Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta, a născut. Copilul a venit pe lume în baie, pe podea!

Publicat pe

Zara Tindall, fiica Prințesei Anne și nepoata Reginei Elisabeta, a născut un băiețel. Bebelușul s-a grăbit să vină pe lume, așadar mama lui l-a adus pe lume pe podeaua din baie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Zara Tindall (39), fiica Prințesei Anne și nepoata Reginei Elisabeta a II-a, și soțul ei fostul jucător de rugby Mike Tindall (42) au devenit părinți pentru a treia oară. Deși aveau experiență în această privință, cei doi soți au fost luați prin surprindere de graba bebelușului de a veni pe lume. Drept urmare, Zara și Mike Tindall nu au mai ajuns la spital, nepoata Reginei Elisabeta născând în condiții neașteptate.

Nepoata Reginei Elisabeta a pierdut în trecut două sarcini. Prima oară în 2016, la doar o lună după ce ea și Mike Tindall anunțaseră public că așteaptă un copil. Cea de-a doua a fost în 2018, înainte de venirea pe lume a fetiței ei Lena.

Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta, a născut. Copilul a venit pe lume în baie, pe podea!Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta, a născut. Copilul a venit pe lume în baie, pe podea!

Zara Tindall a născut pe podeaua băii!

Micuțul s-a grăbit să vină pe lume, așadar Zara Tindall a născut pe podeaua băii din locuința lor, după cum a dezvăluit chiar soțul acesteia. Zara și soțul ei mai au două fiice, Mia Grace (6) și Lena Elizabeth (2), a dat naștere unui băiețel duminică, 21 martie 2021.

Citește și: Emily Burghelea s-a măritat în secret. Primele imagini de la cununia civilă

Citește și: Laurette îl dă în judecată pe Marian Tătic după ce a acuzat-o că i-a cerut bani pentru favoruri sexuale. „Să plătească pentru tot răul făcut…

Citește și: Ce a făcut Simona Hapciuc cu banii câștigați la Survivor. Fiul ei se bucură cel mai mult

Mike a dezvăluit totul în podcastul lui, The Good, The Bad & The Rugby.

Ziua de duminică a devenit mai frumoasă pentru că băiețelul a venit pe lume chiar în casa mea. Incredibil, la șase seara. Încă nu avem un nume, mereu ne-a fost greu să facem o astfel de alegere înainte de naștere. Este un bebeluș mare, a cântărit 3,742  kilograme. A venit pe lume foarte rapid, nici măcar nu am mai ajuns la spital. S-a născut pe podeaua din baie

Am alergat și am luat o saltea din sala de gimnastică și am pus-o pe podea. Cel mai frumos lucru după nașterea acasă a fost că soția l-a putut ține imediat în brațe, apoi am coborât cu el în sufrageria noastră. Mi-am spus că acum am și un băiat, gata, ne oprim cu copiii', a povestit Mike.

Nu au avut timp să meargă la spital

Zara Tindall a născut ca pe vremuri, în propria locuință, asistată de o prietenă și, ulterior de două moașe. Soțul ei a povestit totul în podcastul pe care l-a făcut după ce a devenit tată de băiat în condiții aproape dramatice.

„Din fericire, prietena lui Zara, Dolly, a fost mai importantă decât mine. A fost prezentă la nașterile tuturor celor trei copii. Era acolo și a realizat că nu am fi ajuns la timp la spital. Moașa care ar fi trebuit să ne fie alături la spital nu stătea departe, așa că a condus până la noi acasă. A doua moașă a ajuns fix când ieșea capul bebelușului', a mai mărturisit Mike Tindall.

Micuțul a primit numele de Lusa Philip Tindall.

Zara și Mike s-au cunoscut în anul 2003, s-au logodit în anul 2010 și s-au căsătorit pe 30 iulie 2011. Aceștia în Gloucestershire șisunt foarte iubiți de către britanici, deoarece nu au pretenții publice și se comportă frumos cu toți cei din jur.

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter