Unde și când va fi înmormântat Victor Socaciu. A fost ultima sa dorință

Publicat pe

Cântăreţul şi compozitorul Victor Socaciu a murit pe 27 decembrie, la vârsta de 68 de ani, iar trupul neînsufleţit a fost depus astăzi în foaierul Sălii Palatului. Unde și când va fi înmormântat Victor Socaciu? Va fi înmormântat în afara Capitalei, așa cum i-a fost ultima dorință.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În această dimineață sicriul cu trupul său neînsuflețit a ajuns la Sala Palatului, acolo unde toți cei care l-au iubit îi pot aduce un ultim omagiu până mâine la ora 10:00. Deja zeci de persoane au venit cu flori, coroane și au aprins lumânări, dar o mai pot face și mâine.

Unde și când va fi înmormântat Victor Socaciu. A fost ultima sa dorințăUnde și când va fi înmormântat Victor Socaciu. A fost ultima sa dorință

Totodată, sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu va fi depus miercuri, între orele 12.00 şi 14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1.

Potrivit unui comunicat transmis marţi de Direcţia de comunicare şi relaţii publice a Camerei Deputaţilor, accesul pietonal şi auto se va efectua pe la intrarea din colţul clădirii, aflată la intersecţia bulevardului Naţiunile Unite cu bulevardul Libertăţii (intrarea C1).

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu.De ce nu au mai vorbit după divorț

Citește și: Cine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu.Artistul a lăsat în urmă trei copii

Citește și: Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă:„Cerul te-a vrut mai mult ca mine’

Unde și când va fi înmormântat Victor Socaciu

Victor Socaciu s-a stins din viaţă la Spitalul Carol Davila din Capitală unde era internat de aproape o lună. Anunţul decesului a fost făcut de fiica artistului pe contul ei de socializare.

Potrivit soției acestuia, Victor Socaciu ar fi ajuns la spital pentru o intervenție la plămâni post-COVID, ar fi luat o infecție nosocomială și s-ar fi complicat lucrurile.

Înmormântarea va avea loc miercuri, la Cornu, lângă Câmpina, unde a trăit în ultimii 10 ani. Soția și-ar fi dorit să îl înmormânteze la Bellu, însă aceasta a fost ultima lui dorință, să fie înmormântat la Cornu.

'Înmormântarea va fi joi la ora 12:00 la Cornu pentru că asta a fost ultima lui dorință, a fost locul unde ne-am petrecut cei mai frumoși ani împreună, acolo a vrut să fie înmormântat.

Eu mi-aș fi dorit și poate și copiii să fie înmormântat la Bellu, dar dacă asta a fost ultima lui dorință eu nu-mi permit să o încalc nici măcar cu gândul', a spus Brândușa Simion, soția sa.

Marina Almășan a dezvăluit unde voia Victor Socaciu să fie înmormântat

Marina Almășan a dezvăluit pentru Click! că dorința fostului ei soț era să fie înmormântat la Cornu.

Îmi pare foarte rău. Familia lui se va ocupa de tot. Știu că voia să fie înmormântat la Cornu, cu siguranță fiicele lui îi vor respecta dorința.

Mă așteptam să nu îi fie bine pentru că nu avea grijă de sănătatea lui, îl vedeam tot timpul la spectacole, deși el avea nevoie foarte mare de rapaus. Cumva, era normal, fiind căsătorit cu o impresară.

De dinaintea transplantului au început problemele. Transplantul a fost șansa la o viață normală, altfel fără el ar fi fost condamnat la o viață de chin, cu dializă de 3 ori pe zi.

Nu știu cum s-a mai descurcat și câtă grijă a avut de el după ce ne-am despărțit. Îl voi susține pe Victor Jr. Nu știu dacă eu voi fi prezentă la înmormântare, însă Victor va fi cu siguranță”, a declarat Marina Almășan.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter