Elwira si Mihai Petre, după ce au ajuns în finala Asia Express: „Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu”

Publicat pe

Elwira si Mihai Petre au făcut primele declarații după ce au ajuns în finala Asia Express. Soții Petre au fost invitați în cadrul unei emisiuni de televiziune și au scos la iveală detalii neștiute legate de competiție. Au povestit că nu s-au gândit niciodată la premiu, pe parcursul concursului, și că mereu și-au căutat motivația. Ei se luptă în ultima etapă cu Emi și Cuza, iar câștigătorii vor fi dezvăluiți duminică, 28 noiembrie 2021!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elwira si Mihai Petre au oferit primele declarații după ce au ajuns în finala Asia Express. Cei doi soți au trecut prin emoții puternice în semifinală, primind două cufere cu nestemate de la prezentatoarea Irina Fodor. Norocul a fost de partea lor și au scăpat ca prin urechile acului, deoarece diamantul roșu a fost în cufărul Lidiei și a Esterei Buble. Astfel, ele au fost cele care au părăsit competiția chiar înainte de marea finală.

Elwira si Mihai Petre formează una dintre cele mai îndrăgite echipe de la Asia Express, sezonul 4. Cei doi soți au arătat că fac o echipă desăvârșită, atât acasă, cât și într-o competiție. Au acceptat cu entuziasm să participe la show-ul de pe Antena 1 și au privit fiecare probă ca pe o nouă provocare. Determinarea lor i-a adus până în finală. Au ajuns până în această etapă alături de Emi și Cuza, astfel că ei se bat pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Citește și: Care e numele complet al lui Mihai Petre de la Asia Express:„Nimeni nu știa asta până acum'

Citește și: Elwira și Mihai Petre, adevărul despre neînțelegerile de la Asia Express:„Au fost dăți în care…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce mesaje primește Simona Florescu din lumea de dincolo, de la Ion Dichiseanu:„Am rămas blocată'

Citește și: De ce a refuzat Adelina Pestrițu să apară public după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19:„Am primit mesaje care m-au tulburat, m-au acuzat…'/ EXCLUSIV

Elwira si Mihai Petre, după ce au ajuns în finala Asia Express

Soții Petre au vorbit despre Asia Express, în calitate de finaliști. Invitați la emisiunea Xtra Night Show, de pe Antena stars, ei au dezvăluit detalii de culise. Au susținut că nu s-au gândit niciodată la bani la finalul probelor de pe durata concursului. Cel mai important lucru pentru ei a fost motivația. Asta i-a ajutat să ajungă până în ultima etapă.

Elwira si Mihai Petre au transmis că forța lor, în Asia Express, a venit din credință. Astfel, ei s-au rugat mereu să aibă putere să continue și spun că niciodată nu s-au gândit la răsplata materială de la finalul probelor. Tot în cadrul emisiunii prezentate de Dan Capatos, dansatorul a spus că e de părere că dacă participi la astfel de aventură pentru bani, nu mai „duci' atât de mult și nu ai aceeași forță.

„Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit.

Nu suntem ipocriți, am avut foloseale materiale în urma participării, e firesc.', a declarat Mihai Petre la Xtra Night Show, de pe Antena Stars, conform spynews.ro.

Mihai Petre și Elwira și Emi și Cuza se luptă în finala Asia Express

Echipele finaliste din acest an de la Asia Express sunt formate din Mihai Petre și Elwira și Emi și Cuza. Lidia Buble și sora ei, Estera, au fost la un pas să ajungă în această etapă, însă au ieșit în semifinală. Au fost eliminate, după ce s-a aflat că nestemata din cufărul lor era roșie.

„Cu siguranță, cu oricine vom juca finala, o să luptăm până la ultima secundă, până la ultima probă, ultima misiune, ultimele puteri’, spunea Emi la Asia Express, în semifinală.

Mihai Petre, în semifinala Asia Express: „Ne-am simțit din nou puternici'

Așadar, Mihai Petre și Elwira s-au salvat de la eliminare, după ce piatra fetelor a fost roșie. Cele două echipe se luptă acum pentru marele premiu. Telespectatorii vor afla cine sunt învingătorii duminica aceasta, pe Antena 1.

„Când am văzut piatra roșie, s-a luat toată greutatea. Corpul a căzut și sufletul s-a ridicat, efectiv. În momentul ăla, eu simțeam că îi sunt recunoscător ei pentru tot parcursul acesta, pentru faptul că am făcut o echipă foarte bună. Și ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos. E foarte ciudat.’, a declarat Mihai Petre la Asia Express, după ce a aflat că participă în finală.

Sursă foto: Captură ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter