Ce mesaje primește Simona Florescu din lumea de dincolo, de la Ion Dichiseanu: "Am rămas blocată"

Publicat pe

Simona Florescu susține că păstrează legătura cu Ion Dichiseanu, iar actorul care a murit în urmă cu șase luni continuă să-i trimită mesaje care îi îngheață sângele în vene. Simona este convinsă că fostul ei soț este alături de ea și de familia lui de pe Pământ, iar semnele pe care le primește îi confirmă zilnic acest lucru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ion Dichiseanu a murit pe 20 mai 2021, la vârsta de 87 de ani, răpus de o pneumonie bilaterală, care l-a ținut luni bune pe un pat de spital. În urma sa au rămas multe regrete, lacrimi și suspine, iar familia spune că nu se va bucura de sărbătorile de iarnă ca până acum. Totuși, cei care îl plâng pe Ion Dichiseanu sunt convinși că acesta este alături de ei în spirit și îi veghează de Sus.

Simona Florescu își mai alină dorul de fostul ei soț, mai ales atunci când acesta îi trimite semne dincolo de moarte. Artista a povestit o întâmplare ce i-a dat de înțeles că Ion Dichiseanu o veghează de Sus.

„Vara asta, eram pe litoral şi cântam. După spectacol, am urcat în camera de hotel să mă schimb. Pe hol, când am ieşit din lift, erau două turiste cazate la hotel care m-au reţinut să-mi spună că le place cum cânt, că mă urmăresc, că vin cu drag la spectacole să mă asculte.

Apoi, m-am dus în cameră să mă schimb. Mă învăţase un bioenergoterapeut că, atunci când vreau să aflu ceva de la cineva de pe lumea cealaltă, să-L rog pe Dumnezeu să-mi permită să îi pun o întrebare.

L-am întrebat: Tu, m-ai iubit pe mine pe lumea asta? Apoi m-am schimbat, am ieşit din cameră, doamnele erau tot acolo, pe hol. M-au reţinut din nou şi mi-au zis ce frumos cânt, „dar să ştiţi, doamna Simona, că noi vă iubim foarte mult şi când spunem asta, vine de la Dumnezeu'.

Citește și: Ioana Dichiseanu, primul interviu, la o lună de la moartea tatălui ei, Ion Dichiseanu:'Mi-a spus niște lucruri în vis'

Citește și: La o lună de la înmormântare, Simona Florescu simte că Ion Dichiseanu este lângă familia lui:'Vine un pescăruș și….'

Citește și: Cum se înțelege Mihaela Rădulescu cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorț:„Fiecare are viața lui, dar…’/ EXCLUSIV

„Cere tot felul de lucruri'

Simona mai povestea recent că Ion Dichiseanu îi „cere’ tot felul de lucruri, atât ei, cât și fiicei lui, Ioana. Tot e a spus ce dorință arzătoare a avut marele artist înainte să moară.

„Chiar și azi noapte l-am visat. Cel mai mult Ioana îl visează. Cere tot felul de lucruri, Ioanei i-a cerut lucruri în vis și ea a cumpărat și a dat de pomană. Se interesează de ce se întâmplă în casă. Și Anastasia l-a visat, el îi așeza jucăriile de fiecare dată’, a spus fosta soție a lui Ion Dichiseanu.

„Noi ne gândim că el e acolo, undeva, ne veghează și este un ax al vieții noastre. Nu este ușor, dar încercăm să ne ocupăm timpul cu diverse activități ca să trecem mai ușor peste situațiile vieții noastre’, a continuat Simona Florescu.

Simona și fiica lui, Ioana, încearcă din răsputeri să-i îndeplinească aceste visuri. Conform spuselor ei, Ioana îi pregătește deja o carte.

„El este cu noi, iar noi facem planuri pentru el. Și-ar fi dorit să mai joace într-un film, să scoată un album. Noi continuăm planurile lui ca și cum ar fi aici. Ioana pregătește o carte, o voi lasă pe ea să povestească.

Stau foarte mult la povești cu Ioana și Adrian, ne uităm la filme, ne uităm pe casete. Ne aducem aminte de toate trăsnăile pe care le făcea Dichi’, a mai mărturisit vedeta.

Crăciunul nu va mai fi la fel fără Ion Dichiseanu

Dacă în alți ani Crăciunul și Revelionul erau motive serioase de bucurie, căci petreceau alături de Ion Dichiseanul, anul acesta lucrurile stau complet diferit.

Atunci am înţeles că astfel am aflat un răspuns la întrebarea mea. Am rămas blocată', a dezvăluit Simona Florescu într-o emisiune TV.

„Anul acesta, de sărbători, vom face aceleaşi lucruri pe care le făceam şi cu tata. Ne va consola gândul că, poate, într-un fel, este lângă noi. Noi îl simţim de multe ori lângă noi. Evident că sărbătorile nu vor mai fi niciodată la fel.

Marea durere pentru mine este că şi Paştele, şi Crăciunul au coincis cu internarea lui in spital. De sărbători, încep să mă năpădească fel şi fel de amintiri neplăcute, dar Anastasia ne ajută să mergem mai departe şi să ne bucurăm de anumite aspecte ale sărbătorilor', spune Ioana Dichiseanu.

 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter