Cine este Octavian Man, finalist iUmor. A absolvit Facultatea de Inginerie

Publicat pe

Cine este Octavian Man, finalist iUmor. Puțin timp a mai rămas până la finala sezonului 11, iUmor. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să-și revadă preferații pe scena emisiunii. Printre favoriții publicului se numără și Octavian Man. Tânărul în vârstă de 23 de ani a câștigat cea de-a opta ediție a show-ului de comedie și sa fost trimis direct în finală de către votul publicului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Octavian Man, finalist iUmor. Mai sunt doar câteva zile până la finala iUmor, sezonul 11. În această etapă au fost trimiși cei mai talentați concurenți, cei care au reușit să-i cucerească pe cei de la masa juriului, dar și pe cei din fața televizoarelor. Finalistul cu numărul opt este Octavian Man, un tânăr în vârstă de 23 de ani, mare admirator al emisiunii de pe Antena 1.

Cine este Octavian Man, finalist iUmor. Octavian Man de la iUmor s-a înscris la concurs pentru că e un mare fan al show-ului. Îl urmărește încă din sezonul 3, însă abia acum și-a făcut curaj să participe. Concurentul emisiunii de pe Antena 1 a absolvit facultatea de inginerie și s-a prezentat pe scenă cu un look de elev silitor.

Citește și: Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor.Tânărul nevăzător l-a făcut pe Dan Badea să plângă

Citește și: Cine este Stevo Joslin, finalist iUmor.Cum a ajuns americanul să se mute în România

Citește și: Cum a câștigat Irinel Columbeanu primii bani în vremea comunismului și pe ce i-a cheltuit:„M-am dus cu chelnerița și cu sora ei acasă'

Citește și: Narcisa Birjaru și Alex Turcitu au împlinit 10 ani de căsătorie.Mesajul emoționant postat de câștigătoarea Chefi la Cuțite

Cine este Octavian Man, finalist iUmor.

Cine este Octavian Man, finalist iUmor. Asemeni unui elev exemplu, Octavian Man și-a pregătit bine „temele' de acasă. Tânărul a urcat pe scena de la iUmor, după ce a pregătit un roast de senzație, atât la adresa juraților, cât și a prezentatorului emisiunii. „Era cazul să îmi fac curajul să vin aici', spune el, potrivit unui comunicat de presă.

Octavian Man, finalistul de la iUmor, a spus, printre altele, ce impresie are despre ideea de a apărea la televizor pentru prima dată. Comentariul lui a stârnit hohote de râs: „Mi se pare că toți oamenii vor să vină la televizor din cauza expunerii. (…) Poți să fii tu cel mai bun TikTok-er, dacă nu te-a văzut doamna Rodica din sat, tot nu ajungi departe'.

Octavian Man de la iUmor a absolvit facultatea de inginerie

Cine este Octavian Man, finalist iUmor. Octavian Man de la iUmor a făcut mai multe glume și despre posturile de televiziune din România, inclusiv despre Antena 1.

„Antena 1 merge pe același sistem ca și Apple. Face aceleași prostii în fiecare an și schimbă denumirea', a continuat Octavian Man, finalist iUmor.

Concurentul de la iUmor nu a uitat nici de prezentatorii emisiunii din culise. Octavian Man a făcut un roast și la adresa lor, aducându-le zâmbetul pe buze.

„Știu că sunteți în spate. Credeam că v-am lăsat de tot în anii 2000. La fel ca sursa de inspirație a materialelor lui Dan Badea', spune Octavian. Dane, tu ești actor, cântăreț, DJ și acum ești și stand-up-er. Ești ca un cuțit elvețian de Dragonul Roșu', a mai transmis Octavian Man la iUmor.

Cine este Octavian Man, finalist iUmor. În ediția cu numărul opt din sezonul 11 iUmor au fost și doi invitați speciali. Actorii Daniela Nane și Patrick Cottet au făcut senzație pe scenă și au fost apreciați de toată lumea prezentă. Atunci, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au decis să trimită la votul publicului patru concurenți: Octavian Man, Julie Mayaya, Sara Twister și Abel Megyes. Cel dintâi a obținut cele mai multe voturi.

Care sunt regulile de la iUmor

Cel de-al 11-lea sezon iUmor continuă să apară pe micile ecrane în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Antena 1. Jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi surprinși de cele mai inedite momente de umor, venite din toate colțirile lumii. Aceștia își pot exprima opțiunea prin „Thumbs Up pentru „DA şi „Thumbs Down pentru „NU. În cazul în care vor fi obținute două voturi favorabile, concurentul merge mai departe în cadrul emiisiunii.

După ce concurenții din fiecare ediție au fost votați cu minimum doi de „DA de jurați, vor putea intra la votul publicului. Acest lucru e posibil în timpul ediției respective și până a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții va fi dezvăluit în Observatorul orei 16:00 de luni.

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Sursă foto: Captură ecran, Comunicat de presă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter