Anca Țurcașiu a refăcut scena costumului de baie din filmul Miss Litoral, după 31 de ani: "Eram mai plinuţă la 20 de ani"

Publicat pe

La 31 de ani de la apariția uneia dintre cele mai savuroase comedii românești, în care a fost protagonistă, Anca Țurcașiu, acum în vârstă de 51 de ani, a recreat faimoasa scenă din filmul „Miss Litoral”, fiind din nou măsurată, la fel ca atunci. Spre surprinderea tuturor, artista are acum un trup mai subțire ca la 20 de ani, când formele ei erau mai voluptuoase…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu 31 de ani în urmă, Anca Țurcașiu făcea senzație cu formele sale perfecte în filmul Miss Litoral, o comedie ce a adus pe marele ecran nume mari, cum ar fi Jean Constantin, Alexandru Arșinel, Rodica Popescu-Bitănescu, Horațiu Mălăele și Mitică Popescu. Deși e greu de crezut, trei decenii mai târziu, artista le-a dovedit fanilor săi că acum arată chiar mai bine ca în pelicula în care a fost atât de admirată.

Anca Țurcașiu, și mai sexy acum ca în Miss Litoral

În 1991, ieșea pe piață comedia Miss Litoral, un film savuros ce urmărea încercările lui Costel Chitic (Alexandru Arșinel) și ale lui Nea Mielu (Jean Constantin) de a o face pe fiica primului, Tina, interpretată de Anca Țurcașiu, să câștige concursul de frumusețe Miss Litoral, de la Mamaia. Iată că, trei decenii mai târziu, artista a fost supusă unei provocări neașteptate, pe care a depășit-o cu brio!

Citește și: Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 51 de ani. „Am avut obsesia cântarului toată viața'

Citește și: La 51 de ani, Anca Țurcașiu e pregătită să-și refacă viața: „Sunt încă o femeie care mai are ceva de spus”

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu pentru o siluetă de vis, la 50 de ani. Trucurile și meniul ei zilnic

Citește și: Vestea care i-a devastat pe Elwira și pe Mihai Petre: „Mi s-a spus că am o tumoare”

Citește și: Chinurile prin care a trecut Maia Morgenstern după ce a jucat în Patimile lui Hristos:„Am fost agresată fizic, scuipată și zgâriată

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Anca Țurcașiu a trebuit să refacă faimoasa scenă a costumului de baie, în care, pentru a trece de selecția organizatorilor, era măsurată într-un mod inedit. Drept urmare, a fost adus în platou un șablon cu forma unei siluete feminine, în care ea trebuia să intre la fix. Și a făcut-o, chiar mai bine decât în film, pentru că acum, la 51 de ani, Anca Țurcașiu este mai subțire ca pe vremuri!

Îmbrăcată într-un costum negru, mulat pe corp, artista nu a avut nicio problemă în a se potrivi perfect în șablonul adus în platou, șablon în care, cu 31 de ani în urmă, și-a făcut loc mai cu dificultate…

„Eram mai plinuţă atunci, la 20 de ani. Acum sunt într-o formă mai bună', i-a mărturisit ea lui Cătălin Măruţă, la PRO TV.


Primul film de după Revoluție cu scene sexy

Anii 1990 au reprezentat o perioadă de deschidere în multe domenii, iar atunci, evident, cinematografia, care a fost supusă multă vreme cenzurii, a înflorit. În filme au început să apară, încet-încet, scene îndrăznețe, iar Miss Litoral a fost un deschizător de drumuri în această privință. Anca Țurcașiu a rememorat în emisiunea lui Cătălin Măruță această perioadă frumoasă din viața ei, amintind, desigur, și despre scenele nud, care i-au dat emoții.

„Mi-ați adus aminte de zilele de filmare de atunci și m-ați emoționat teribil. S-a filmat în 1990, atunci aveam 20 de ani, am plecat și la Ialta, a fost o perioadă absolut minunată din viața mea. Nici nu prea știam bine ce e cu mine pe atunci. Cel mai impresionant moment a fost la premieră, când am ajuns pe Magheru, la Scala, eram cu Ioan Luchian Mihalea, eu eram la volan și tot ce era gri pe Magheru, nu era niciun afiș, nicio lumină, nicio reclamă și era un poster de vreo șapte, zece metri cu mine, în costum de baie, pe Magheru. Și când am văzut de la volan ce mi se întâmplă, a fost foarte emoționant. Îmi tremura piciorul pe ambreiaj', a spus actrița la PRO TV.

De asemenea, artista a povestit și despre scenele nud din film, mărturisind că s-a simțțit extrem de jenată la vremea respectivă, în momentul în care s-a produs Miss Litoral ea având doar 20 de ani.

„Am filmat și mai puțin decât în costum de baie. Nu știi? A fost foarte greu, a fost primul film după Revoluție care a avut niște scene mai sexy, să spunem. Regizorul Mircea Mureșan a făcut în așa fel încât să ne simțim foarte confortabil. (…) La premieră am stat sub scaune. Nu m-am uitat, nu am putut să mă uit, îmi era jenă, imaginează-ți, eram un copil', i-a mai spus ea lui Cătălin Măruță. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter