea prietenii și familia vor observa că lucrurile nu sunt în regulă între voi doi și vor începe să pună întrebări. Poate că v-ați certat mai mult atunci când sunteți cu alții sau prietenii au observat că există multă tensiune atunci când sunteți împreună.

Deoarece cei care înșală se simt adesea vinovați, un mecanism psihologic comun este să încerce să-și prezinte partenerul sau soțul într-o lumină negativă, pentru a „justifica” înșelăciunea față de ei înșiși. Ei pot încerca uneori să provoace certuri sau o atmosferă neplăcută pentru a crea această situație”.

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

Lucrurile nu se potrivesc

A început să își schimbe rutina zilnică aparent fără motiv? Poate că nu și-a schimbat locul de muncă propriu-zis, dar a început să plece mai devreme dimineața și să se întoarcă mai târziu.

Munca ar putea deveni mai stresantă – poate că cineva a plecat, lăsându-l cu mai mult de lucru decât în mod normal. Alternativ, ar putea să îți pregătească un fel de surpriză și nu vrea ca tu să știi ce pune la cale.

Îngrijirea părului creț. Ce rutină ar trebui să urmezi

Sau, odată ce cineva începe să mintă, devine din ce în ce mai dificil să se țină de cuvânt, așa că atunci când încep să se întâmple mici lucruri inexplicabile sau când observi lucruri inconsecvente, ar putea exista ceva nu atât de inocent ca explicație.

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter