O mai ții minte pe Roxana Ciuhulescu? Cu ce se ocupă fosta vedetă PRO TV: este consilier de ministru

Publicat pe

Roxana Ciuhulescu, vedeta de 1,90 m, dintre care 1,20 m doar picioarele, este greu de uitat, chiar dacă nu mai este de ani buni pe sticlă. Iată cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor, de la PRO TV și ce planuri de viitor are!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Ciuhulescu a fost, ani buni, una dintre cele mai apreciate vedete PRO TV, emisiunea ProMotor, a cărei gazdă a fost timp de 13 ani, fiind multă vreme în topul preferințelor telespectatorilor. Vedeta s-a retras însă de pe sticlă de o bună bucată de vreme și s-a îndreptat spre altă profesie, în timp ce și viața sa personală a cunoscut niște schimbări.

În 2017, Roxana Ciuhulescu a divorțat de primul soț, cu care are o fiică în vârstă de 11 ani. Un an mai târziu, vedeta TV și-a refăcut viața alături de Silviu Bulugioiu, căruia i-a dăruit un băiețel, acum în vârstă de 2 ani și 9 luni.

O mai ții minte pe Roxana Ciuhulescu? Cu ce se ocupă fosta vedetă PRO TV: este consilier de ministruO mai ții minte pe Roxana Ciuhulescu? Cu ce se ocupă fosta vedetă PRO TV: este consilier de ministru

Roxana Ciuhulescu: „Nu mai aveam ce să mai demonstrez”

Din vara anului trecut, Roxana Ciuhulescu este consilierul ministrului Tineretului și Sportului, însă recunoaște că i-ar plăcea să revină la marea sa dragoste, televiziunea.

„Cel mai important este că, din 31 august, am început să lucrez în Minis­terul Tineretului şi Sportului (MTS), în calitate de consilier al ministrului. Eu nu am nicio afiliere po­li­tică. Politica nu mi-a plăcut nicio­da­tă, nici nu mă pricep la ea şi, în general, nu mă im­plic în lu­cruri pe ca­re nu ştiu să le ges­tionez. Dar sportul e domeniul meu – am fost şi eu sportiv de per­for­manţă, am ju­cat hand­bal în lotul na­ţional, şi fac sport în continuare – şi am primit această pro­pu­nere, de a deveni consilier, strict din dragoste pentru sport şi din dorinţa de a face lucruri bune pen­tru sportivi. În plus, munca din mi­nis­ter îmi e şi ea de folos, ca să-mi con­serv starea de spirit po­zitivă. Pentru mi­ne, ideea asta, de a ajuta oamenii, în ge­neral, e foarte im­portantă', a mărturisit Roxana Ciuhulescu pentru Formula As.

Vedeta a mărturisit că a renunțat în cele din urmă la emisiunea care a făcut-o celebră, la momentul acela fiind epuizate toate subiectele, iar acest lucru i-a dat senzația de plafonare.

„După 13 ani de „ProMotor', pur şi simplu nu mai aveam ce să mai arăt, ce să mai demons­trez. Făcusem tot ce se putea face şi tot ce-mi trecuse prin minte, lucruri pe care nu le mai făcuse nici un alt prezentator de emisiune auto. Gân­deş­te-te că sunt un om care deţine carnet sau atestat pentru toate categoriile de conducere, am sărit din elicopter în mare, m-am scufundat la 40 de metri adâncime, am zburat cu avionul supersonic, am făcut şcoala de elicoptere, am condus toate vehi­culele posibile… Aşa că începusem să simt că mă plafonam şi, în plus, obosisem foarte tare, pentru că ajunsesem ca un soi de minge de ping-pong: pe lângă „ProMotor', eram şi reporter la „Po­veştiri adevărate', la emisiunea „La Măruţă', la Ştirile mari, când aveau nevoie de mine… Deci mi-am dat seama că venise momentul să mă re­trag din proiectul „ProMotor'.

Citește și: Oana Roman încă păstrează hainele lui Marius Elisei, la două luni de la divorț! „Ale lui sunt încă aici. De parcă…”

Citește și: Ce relație are Anghel Damian cu părinții lui, Anca și Laurențiu Damian: „Mama s-a certat cu tata pe tema răsfățului' / EXCLUSIV

Citește și: Irinel Columbeanu, dezvăluiri picante în viitoarea sa carte: „Povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre'

Citește și: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut…’

„În PRO TV nu mi-am mai găsit locul”

Roxana a mai mărturisit că își dorea foarte mult un job în zona de sport, de care este pasionată, însă la momentul respectiv nu a fost nimic disponibil pentru ea, drept urmare s-a retras.

Voiam foarte mult să continui să fac televiziune, însă doar pe zona de sport. În Pro TV nu mi-am mai găsit locul şi atunci mi-am anunţat plecarea. Ulterior am primit multe oferte, de la alte televiziuni, însă tot pe do­me­niul auto, în care nu mai avea sens să mă im­plic. În primăvara lui 2014, am început o cola­borare cu Look TV, care tocmai luase drepturile de difuzare pentru Liga 1. Era vorba de o emisiu­ne de fotbal, pe modelul celebrelor emisiuni de fotbal din Italia, care sunt conduse de femei şi sunt foarte apreciate.

Pentru proiectul ăsta m-am pregătit până când am ajuns să mănânc fotbal pe pâine, însă publicul de fotbal nu m-a primit şi nu m-a adoptat aşa cum fusesem adoptată de publicul de auto: nu pot să-ţi spun ce mesaje primeam în privat de la tot felul de suporteri, mi se făceau poze la maşină când ajungeam la studioul unde filmam… În fine, din punctul ăsta de vedere, n-a fost o experienţă plăcută!', a mai spus Roxana Ciuhulescu pentru formula As.

„Încă mi-e dor de televiziune”

Chiar dacă acum are un job legat de domeniul care o pasionează, sportul, Roxana Ciuhulescu mărturisește că îi este dor să se întoarcă în televiziune. Vedeta menționează însă că nu ar accepta orice proiect.

„În continuare, am mai avut nişte colaborări de mai scurtă durată, cu alte te­leviziuni, şi apoi, în 2017, mi s-a propus, de către „Kanal D', să mă implic în show-ul „Exatlon', o emisiune extraordinar de populară şi de bine cotată. Aceea, într-adevăr, ar fi fost o pro­vocare cu care mi-ar fi plăcut mult să mă confrunt, însă, în aceeaşi perioadă, eu eram în plin divorţ şi m-am temut ca, din cauza plecării din ţară, pe care o implica „Exatlon-ul', să nu pierd custodia fetiţei mele. Şi, la fel de important, nu voiam să risc s-o traumatizez pe Ana, căci fetiţa mea este realmente dependentă de mine: dacă lipsesc două zile de-acasă, Ana suferă teribil. Deci aşa s-au petrecut lucrurile!

Azi… dacă stau şi mă gândesc, îţi spun sincer că încă mi-e dor de televiziune, dar simt că am trecut deja într-o altă etapă a vieţii, în general, şi a profesiei, în particular. M-ar mai tenta să fac televiziune, dar ar trebui să fie o propunere ex­traor­dinar de interesantă, să fie vorba de o emi­siune de calitate, de valoare indubitabilă. Şi, ori­cum, nu aş vrea să renunţ la munca mea de la MTS: îmi place foarte mult, mă înţeleg foarte bine cu întreaga echipă de acolo…', a mai adăugat Roxana ciuhulescu pentru sursa citată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter