Cum arată fratele Roxanei Ciuhulescu. Felix e mai înalt decât ea: "A avut grijă de mine mereu"

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu este cunoscută pentru activitatea sa în domeniul sportiului. În prezent, vedeta este consilierul ministrului tineretului și sportului. Cu toate astea, puțină lume știe că prezentatoarea tv are un frate. Felix Sebastian este mai înalt și mai mare cu șase ani decât Roxana.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta prezentatoare a emisiunii „Pro Motor' are o familie frumoasă care a fost mereu alături de ea. De această dată, personajul principal este fratele Roxanei Ciuhulescu. Felix și vedeta tv au o relație specială, iar cu ocazia zilei sale de naștere, sportiva i-a transmis un mesaj emoționant.

Felix Sebastian este cu șase ani mai mare decât Roxana, iar cei doi nu prea seamănă foarte mult la fizic. Cu toate astea, cei doi se aseamănă la înălțime. Roxana Ciuhulescu este mai mică decât Felix cu 10 centimentri, având 1,92 metri. Potrivit vedetei tv, cei doi au relație apropiată.

Citește și: O mai ții minte pe Roxana Ciuhulescu? Cu ce se ocupă fosta vedetă PRO TV:este consilier de ministru

Citește și: Surpriză! Roxana Ciuhulescu revine în televiziune după o lungă pauză!Va prezenta o emisiune nouă la TVR

Citește și: Oana Radu și soțul ei se mută în casă nouă. Cât au plătit pentru apartamentul de lux:„Am rămas cu puțini bani'

Citește și: De ce Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului său:„Nu prea suntem cu astfel de practici'

Cine e fratele Roxanei Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu este cunoscută de mulți români, și nu numai. Vedeta a prezentat ani la rând emisiunea  „Pro Motor', iar acum e consilierul ministrului tineretului și sportului. Vedeta și-a întemeiat o familie minunată, iar cel care i-a păzit mereu spatele a fost fratele ei, Felix Sebastian. Mai mare cu șase ani, Felix a susținu-o întotdeauna pe sora sa și a avut grijă de ea în copilărie. Cu ocazia zilei sale de naștere, Roxana a postat un mesaj emoționant prin intermediul rețelelor de socializare.

Eu îi spun «Feliuță», iar el mie, «Motzu». Când el avea 18 ani, eu aveam 12 și mă lua cu el la întâlniri. Cu o mână își ținea gagica, cu cealaltă mă ținea pe mine. Nici la întâlniri nu scăpa de mine.Tot el este cel care, într-o iarnă, când am pierdut cheia casei la săniuș și am stat mult pe afară, și-a scos haina ca să mi-o pună pe umeri. Tremuram amândoi ca doi pisoi, iar el a simțit să mă protejeze. Și tot el a fost cel mai mare suporter al meu, pe vremea când jucam handbal de performanță. A avut grijă de mine mereu și pentru toate astea, îi mulțumesc. El este Felix Sebastian Ciuhulescu , cel mai bun frate de pe pământ și azi este ziua lui de naștere. La mulți ani, Feliuță! Să-mi trăiești sănătos, iubit și fericit! Te iubesc mult!', a scris pe Facebook Roxana Ciuhulescu, potrivit Libertatea.ro.


Roxana Ciuhulescu, despre noul job

Vedeta a vorbit despre noul job la stat alături de ministrul Tineretului și Sportului Eduard Novak. Fosta prezentatoare tv a declarat că din 31 august 2020 lucrează la minister, fiind consilierul lui Novak. Cu toate că nu are nicio afiliere politică, Roxana a precizat că sportul e domeniul ei, motiv pentru care a acceptat acest job.

Politica nu mi-a plăcut nicio­da­tă, nici nu mă pricep la ea şi, în general, nu mă im­plic în lu­cruri pe ca­re nu ştiu să le ges­tionez.Dar sportul e domeniul meu – am fost şi eu sportiv de per­for­manţă, am ju­cat hand­bal în lotul na­ţional şi fac sport în continuare – şi am primit această pro­pu­nere, de a deveni consilier, strict din dragoste pentru sport şi din dorinţa de a face lucruri bune pen­tru sportivi. În plus, munca din mi­nis­ter îmi e şi ea de folos, ca să-mi con­serv starea de spirit pozitivă. Pentru mi­ne, ideea asta, de a ajuta oamenii, în ge­neral, e foarte im­portantă', a dezvăluit Roxana Ciuhulescu pentru Formula As, coform sursei citate mai sus.

Roxana Ciuhulescu:”Copiii au fost cadouri pentru soțiii mei”

Roxana Ciuhulescu este o femeie fericită și împlinită, având o familie frumoasă alături de actualul ei soț și cei doi copii ai ei. În urmă cu ceva timp, vedeta a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut după ce a născut a doua oară.Fosta prezentatoare a divorțat de primul ei soț în 2017.

Am vrut să rezist până pe 12 iulie ca să îi fac cadou soţului. Eu am făcut tratamente la cea clinică multă vreme, dar nu s-a întâmplat nimic. Am făcut o serie de analize, apoi am început procedura. Nu au venit rezultatele şi am făcut testul barza. Am sunat-o pe medic să îi spun că a ieşit pozitiv.Am făcut sport până în ultima zi de naştere, pe ea am născut-o pe Valentines Day. Amândoi copiii au fost cadouri pentru soţii mei. Eu cred în coincidenţe. Nimic nu este întâmplător în viaţă„, a spus vedeta, potrivit Libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter