Cum sărbătoresc vedetele Ziua Națională a României. Cele mai frumoase urări de 1 Decembrie

Publicat pe

Astăzi este Ziua Națională a României, iar noi am aflat cum sărbătoresc vedetele acest mare eveniment. Mirela Vaida, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Cristina Dorobanțu, Aurelian Temișan, Daniel Buzdugan, dar și mulți alții, au îmbrăcat straiele tradiționale, ca un tribut pentru țara noastră. Iată ce urări frumoase le-au transmis tuturor românilor de 1 Decembrie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedetele sărbătoresc astăzi Ziua Națională a României. Încă de la primele ore, Mirela Vaida, Cătălin Măruță, Corina Caragea, Cristina Dorobanțu, Aurelian Temișan, Daniel Buzdugan, Andi Moisescu, Ilinca Vandici, Oana Roman, Monica Bârlădeanu, dar și mulți alții, le-au transmis românilor de pretutindeni cele mai frumoase urări. În plus, multe dintre vedetele noastre au îmbrăcat și hainele tradiționale, ca un tribut pentru țară, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Cum sărbătoresc vedetele Ziua Națională a României. Cele mai frumoase urări de 1 DecembrieCum sărbătoresc vedetele Ziua Națională a României. Cele mai frumoase urări de 1 Decembrie

Data de 1 Decembrie este așteptată cu nerăbdare de toți românii, în fiecare an. Anual, cu mic, cu mare, cetățenii țării noastre sărbătoresc Ziua Națională a României cu multă mândrie în suflete. Și vedetele noastre se bucură de această ocazie. Multe dintre ele sărbătoresc acasă, în familie, alături de cele mai dragi persoane.

Citește și: Anca Serea a ajuns de urgență la spital:„Am avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși'

Citește și: Oana Radu și soțul ei se mută în casă nouă. Cât au plătit pentru apartamentul de lux:„Am rămas cu puțini bani'

Citește și: Chinurile prin care a trecut Maia Morgenstern după ce a jucat în Patimile lui Hristos:„Am fost agresată fizic, scuipată și zgâriată'

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi, copleșită după vizita în România:„Am plecat plângând de acolo'

Cum sărbătoresc vedetele Ziua Națională a României

Încă de dimineață, mai multe vedete și-au exprimat dragostea pentru România pe rețelele de socializare. Le-au transmis oamenilor gândurile lor bune și au îmbrăcat portul tradițional. Multe dintre ele s-au afișat alături de copii, dovadă că sărbătoresc și anul acesta în familie.

Mirela Vaida a postat o imagine de colecție alături de fetița ei. Prezentatoarea de la Acces Direct și micuța Carla poartă batic roșu pe cap, cu motive tradiționale, detaliu ce i-a impresionat pe fani. Vedeta le-a transmis românilor un călduros „la mulți ani' și le-a spus să nu-și uite niciodată originile.

„Laa multi ani, Romania! La multi ani, romani de pretutindeni! Sa fim uniti, impliniti, sanatosi, sa nu ne uitam radacinile, neamul din care venim, traditiile, doinele, poeziile! Sa ne crestem copiii in credinta fata de Dumnezeu, sa-i invatam sa-si iubeasca limba, bunicii, tara, folclorul!

Oriunde ne va purta destinul, sa nu uitam niciodata cine suntem: un popor bogat, sufletist, iubitor de familie, de traditie, de neam! Si, oricat am fi de departe, sa nu uitam ca „acasa” trebuie sa ne adunam intotdeauna! Acasa e aici, in vatra noastra, Romania! La multi ani, romani, oriunde v-ati afla! Dumnezeu sa fie cu noi, cu fiecare, in fiecare ceas! La multi ani, Romania!', a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Cele mai frumoase urări de 1 Decembrie

Cătălin Măruță a postat o fotografie în care poartă o ie tradițională. El le-a spus românilor că au o mulțime de motive pentru care să-și iubească țara și i-a îndemnat să fie optimiști și să sărbătorească.

„La mulți ani, România! Aveam atâtea motive sa iubim acest loc pe care îl numim „acasă”, încât azi va invit să fiți optimiști și să sărbătorim! Să nu uităm: noi facem locul mai bun, zi de zi, faptă cu faptă!', a scris și Cătălin Măruță.

Oana Roman a postat un colaj compus din trei imagini. În fieare fotografie, vedeta poartă câte un șal în culorile de pe steagul României. Ea a spus că-și dorește ca generația tânără să dea dovadă de empatie, iubire și respect față de semeni.

„La mulți ani, România! Frumoasa și bogata, dar atât de vitregita de timpuri grele și oameni nepotriviți! Eu visez ca măcar copiii și nepoții noștri sa trăiască în normalitate, intr-o țară moderna și cu o gândire mai santoasa.

Visez ca ei sa vrea sa citească, sa învețe sa descopere și sa creadă în valori morale. Sper ca cei ce cresc acum sa aibă empatie, iubire și respect față de ei și de ceilalți. Sa înțeleagă sensul vieții cu adevărat. Doamne ajuta!', a transmis Oana Roman pe rețeaua socială.

Daniel Buzdugan, urare în versuri pentru România

Daniel Buzdugan a făcut o urare în versuri. Cuvintele scrise de omul de radio pe contul lui de Instagram i-a emoționat pe fani, iar postarea a strâns mii de like-uri.

„O rugăciune către ceruri zboară

O rugăciune către Dumnezeu

Mă rog fierbinte către a mea ţară

Şi pentru tine sfânt poporul meu', e mesajul scris de Daniel Buzgudan.

Vedetele au îmbrăcat straiele tradiționale de Ziua Națională a României

Aurelian Temișan a postat o imagine de colecție alături de familia lui. În dreptul ei, el a scris următorul mesaj: „La mulți ani, dragi români și iubitori de România, în suflet și în gândire! Familia noastră vă îmbrățișează'.

Și prezentatoarea de la Puterea Dragostei a purtat o ie tradițională. Cristina Dorobanțu a spus că România e patria ei, restul sunt doar țări pentru ea: „Romania este patria mea, restul sunt doar tari! La multi ani Romania, la multi ani romani, oriunde v-ati afla!'.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter