Cine este Zamfir Silaghi, finalist iUmor. Are 33 de ani

Publicat pe

Cine este Zamfir Silaghi, finalist iUmor. Zamfir Silaghi este unul dintre finaliștii de la iUmor, sezonul 11. Concurentul în vârstă de 33 de ani i-a cucerit pe jurați, dar și pe telespectatori cu glumele lui, compuse special pentru emisiunea de la Antena 1. A fost pentru prima dată când a urcat pe o scenă, iar norocul s-a arătat a fi de partea lui. El a obținut votul publicului, astfel că e acum cel de-al șaptelea finalist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Zamfir Silaghi, finalist iUmor. La fel ca în anii precedenți, și în 2021 s-au înscris zeci de concurenți de la iUmor. În finala show-ului de pe Antena 1 nu vor ajunge toți, ci doar cei mai talentați. Unul dintre ei este Zamfir Silaghi, un tânăr în vârstă de 33 de ani. Acesta a marcat o premieră odată cu participarea la iUmor, fiind pentru prima dată când urcă pe o scenă.

Cine este Zamfir Silaghi, finalist iUmor. Zamfir Silaghi este cel de-al șaptelea finalist de la iUmor, sezonul 11. El a urcat pe scena pe 6 noiembrie 2021 și i-a lăsat mască pe jurați cu numărul lui. A făcut mai multe glume ce au stârnit hohote de râs, dar și ropote de aplauze. El și alți patru concurenți s-au calificat la votul prin aplicație, iar el a primit cele mai multe voturi.

Citește și: Cine este Valentin Andrieș, finalist iUmor.Tânărul nevăzător l-a făcut pe Dan Badea să plângă

Citește și: Cine este Stevo Joslin, finalist iUmor.Cum a ajuns americanul să se mute în România

Citește și: Anamaria Prodan l-a angajat pe Kamara să prezinte matinalul de la Realitatea Sportivă:„O să privim partea umană a sportului'

Citește și: Anca Țurcașiu a refăcut scena costumului de baie din filmul Miss Litoral, după 31 de ani:„Eram mai plinuţă la 20 de ani'

Cine este Zamfir Silaghi, finalist iUmor

Cine este Zamfir Silaghi, finalist iUmor. Zamfir Silaghi a spus despre el că e un tip ok și că are o viaă plictisitoare. Deși nu-i place să iasă în evidență, în general, a hotărât să participe la iUmor. Încă de când a intrat pe scenă, Mihai Bendeac i-a spus: „Bună seara! Arătați ca un profesionist!'.

Zamfir Silaghi, finalistul de la iUmor, i-a încântat pe cei prezenți prin „glumițele' lui, scrise special pentru emisiune, după cum chiar el a afirmat.

„E prima dată în viața mea când sunt pe o scenă și am venit să vă spun câteva glumițe pe care le-am scris special pentru iUmor', a spus Zamfir Silaghi, finalistul de la iUmor, conform unui comunicat de presă.

Zamfir Silaghi, finalistul de la iUmor, are 33 de ani

Cine este Zamfir Silaghi, finalist iUmor. Și Delia s-a arătat impresionată de numărul lui. Jurata de la iUmor l-a felicitat pe Zamfir Silaghi, spunându-i că este făcut pentru astfel de format de emisiune.

„Mi-a plăcut foarte mult ce ai facut pe scenă. Ești pentru iUmor', i-a transmis Delia.

Cine este Zamfir Silaghi, finalist iUmor. În aceeași ediție au fost și doi invitați special. Este vorba despre actorul Marcel Cobzariu și de Shurubel. Cel dintâi l-a interpretat pe Stalin și a făcut un roast referitor la problemele poporului român. După numărul lui, Cheloo a exclamat: „Modelul nostru de Stalin a fost cu siguranță cel mai bun roast istoric pe care l-am avut'.

Shurubel a avut și el un număr deosebit. În cadrul ediției de la iUmor, el a relatat o întâmplare recentă din viața lui. Acesta a fost aplaudat de jurați și telespectatori și a adus zâmbetul pe chipul oamenilor.

Care sunt regulile de la iUmor

Cel de-al 11-lea sezon iUmor continuă să apară pe micile ecrane în fiecare duminică, de la ora 20:00, la Antena 1. Jurații Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor fi surprinși de cele mai inedite momente de umor, venite din toate colțirile lumii. Aceștia își pot exprima opțiunea prin „Thumbs Up pentru „DA şi „Thumbs Down pentru „NU. În cazul în care vor fi obținute două voturi favorabile, concurentul merge mai departe în cadrul emiisiunii.

După ce concurenții din fiecare ediție au fost votați cu minimum doi de „DA de jurați, vor putea intra la votul publicului. Acest lucru e posibil în timpul ediției respective și până a doua zi la ora 16:00. Câștigătorul fiecărei ediții va fi dezvăluit în Observatorul orei 16:00 de luni.

În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Sursă foto: Captură ecran, comunicat de presă

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter