Ce dietă ține Otilia Bilionera de la Survivor: „Am devenit obsedată”

Publicat pe

Ce dietă ține Otilia Bilionera de la Survivor România. Otilia Bilionera este una dintre vedetele care urmează să participe la competiția Survivor România. Aceasta se declară destul de emoționată, mai ales din cauza faptului că trebuie să renunțe la anumite obiceiuri pe parcursul competiției. Recent, în cadrul unui interviu, tânăra a vorbit despre dieta pe care o urmează pentru a se menține mereu în formă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera este una dintre vedetele care urmează să plece în Republica Dominicană pentru a participa la competiția Survivor România. Aceasta are foarte multe emoții și se pregătește intens pentru aventura vieții sale. Deși va fi dificil, ea este gata să facă față tuturor obstacolelor. Recent, cântăreața a dezvăluit ce dietă urmează pentru a se menține în formă. Iată ce mănâncă aceasta!

Aceasta a recunoscut că în perioada în care se va afla în Republica Dominicană îi va fi destul de greu să își urmeze dieta. Ba mai mult, aceasta va fi nevoită să poarte protecție solară zilnic deoarece pielea sa este foarte sensibilă.

Citește și: Cu ce frici merge Otilia Bilionera la Survivor 2022:”Sper să nu ne prindă vreun…”

Citește și: Otilia Bilionera de la Survivor a suferit atacuri de panică pe scenă:”Eram forțată să merg la concerte”

Citește și: Alexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu:„Asta s-a întâmplat. Ne-am… / EXCLUSIV

Citește și: Angela Similea și-a înregistrat numele la OSIM, la 75 de ani.Când a apărut ultima dată, pe scenă

Ce dietă ține Otilia Bilionera de la Survivor România

Otilia Bilionera are o siluetă de invidiat, iar recent a vorbit despre modul în care reușește să se mențină în formă. Se pare că diva este foarte atentă la alimentația sa și are chiar și o dietă pe care o urmează.

'Am devenit foarte obsedată de felul în care arăt, am foarte multă grijă. Începând cu sportul, cu dieta, cu mâncarea, tot. Dimineața mănând doar anumite fructe, anumite alimente care mă ajută să arăt bine, iau anumite suplimente, vitamine. Folosesc un ritual de îngrijire dimineața, altul seara. Am treabă multă (râde, n.red.)', a spus ea pentru FANATIK.

Acest aspect va fi greu de atins în cadrul competiției Survivor României deoarece hrana este una dintre principalele probleme. Cu toate acestea, cântăreața este pregătită să facă față oricărei provocări!

„Nu vreau să fac riduri'

Otilia Bilionera este una dintre artistele care mereu au grijă de tenul lor și niciodată nu ies din casă fără protecție solară. Chiar mai mult, diva a recunoscut că și iarnă poartă cremă cu factori de protecție ridicați deoarece are ten sensibil și o piele deschisă la culoare.

'Mereu sunt foarte deschisă la ten, sunt foarte albă. Mă întreabă lumea de ce nu merg măcar la solar. Le zic să meargă ei, bronzați-vă voi, dar eu nu vreau să fac riduri. Soarele este cel mai mare dușman al pielii. Eu și iarna mă dau cu cremă de protecție solară cu factor 50, chiar și în casă. Nu vreau să fac riduri', a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter