Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă: „Cerul te-a vrut mai mult ca mine”

Publicat pe

Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă. Vestea conform căreia Victor Socaciu s-a stins din viață a venit ca un fulger atât pentru fani, cât și pentru membrii familiei artistului. Acesta se afla internat în spital de mai mult timp, iar pe tot parcursul suferinței soția sa, Brândușa Simion, i-a fost alături. Femeia chiar l-a ținut de mână înainte ca el să își dea ultima suflare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Socaciu s-a stins din viață în ultima zi de Crăciun a anului 2021. Acesta a luptat mult timp cu problemele de sănătate pe care le avea, însă acestea i-au adus sfârșitul. Pe tot parcursul suferinței, soția sa, Brândușa Simion i-a fost alături. Ba mai mult, femeia l-a ținut de mână pe artist chiar înainte ca el să își dea ultima suflare.

Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă: „Cerul te-a vrut mai mult ca mine'Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă: „Cerul te-a vrut mai mult ca mine'

Brândușa a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de soțul ei. Mai mult, ea a scris și câteva versuri pentru omul pe care l-a iubit și care îi va rămâne în suflet!

Citește și: Cine au fost cele patru soții ale lui Victor Socaciu.Artistul a lăsat în urmă trei copii

Citește și: Detalii neștiute despre povestea de dragoste dintre Marina Almășan și Victor Socaciu.De ce nu au mai vorbit după divorț

Citește și: Cum arată socrii Andreei Esca.Vedeta de la ProTV i-a vizitat în Paris

Citește și: Oana Moșneagu s-a luptat cu depresia și a fost victima bullying-ului:„Nopți pline de plâns nervos, disperare’ / EXCLUSIV

Brândușa Simion l-a ținut de mână pe Victor Socaciu până în ultima clipă

Brândușa Simion este femeia care i-a fost alături necondiționat lui Victor Socaciu. În toată perioada în care el a trecut prin suferințe majore, ea a stat lângă el și nu s-a îndepărtat de patul de spital în care artistul și-a petrecut ultimele clipe. Ba mai mult, aceasta l-a ținut de mână pe interpret până când și-a dat ultima suflare.

Ieri, aceasta a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în care apare alături de regretatul său soț și a scris și câteva versuri pline de emoție.

„N-ai vrut să pleci, dar cerul te-a vrut mai mult ca mine
Să-ţi cauţi loc, iubire, de-a pururi printre stele
Iar dacă iarna asta vreo ştire îţi mai vine
Sunt eu care te caut, Iubirea vieţii mele.
Brânduşa”, 
a scris aceasta.

„O inimă mare a încetat să mai bată'

Atât soția Brândușa Simion, cât și fiica artistului au publicat acest mesaj pe rețelele de socializare pentru a anunța oamenii că Victor Socaciu s-a stins din viață. Acestea încearcă să facă față durerii provocate de trecerea lui în neființă.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi!', este mesajul comun al văduvei lui Victor Socaciu și al fiicei regretatului artist.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter