Vestea care i-a devastat pe Elwira și pe Mihai Petre: "Mi s-a spus că am o tumoare"

Publicat pe

Elwira și Mihai Petre sunt unul dintre cuplurile cele mai longevive și mai admirate din showbiz. Iar recent cei doi soți au câștigat un capital imens de popularitate, după Asia Express. Puțini știu însă că mariajul lor a fost zguduit de o adevărată dramă, atunci când Elwira a primit un diagnostic crunt…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Elwira și Mihai Petre au fost câștigătorii Asia Express, iar mulți dintre fanii emisiunii și-au schimbat complet percepția despre carismaticul cuplu pe parcursul celor două luni în care s-au aflat în competiție. Cei doi dansatori au câștigat cu această ocazie un capital imens de popularitate. Cu această ocazie însă, spectatorii emisiunii aveau să afle mai multe nu doar despre viața lor de familie, ci și despre o dramă cumplită pe care au reușit să o depășească împreună.

Elwira și Mihai Petre, veste devastatoare

În ultimul episod al faimosului show de la Antena 1, aflați pe Drumul Împăraților, Elwira și Mihai Petre au ajuns la Zidul Plângerii, în Israel, unde au devenit protagoniștii unor confesiuni tulburătoare. Acolo, telespectatorii au putut vedea din plin și latura sensibilă a dansatorului, care nu și-a ascuns lacrimile în timp ce făcea o confesiune teribilă.

Împreună de 13 ani și părinții a două fetițe superbe, Elwira și Mihai Petre au fost întotdeauna un cuplu extrem de unit, și asta i-a făcut să funcționeze perfect împreună. Dacă momentele în care și-au făcut reciproc declarații de dragoste i-au impresionat pe telespetatori, clipa în care cei doi au vorbit, cu ochii în lacrimi, despre încercarea prin care a trecut Elwira a fost de-a dreptul tulburătoare.

Citește și: Mihai Petre și Elwira de la Asia Express, la un pas să piardă 30.000 de euro. Ce s-a întâmplat

Citește și: Cum a început poveste de iubire dintre Mihai Petre și Elwira. Sunt căsătoriți de 13 ani: „Ne-a fost foarte greu”

Citește și: Totul despre povestea de dragoste dintre Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

Citește și: Cum sărbătoresc vedetele Ziua Națională a României. Cele mai frumoase urări de 1 Decembrie

Citește și: Chinurile prin care a trecut Maia Morgenstern după ce a jucat în Patimile lui Hristos:„Am fost agresată fizic, scuipată și zgâriată’

Elwira a mărturisit că a fost diagnosticată, la un moment dat, cu o afecțiune foarte gravă. Atunci, medicii i-au spus soției lui Mihai Petre că suferă de o boală fără leac. Mihai Petre a povestit că s-a simțit neputincios în fața ecestei vești crunte, care le-a schimbat viața.

„Vreau să-și mulțumesc că ai rămas puternică și sănătoasă, că m-ai speriat rău. Am avut un moment foarte dificil în care am crezut că Elwira are o problemă de sănătate iremediabilă. Cineva ne-a anunțat că Elwira este foarte bolnavă și că…”, a spus Mihai petre, extrem de tulburat.

Elwirei i s-a spus că are o tumoare pe coloană!

Medicii i-au dat atunci Elwirei o veste devastatoare, soția lui Mihai petre fiind anunțată că suferă de o boală fără leac. Din fericire pentru ei, diagnosticul a fost greșit, însă până să afle diagnosticul corect cei doi soți au trecut prin momente de coșmar. Asta i-a făcut însă să devină și mai uniți ca până atunci și să-și promită că își vor fi mereu alături.

„Că am o tumoare pe coloană, asta mi s-a spus și Mihai a fost cel mai apropiat și cel mai bun cu mine. Numai la el mă gândeam în momentul ăsta. El, de fapt, a fost cel care m-a ajutat să trec peste, dar și să ne schimbăm total, dar total gândirea despre viață”, a spus Elwira Petre, conform Wowbiz.

„Ne dorim același lucru: să fim sănătoși, familia noastră să fie sănătoasă. Nu ne dorim nimic mai mult! Dacă avem asta, restul nici nu mai contează”, a completat-o atunci Mihai Petre.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter