Alexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu: „Asta s-a întâmplat. Ne-am...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Alexandra Stan ne-a dezvăluit noi detalii neștiute despre divorțul de fostul ei soț, Emanuel Necatu. Îndrăgita cântăreață ne-a povestit pe îndelete, în revista VIVA! de ianuarie, cum este viața ei după această despărțire. Tot ea ne-a spus și de la ce au pornit problemele în căsnicie, despre reacția păriniților ei cu privire la separare, dar și despre ce a învățat din această experiență. Iată interviul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Am vorbit despre muzică, așa că acum trecem la partea personală și te întreb direct: cum este statutul de femeie divorțată? Cum este viața ta în ultimele luni?

Sincer, nici nu am apucat să simt statutul de femeie căsătorită, așa că nu pun mult accent pe faptul că sunt divorțată. E doar un cuvânt. Eu sunt aceeași persoană de dinainte de căsătorie: independentă, nonconformistă, care iubește iubirea și care își dorește lumina în viața ei.

Alexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu: „Asta s-a întâmplat. Ne-am...' / EXCLUSIVAlexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu: „Asta s-a întâmplat. Ne-am...' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu:”Am încercat să facem copii, am mers la doctor…”

Citește și: Alexandra Stan a confirmat divorțul de Emanuel Necatu:„Nu mai sunt căsătorită. Fiecare alege…'

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022:„Din acest motiv absentez'

Citește și: Unde și când va fi înmormântat Victor Socaciu.A fost ultima sa dorință

Alexandra Stan, detalii neștiute despre divorțul de Emanuel Necatu

Uite, să o luăm cu începutul! Era finalul lunii mai când am vorbit, în exclusivitate, despre nunta ta, care deja avusese loc. Era o discuție privată, erai foarte fericită, entuziasmată, îți sclipeau ochii de bucurie. Ba chiar mi-ai spus cu nonșalanță că te-ai căsătorit pentru toată viața… Ei bine, la scurt timp au apărut problemele. Mai povestește-ne tu care au fost divergențele din căsnicie și care au fost capitolele la care nu ați fost compatibili…

Ne-am grăbit. Nu ne-am acordat timp să ne cunoaștem de ajuns, să trecem prin etapele firești ale unei relații. Noi am făcut direct pașii mari fără să știm, de fapt, cum e fiecare dintre noi. Asta s-a întâmplat. Și avem viziuni diferite despre viață, despre cum vrem să evoluăm. Suntem persoane minunate, dar separat, nu împreună. (zâmbește)

Cum au primit părinții tăi vestea că divorțați?

Părinții m-au susținut mereu, așa că au făcut-o și de data asta. Își doresc ca eu să fiu bine. Însă nu regret nimic, deoarece eu am făcut ceea ce am simțit, am mers în fața altarului cu sufletul deschis. Până la urmă, experiențele ne fac să evoluăm, dacă învățăm ce trebuie din ele.

Ce a învățat Alexandra Stan după divorțul de fostul ei soț

Cum privești tu toată această experiență prin care ai trecut? Ce concluzii ai tras? Ce ai învățat?

Încă o filă din povestea mea, din trecutul meu. Am învățat că trebuie să fiu mai pragmatică și mai analitică, să îmi ascult și partea stângă a creierului, să nu mă las condusă doar de partea emoțională și artistică.

Alexandra, cum depășești tu momentele dificile? Ești genul care se exteriorizează sau care ține totul la interior? Cum te pui pe picioare după o experiență care te zdruncină?

Încerc pe cât se poate să privesc lucrurile cu calm, dintr-o perspectivă mai amplă, să văd imaginea de ansamblu. Eu cred că fiecare acțiune are o reacție și cred că fiecare situație în care ne aflăm, fie că este dificilă sau plăcută, este un rezultat al alegerilor noastre. Așa că încerc mereu să îmi dau seama ce anume am făcut sau nu ca să ajung în situația respectivă. Dacă îmi găsesc răspunsul, atunci încerc pe viitor să nu mai repet același tipar. În trecut mă exteriorizam mai mult decât acum, însă am învățat că soluția în cazul unei situații dificile nu vine neapărat pe moment. Și că răbdarea este o virtute. Dacă este foarte grea experiența sau dacă mă simt lipsită de puteri, mă rog la Dumnezeu. Și spun așa: „Doamne, dă-mi puterea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba și înțelepciunea de a face diferența între ele.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursă foto: Facebook, Oltin Dogaru

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter