Salman Khan a fost mușcat de șarpe. Cum se simte iubitul Iuliei Vântur

Publicat pe

Salman Khan a fost mușcat de un șarpe, chiar în prima zi de Crăciun. Întreg evenimentul a avut loc la ferma sa din Panvel, iar familia actorului a tras o sperietură pe cinste. Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu iubitul Iuliei Vântur, dar și cum se simte în aceste momente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În prima zi de Crăciun, Salman Khan a tras o sperietură pe cinste. Mai exact, actorul a fost mușcat de un șarpe, în timp ce se afla la ferma sa din Panvel. Într-un moment de neatenție, reptila a reușit să îl muște.

Salman Khan a fost mușcat de șarpe. Cum se simte iubitul Iuliei VânturSalman Khan a fost mușcat de șarpe. Cum se simte iubitul Iuliei Vântur

Ulterior, iubitul Iuliei Vântur a fost transportat la spital. Iată cum se simte în aceste momente.

Citește și: Iulia Vântur se întoarce în India. Ce se întâmplă între ea și Salman Khan:'Nu-mi doresc să…'

Citește și: Iulia Vântur și Salman Khan, surprinși într-o ipostază rară, după 9 ani împreună

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, în plin divorț:„A avut foarte multe puncte slabe de care noi n-am știut

Citește și: Sissoko, fostul concurent Masterchef, a murit de COVID-19.A fost găsit decedat în casă

Salman Khan a fost mușcat de șarpe

Chiar în prima zi de Crăciun, Salman Khan a tras o sperietură de zile mari. Actorul de la Bollywood a fost mușcat de un șarpe, în timp ce se afla la ferma sa din Panvel.

Evenimentul neplăcut a speriat pe toată lumea, mai ales că exista o probabilitate ca reptila să fie una veninoasă. Din fericire, iubitul Iuliei Vântur a fost mușcat de un șarpe care nu era veninos. Însă, a fost transportat la spitalul MGM din Kamothe, unde a primit îngrijiri medicale și a stat sub supravegherea medicilor timp de 6 ore.

Cadrul medical care l-a tratat pe actor a spus că starea lui este stabilă și că este în afara oricărui pericol. De asemenea, pe rețelele de socializare, a apărut și o fotografie cu artistul de pe patul de spital, însă acesta nu a dat prea multe detalii.

Incidentul a avut loc cu doar două zile înainte ca Salman Khan să își serbeze ziua de naștere. În data de 27 decembrie, iubitul Iuliei Vântur a împlinit vârsta de 56 de ani.

Iulia Vântur, despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur ne declara faptul că a simțit o presiune, în ceea ce privește căsătoria, după vârsta de 30 de ani, inclusiv din partea părinților.

După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!„, ne-a spus Iulia Vantur.

La momentul actual, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Salman Khan.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter