Cum vor petrece Anca Serea și Adi Sînă Sărbătorile de iarnă: „Se mai pot modifica planurile, dar...”

Publicat pe

Anca Serea și Adi Sînă au spus cum vor petrece Sărbătorile de iarnă. Cum Crăciunul aproape că ne bate la ușă, cei doi soți și-au făcut deja planuri pentru ei și familia lor. Deși au spus că ideile se pot schimba pe parcurs, aceștia au stabilit că, în principiu, vor sta acasă. Între timp, este posibil să le facă și o surpriză celor mici și să-i ducă într-o destinație mult visată. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea și Adi Sînă au dezvăluit cum vor petrecere Sărbătorile de iarnă. Familiști convinși, și anul acesta, cei doi soți se vor bucura de această perioadă magică alături de comorile lor, copiii lor. Cântărețul a declarat că cel mai probabil vor sta cu toții acasă, însă e posibil să-i ducă pe cei mici la munte puțin, pentru a se distra împreună. Ei plănuiau să plece luna aceasta în Austria, însă și-au anulat vacanța din cauza restricțiilor impuse de autorități.

Cum vor petrece Anca Serea și Adi Sînă Sărbătorile de iarnă: „Se mai pot modifica planurile, dar...'Cum vor petrece Anca Serea și Adi Sînă Sărbătorile de iarnă: „Se mai pot modifica planurile, dar...'

Anca Serea și Adi Sînă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Sunt căsătoriți din 2015, iar în casa lor este veșnic armonie. Și cum altfel, când ai locuința plină de prichindei care să-ți bucure zilele?! Aceștia se implică în permanență în creșterea și educația celor mici, deși nu este deloc o treabă ușoară, având în vedere că trebuie să se ocupe și de muncă.

Citește și: Cum arată Anca Serea în costum de baie, după șase nașteri

Citește și: Cum au rezistat Anca Serea și Adi Sînă în aceeași casă, trei săptămâni, după ce el s-a îmbolnăvit de COVID:”Îi lăsam mâncarea la ușă”

Citește și: Cum se simte Ilie Năstase, după ce a fost internat în spital cu COVID-19:„A început să tuşească, să nu mai aibă aer'

Citește și: Elwira si Mihai Petre, după ce au ajuns în finala Asia Express:„Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu'

Cum vor petrece Anca Serea și Adi Sînă Sărbătorile de iarnă

Având în vedere că Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, cuplul și-a făcut deja planuri. Se pare că, potrivit spuselor lor, anul acesta vor petrece aceste zile minunate acasă, în sânul familiei. Adi Sînă a menționat și că e posibil ca să meargă pentru o scurtă perioadă la munte, locația fiind cu siguranță pe placul copiilor. El a mai spus că în luna ianuarie a pregătit o vacanță la ski.

În cadrul aceluiași interviu, Anca Serea și Adi Sînă au povestit și cum este viața cu șase copii. Artistul a mărturisit că abia a reușit să o „răpească' pe soția lui să meargă la film, pentru a avea parte de câteva momente doar în doi. Reușesc să-și îndeplinească cu brio rolul de părinți, deși nu e deloc o muncă ușoară. Au grijă în permanență ca cei mici să se ocupe de școală și îi ajută la teme oricând e nevoie.

„Am reușit să o răpesc un pic pe Anca ca să venim la film. A fost foarte aproape să zică că nu vine. Vă imaginați cum arată o casă cu cinci copii, că unul e plecat. Seara se desfășoară niște activități destul de importante, cum e cina, trebuie să-i pregătim a doua zi de școală, temele care au mai rămas. Este un proces foarte activ.

Cred că vom sta acasă de sărbători, se mai pot modifica planuri, cred că la munte puțin, dar în principiu vom sta acasă”, au spus Anca Serea și Adi Sîna pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Relația lor e apreciată de mii de oameni, pentru iubirea necondiționată pe care și-o împărtășesc. Pentru a fi împreună, cântărețul a avut ceva de furcă pentru a reuși să o cucerească. Ea a povestit că nu i-a dat din prima numărul de telefon, ci după lungi insistențe.

Să știi că așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață',a povestit Anca Serea la emisiunea lui Măruță, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter